Το τριήμερο της πρωτομαγιάς πήγα Σύρο. δε είχα ξαναπάει στο νησί και έκανα το Σάββατο βόλτες για να το δω και να βρω καλό μέρος για το καλοκαίρι. επιστρέφοντας το μεσημέρι του Σαββάτου για φαγητό και με ταχύτητα 40-50 το πολύ ξαφνικά από αριστερά έγιναν όλα κίτρινα και στο επόμενο δευτερόλεπτο ήμουν στο δρόμο με τη μηχανή να είναι μπροστά και εγώ με τη συνοδηγό να τη ακολουθούμε σερνάμενοι στο δρόμο...
αφού σηκώθηκα χωρίς κάτι το σοβαρό και για τους 2 μας εκτός από γδάρσιμο λίγο στο πόδι και στο αγκώνα κατάλαβα τι έγινε.
ο τύπος με χιούνται έκανε διπλή προσπέραση εμένα και ένα άλλο αυτοκίνητο πίσω μου σε μια ελαφρά καμπή του δρόμου με διπλή διαχωριστική λωρίδα. από αριστερά έβγαινε ένα αυτοκίνητο και από φόβο να μη πέσει πάνω του έκλεισε απότομα να μπει στη λωρίδα και χτύπησε εμένα.
φυσικά μου χάλασε το τριήμερο όπως και τη μηχανή.
οι ζημιές δε είναι μεγάλες.
σπασμένος καθρέπτης από τη βάση , σπασμένο υποπόδιο συνοδηγού, μανσέτα συμπλέκτη ,
φερινγκ ξασμένο αριστερά, κάγκελα στραβωμένα( κάνανε δουλειά αλλά το καπάκι δε γλύτωσε το ξύσιμο στο κάτω μέρος) , και βαλίτσα ....
φυσικά έκανε δήλωση μια και αυτός έφταιγε..
η απορία μου είναι η εξής και οποίος ξέρει ας μου δώσει τα φωτά του.
η ασφάλεια καλύπτει το 100% της ζημιάς;
και δε εννοώ για καθρέπτη φερινκγ κλπ
αλλά για τα κάγκελα και τη βαλίτσα