Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: gillera nexus 300

gillera nexus 300

γεια σε ολους εχω παρει ενα gillera nexus 300 και μ αρεσει παρα πολυ......εχω κανει 1000 χμ και δειχνει να πηγαινει καλα........ξερει καποιος να μου πει για την αξιοπιστια αυτων των δικυκλων? www.alphadogs.gr

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n1498181150_303205_8374363.jpg 
Προβολές:	805 
Μέγεθος:	15,7 KB 
ID:	161574
    http://www.alphadogs.gr

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Το μοτορι αν κανεις ολα τα σερβις κανονικοτατα θα σε αφησει απολυτα ευχαριστημενο.Εγω το μονο θεμα που ειχα στο runner μου ηταν το βαριατορ που απλα "σκορτσαριζε " και ενοιωθες να κλωτσαει λιγο στο ξεκινημα αλλα μετα ολα οκ.Το αλλαξα μετα απο 43.000χιλ γιατι απλα ειχα βαρεθει να το ακουω και μετα ολα οκ.

Τωρα εχω 56.000χιλ και παω για αλλα τοσα απροβληματιστα...απλα να ξερεις οτι τα σερβις του και η αντιπροσωπεια τσουζει πολυ.....καλα χιλιομετρα!
    Keep spamming!!!:a13:

ευχαριστω φιλε μ πηγα και εκανα το σερβισ των 1000χμ και πληρωσα 35 ευρω δεν μ φανηκαν πολλα....μου παν επειδη σηκωνουν θερμοκρασια τα λαδια στην ελλαδα να τ αλλαζω καθε 3000χμ.....φιλε σκουτερακι αλλα το καψουρευτηκα...σαν γκομενα το κοιταω και παει και ωραια.....σπορ οδηγηση.....οταν μαθω να οδηγω καλα σκεφτομαι να παρω την v storm ειμαι φαν της susuki....εσυ τι εχεις?
    http://www.alphadogs.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από alphadogsgr
    ευχαριστω φιλε μ πηγα και εκανα το σερβισ των 1000χμ και πληρωσα 35 ευρω δεν μ φανηκαν πολλα....μου παν επειδη σηκωνουν θερμοκρασια τα λαδια στην ελλαδα να τ αλλαζω καθε 3000χμ.....φιλε σκουτερακι αλλα το καψουρευτηκα...σαν γκομενα το κοιταω και παει και ωραια.....σπορ οδηγηση.....οταν μαθω να οδηγω καλα σκεφτομαι να παρω την v storm ειμαι φαν της susuki....εσυ τι εχεις?
    Στο πρωτο σερβις σε καλοπιανουν....

Μετα να δεις οταν ανεβουν τα χιλιομετρα στις 12.000χιλ που ειναι το γενικο σερβις...θα κλαις με μαυρο δακρυ.Βασικα ειναι ακριβως σαν να συντηρεις μοτοσυκλετα μεγαλυτερου κυβισμου.Αλλα ειναι κουκλι το ατιμο και το αξιζει.Το εχω παρει βολτα και το χαρηκα πολυ. Να το χαρεις οσο μπορεις και σιγα σιγα σου ευχομαι να αποκτησεις και την μηχανη που επιθυμεις.

Εγω εχω το σκουτερακι το 125 που ειπα πιο πανω για εντος πολης και το εικονιζομενο στο αβαταρ μου Gsxr για τις εκτος πολης βολτες και πιστα.

το νουσας ρεμαλια Το avatar του/της ivecuras

RUNNER 125

Καλησπερα και εγω μετα απο καμια 10ρια μηχανακια πηρα ενα 125 runner (τετραχρονο) εχω κανει 13500χλμ και κανενα προβλημα (φτου φτου) .Το θεμα με την PIΑGGIO ειναι οτι σου πιανουν τον πισινο κανονικα.Για τον ιμαντα σε ποσα χλμ λετε να αλαζετε ?
    "το νουσας ρεμαλια"

Re: RUNNER 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από ivecuras
    Καλησπερα και εγω μετα απο καμια 10ρια μηχανακια πηρα ενα 125 runner (τετραχρονο) εχω κανει 13500χλμ και κανενα προβλημα (φτου φτου) .Το θεμα με την PIΑGGIO ειναι οτι σου πιανουν τον πισινο κανονικα.Για τον ιμαντα σε ποσα χλμ λετε να αλαζετε ?
    Καθε 12.000χλ βαση manual σε καθε μεγαλο σερβις.

Παρόμοια θέματα

1. nexus 300
    από georgexray στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 20:09
  2. Nexus 300
    από STOYBI στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 18:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ