Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos

ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!

ΕΒΛΕΠΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ) τις συγκεντρωσεις των κομματων και απο κατω χιλιαδες μπεεεεελατες ...μα ειναι δυνατον ,μετα απο τοσα χρονια......(πλεον δεν ειναι εμπαιγμος ,ειναι κατι αλλο πολυ πιο σκληρο ...και μακρυ) να ειναι ακομα εκει???
    Απο την αλλη σκεπτομουν οτι με 1000000 ενεργους δημοσιους υπαλληλους και δεν ξερω ποσους συνταξιουχους ακομα, ΣΥΝ τα γυναικοπαιδα τους ισως και τα εγγονια τους ,στην ουρα για μια θεση στον κρατικο "καρεκλοδωτη" τα πραγματα δεν θα ειναι καλυτερα στο μελλον .Αυτο μου λυνει και την απορια πως στον διαβολο εκλεγονται με ποσοστα και οι δυο μεγαλοι γυρω στα 65% με 70% συνολικου εκλογικου σωματος .Με ενα πολυ προχειρο υπολογισμο οι δημοσιοι και οι φαμιλιες τους συν αυτους θελουν να τους φανε τις καρεκλες θα μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ?Στην τελικη ειμαστε μια χωρα 11000000 παν -κατ ! ποσοι απο τα 11μυρια εχουν δικαιωμα ψηφου? (λογο ηλικιας)
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ !!!!!!!
    πρεπει με καποιον τροπο να καταλαβουν επιτελους οτι δεν ειναι μονοι τους.
    μην με παρεξηγησετε ,δεν εκπροσωπω ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ "την Σαρα και την Μαρα "μεσα θα μπορουσαν να κανουν τα ιδια??? ΑΡΑΓΕ ???
    ( ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hgetimgora-5ΦΟΡΘΜ.jpg 
Προβολές:	617 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	164508
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Μπραβο ρε μαγκα!!!!ειμαι 21 ετων και 21 χρονια εχω αυτη την απορια,ποιος παει και τους χειροκροταει???!!!
    Υπαρχουν δυο πιθανοτητες,

1. η δικη σου(δημοσιοι υπαλληλοι,το σκυλολο'ι' τους και οι wana be δημοσιοι)

και 2. το να ειμαστε οι Ελληνες τοσο ΜΑ#@$%%$#

οπως και να εχει, το θεαμα ειναι τραγελαφικο!!!ελεος,πουλαν τις ψηφους τους,την αξιοπρεπια τους και το μελλον τους(μαζι με το δικο μας)για μια θεση στο δημοσιο!!!
    Rock hard ride free

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ρε παιδια το 65% που εχουν τα δυο κομματα δεν ειναι μεγαλο ποσοστο.

Η Ν.Δ. κυβερναει με 37%

αυτη ειναι η δημοκρατια μας..

2 στους 3 ειναι αντιθετοι με αυτον που αποφασιζει
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε παιδια το 65% που εχουν τα δυο κομματα δεν ειναι μεγαλο ποσοστο.

Η Ν.Δ. κυβερναει με 37%

αυτη ειναι η δημοκρατια μας..

2 στους 3 ειναι αντιθετοι με αυτον που αποφασιζει
    γιαυτόν ακριβως τον λογο ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιζουμε ΟΛΟΙ εμεις οι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ απο αυτους,αλλιως θα μας εξουσιαζουν παντα αυτοι και οι ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
    γιαυτόν ακριβως τον λογο ΠΡΕΠΕΙ να ψηφιζουμε ΟΛΟΙ εμεις οι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ απο αυτους,αλλιως θα μας εξουσιαζουν παντα αυτοι και οι ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!
    Να σε ρωτήσω κάτι;Πιστεύεις ότι,αν βγει κάποιος άλλος εκτός τών 2,ή αν η πίτα μοιραστεί στα ίσα μέσα στη βουλή και επέλθει η περίφημη πολυφωνία...πιστεύεις πραγματικά ότι θ' αλλάξει κάτι;

Δηλαδή ρε παιδί μου,όλοι αυτοί που θα μπούνε στη βουλή θ' αρχίσουν ν' ασχολούνται με το κοινό καλό και όχι με την πάρτη τους;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Να σε ρωτήσω κάτι;Πιστεύεις ότι,αν βγει κάποιος άλλος εκτός τών 2,ή αν η πίτα μοιραστεί στα ίσα μέσα στη βουλή και επέλθει η περίφημη πολυφωνία...πιστεύεις πραγματικά ότι θ' αλλάξει κάτι;

Δηλαδή ρε παιδί μου,όλοι αυτοί που θα μπούνε στη βουλή θ' αρχίσουν ν' ασχολούνται με το κοινό καλό και όχι με την πάρτη τους;
    Πιθανοτατα θα κανουν και αυτοι τα ιδια σκατα!!!αλλα η λυση δεν ειναι να καθομαστε με σταυρομενα τα χερια να τους κοιταμε να μας δουλευουν!!!
    Rock hard ride free

+600

Να προσθεσω κατι ακομη.
    Απο εσας που μασουλατε την καραμελα του αιωνια αδικημενου, του ανεξαρτητου , αυτου που εχει καταλαβει οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι λαμογια...Να σας ρωτησω ρε παιδια,αν εσεις ησασταν σε ενα βουλευτικο εδρανο θα κανατε κατι διαφορετικο? Θα κοιτουσατε την ''προοδο'' του τοπου ή την τσεπη σας?
    Για αναρωτηθειτε, ποιος γεμιζει καθε μερα τα βουλευτικα γραφεια?ποιοι ζητανε ρουσφετια και χαρουλες?Σε καθε εγκυκλιο του δημοσιου γιατι γινονται ουρες εξω τα ιδια βουλευτικα γραφεια?
    Οταν πεφτουν οι επιδοτησεις του εκαστωτε ευρωπαικου πακετου ποιανου τα τηλεφωνα περνουν φωτια?Γιατι τα τραπεζια του καθε ''μπαιρακταρη'' ασφυκτυουν απο κοστουμαρισμενους καρεκλοκενταυρους?Γιατι η πλειοψηφια οταν βλεπει εναν πολιτικο μετα των συνοδων του τρεχει να του φιλησει την ποδια?Γιατι η ιδια πλειοψηφια περπαταει με καμαρι οταν καποιος βουλευτης διορισει το παιδι του στο δημοσιο και βροντοφωναζει πλεον τις πεποιθησεις του?
    Φυσικα εχω απειρα γιατι, οπως και παλι φυσικα δεν περιμενω απαντησεις.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
    ΕΒΛΕΠΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ) τις συγκεντρωσεις των κομματων και απο κατω χιλιαδες μπεεεεελατες ...μα ειναι δυνατον ,μετα απο τοσα χρονια......(πλεον δεν ειναι εμπαιγμος ,ειναι κατι αλλο πολυ πιο σκληρο ...και μακρυ) να ειναι ακομα εκει???

( ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΑΝΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ )

+19% Φ.Π.Α. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    Πιθανοτατα θα κανουν και αυτοι τα ιδια σκατα!!!αλλα η λυση δεν ειναι να καθομαστε με σταυρομενα τα χερια να τους κοιταμε να μας δουλευουν!!!
    Είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια μη συμμετέχοντας στο σόου τής ψηφοφορίας.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Απο εμενα παντως τα 2 μεγαλα μπο@ρδ@λ@ θα παρουν τα π@π@ρι@ μου γιατι ειναι μο@ν@π@ν@ του κιαρατα και γ@μιουνται ασυστολα.Αχ τα ειπα και ακομα δεν ξεθυμανα.. Ρε θα ψηφησω αλλα κανενα πο@στ@ κ@αρι@λ@ μ@λ@κ@ χοντρο μπουχεσα μπουλη και παει λεγοντα.Ακομα δεν ξεθυμανα..:a29: :a29: Kouremenos
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ρε ΜΗΠΩΣ οι "εκλογες" ΕΙΝΑΙ Υπερεκτιμημενες?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dont_forget_to_vote_magnet.jpg 
Προβολές:	472 
Μέγεθος:	19,6 KB 
ID:	164521
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    +600

Να προσθεσω κατι ακομη.
    Απο εσας που μασουλατε την καραμελα του αιωνια αδικημενου, του ανεξαρτητου , αυτου που εχει καταλαβει οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι λαμογια...Να σας ρωτησω ρε παιδια,αν εσεις ησασταν σε ενα βουλευτικο εδρανο θα κανατε κατι διαφορετικο? Θα κοιτουσατε την ''προοδο'' του τοπου ή την τσεπη σας?
    Για αναρωτηθειτε, ποιος γεμιζει καθε μερα τα βουλευτικα γραφεια?ποιοι ζητανε ρουσφετια και χαρουλες?Σε καθε εγκυκλιο του δημοσιου γιατι γινονται ουρες εξω τα ιδια βουλευτικα γραφεια?
    Οταν πεφτουν οι επιδοτησεις του εκαστωτε ευρωπαικου πακετου ποιανου τα τηλεφωνα περνουν φωτια?Γιατι τα τραπεζια του καθε ''μπαιρακταρη'' ασφυκτυουν απο κοστουμαρισμενους καρεκλοκενταυρους?Γιατι η πλειοψηφια οταν βλεπει εναν πολιτικο μετα των συνοδων του τρεχει να του φιλησει την ποδια?Γιατι η ιδια πλειοψηφια περπαταει με καμαρι οταν καποιος βουλευτης διορισει το παιδι του στο δημοσιο και βροντοφωναζει πλεον τις πεποιθησεις του?
    Φυσικα εχω απειρα γιατι, οπως και παλι φυσικα δεν περιμενω απαντησεις.
    Εγω φιλε Κωσταντινε θα κοιταγα το καλο του τοπου μου.για αυτο τους τα χωνω και εχω καθε δικαιομα να το κανω!
    τωρα για αυτους που γεμιζουν γραφεια και τους φιλανε τα ποδια,δεν θελω ουτε καν να τους σχολιασω......
    Rock hard ride free

Είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια μη συμμετέχοντας στο σόου τής ψηφοφορίας.
    Ειναι και αυτο μια λυση που ακουγεται σωστη.αν δεν συμφωνεις με κατι δεν παιρνεις μερος σε αυτο γιατι ετσι το ενισχυεις.......
    Rock hard ride free

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Βαγγέλη γιατί να αφήσεις άλλους να αποφασίσουν γι σένα ?
    Δεν μπορεί. Όλο και κάποιος θα πιστεύεις οτι έχει κάτι παραπάνω να δώσει .

Έστω και αν δεν έχει πιθανότητες να κυβερνήσει , καλό είναι να έχει λόγο στην Βουλή .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Απο εμενα παντως τα 2 μεγαλα μπο@ρδ@λ@ θα παρουν τα π@π@ρι@ μου γιατι ειναι μο@ν@π@ν@ του κιαρατα και γ@μιουνται ασυστολα.Αχ τα ειπα και ακομα δεν ξεθυμανα.. Ρε θα ψηφησω αλλα κανενα πο@στ@ κ@αρι@λ@ μ@λ@κ@ χοντρο μπουχεσα μπουλη και παει λεγοντα.Ακομα δεν ξεθυμανα..:a29: :a29: Kouremenos

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε μαφιοζε να ψησουμε τους μοντς(και τους ροκερς)να κανουμε ενα ποστακι και να ριχνει ο καθενας μπινελικια ασυστολα στους πολιτικους.Χωρις αντιπαραθεσεις και π@π@ριες.Μονο μπινελικι απ αυτα που κανουν την ελληνικη γλωσσα πλουσια.:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ