Τραγική η είδηση που άκουσα πρίν απο λίγο. Δύο αδέρφια 23 και 19 ετών χάθηκαν μετά απο σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη .![]()
Φαντάζεστε του γονείς τους ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν .....![]()
![]()
Τραγική η είδηση που άκουσα πρίν απο λίγο. Δύο αδέρφια 23 και 19 ετών χάθηκαν μετά απο σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη .![]()
Φαντάζεστε του γονείς τους ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν .....![]()
![]()
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
τι λες ρε μαγκα μου τωρα....![]()
κριμα ρε γαμωτο πολυ κριμα![]()
![]()
Τι είπες τώρα ρε φίλε!!!![]()
![]()
Τι να πείς τώρα σε αυτούς τους γονείς ρε γαμώτο
![]()
Προσοχή ρε παιδιά!!!
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Απ' ότι είπε η ρεπόρτερ προσπάθησαν να προσπεράσουν με μεγάλη ταχύτητα προπορευόμενο αμάξι το οποίο όμως έστριψε απότομα αριστερά... Ο οδηγός συνελήφθη.
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
Ισως αν κάποτε ρίξουν ισόβια σε τέτοιους εγκληματίες κάποιοι άλλοι επιτέλους να συνετισθούν, αντε με τα γαμώκουτα πρωί πρωίΑρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
Απ' ότι είπε η ρεπόρτερ προσπάθησαν να προσπεράσουν με μεγάλη ταχύτητα προπορευόμενο αμάξι το οποίο όμως έστριψε απότομα αριστερά... Ο οδηγός συνελήφθη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Τα θύματα ουσιαστικά ήταν 4 γιατί και οι γονείς είναι πλέον σαν νεκροί... Aπό εξοπλισμό άραγε πως να ήταν ντυμένοι; Αν και τις περισσότερες φορές, κι αυτός ίσα ίσα απ' τον θάνατο σε σώζει και χειρότερα... Κι εγώ στις ειδήσεις το πρωί το άκουσα αλλά δεν ξέρω τίποτε άλλο. Ξέρω ότι δεν θα ανεβάσω τον αδερφό μου ποτέ πάνω στη σκοτώστρα μου όμως... Και γενικά ρε παιδιά, τριπλάσια προσοχή με 2ο άτομο, γιατί έχουμε τη ζωή του/της στα χέρια μας, και δεν είμαστε και τόσο ευέλικτοι απ' την άλλη...
(Χθες βράδυ ανεβαίνοντας Ωραιόκαστρο σε δρόμο με διπλά ρεύματα πάνω σε στροφή, 2! σκυλιά, στη μέση του δρόμου το ένα και στο δεξί ρεύμα το άλλο!.. ΠΑ-ΡΑ-ΤΡΙ-ΧΑ κραιπάλη.)
Και πριν προσπεράσετε τα γαμώκουτα ~ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ!~ ότι σας είδαν!!! Και κόρνες κι ότι χρειαστεί, μην κολλάτε!![]()
![]()
Οι κωλόδρομοι γλιστράνε το καλοκαίρι και οι χειρότεροι οδηγοί βγαίνουν απ' τα καβούκια τους στα καβούκια τους.
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Δυστηχώς και να σε δούν δεν τους κάνει και πολύ μεγάλη διαφορά πολλές φορές...Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Και πριν προσπεράσετε τα γαμώκουτα ~ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ!~ ότι σας είδαν!!! Και κόρνες κι ότι χρειαστεί, μην κολλάτε!![]()
![]()
Οι κωλόδρομοι γλιστράνε το καλοκαίρι και οι χειρότεροι οδηγοί βγαίνουν απ' τα καβούκια τους στα καβούκια τους
Ας είναι καλά εκεί που είναι.![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Κριμα για τα παιδια ... κ κριμα για τους γονεις τους .
Ο,τι κ να του κανουν του οδηγου τωρα ειναι λιγο .![]()
Δεν ξερουμε ποιος φταιει.....Μην καταριεστε αδικα...
Ετσι και αλλιως τωρα οποιος και να φταιει γαμησε τα...Το εχω δει απο κοντα το εργο και δεν υπαρχει χειροτερο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Τα θύματα ουσιαστικά ήταν 4 γιατί και οι γονείς είναι πλέον σαν νεκροί...![]()
![]()
![]()