Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: 1η εκδρομη 1η πτωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40

1η εκδρομη 1η πτωση

Το τριήμερο της πρωτομαγιάς πήγα Σύρο. δε είχα ξαναπάει στο νησί και έκανα το Σάββατο βόλτες για να το δω και να βρω καλό μέρος για το καλοκαίρι. επιστρέφοντας το μεσημέρι του Σαββάτου για φαγητό και με ταχύτητα 40-50 το πολύ ξαφνικά από αριστερά έγιναν όλα κίτρινα και στο επόμενο δευτερόλεπτο ήμουν στο δρόμο με τη μηχανή να είναι μπροστά και εγώ με τη συνοδηγό να τη ακολουθούμε σερνάμενοι στο δρόμο...

αφού σηκώθηκα χωρίς κάτι το σοβαρό και για τους 2 μας εκτός από γδάρσιμο λίγο στο πόδι και στο αγκώνα κατάλαβα τι έγινε.
    ο τύπος με χιούνται έκανε διπλή προσπέραση εμένα και ένα άλλο αυτοκίνητο πίσω μου σε μια ελαφρά καμπή του δρόμου με διπλή διαχωριστική λωρίδα. από αριστερά έβγαινε ένα αυτοκίνητο και από φόβο να μη πέσει πάνω του έκλεισε απότομα να μπει στη λωρίδα και χτύπησε εμένα.

φυσικά μου χάλασε το τριήμερο όπως και τη μηχανή.

οι ζημιές δε είναι μεγάλες.

σπασμένος καθρέπτης από τη βάση , σπασμένο υποπόδιο συνοδηγού, μανσέτα συμπλέκτη ,
    φερινγκ ξασμένο αριστερά, κάγκελα στραβωμένα( κάνανε δουλειά αλλά το καπάκι δε γλύτωσε το ξύσιμο στο κάτω μέρος) , και βαλίτσα ....

φυσικά έκανε δήλωση μια και αυτός έφταιγε..

η απορία μου είναι η εξής και οποίος ξέρει ας μου δώσει τα φωτά του.
    η ασφάλεια καλύπτει το 100% της ζημιάς;
    και δε εννοώ για καθρέπτη φερινκγ κλπ
    αλλά για τα κάγκελα και τη βαλίτσα

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    πω ρε φίλε περαστικά και αγύριστα να είναι.....

αφού είστε καλά και οι δύο, όλα καλά!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Εννοείτε 100%

Κάποια μέρη επισκευή, και κάποια αντικατάστάση..

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    περαστικά
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Καλός μακάκας ο συντοπίτης....

Από τέτοιους είναι γεμάτο το νησί, άκου διπλή προσπέραση (στους τεράστιους δρόμους της Σύρου).

Αφού δεν χτυπήσετε χαλάλι, κρίμα για το ότι σαν χάλασε το τριήμερο και φύγατε με τις χειρότερες εντυπώσεις από το νησί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
    φυσικά έκανε δήλωση μια και αυτός έφταιγε..

η απορία μου είναι η εξής και οποίος ξέρει ας μου δώσει τα φωτά του.
    η ασφάλεια καλύπτει το 100% της ζημιάς;
    και δε εννοώ για καθρέπτη φερινκγ κλπ
    αλλά για τα κάγκελα και τη βαλίτσα [/B]
    Και βέβαια τα καλύπτει όλα.
    Επίσης εάν καταστράφηκε προστατευτικός εξοπλισμός (κράνη, μπουφάν κτλ) να δηλώσεις και σε αυτά φθορές για αντικατάσταση.
    Πριν αρχίσεις να επισκευάζεις ζήτα να έρθει ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής για να πάρει φωτογραφίες από τα κατεστραμμένα μέρη.

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Φυσικά για τις ζημιές θα πάρεις το 100%. Αν η μηχανή σου είναι πέραν της 5ετίας μάλλον θα σου κόψουν κάτι (αν και είναι παράνομο αυτό, είναι συμφωνία των ασφαλιστικών εταιριών). Αν δεν σου δώσουν το 100% τότε πες τους ότι θα μιλήσουν και με το δικηγόρο σου για περαιτέρω αποζημίωση. Καλό είναι αν έχεις και ένα χαρτί νοσοκομείου, ακόμα και με "θλάση νυχιού", οπότε τους "παίζεις" με τους δικού σου όρους. Πάντως περαστικά σου. Μην ανυσηχείς, ρώτα και κανένα δικηγόρο για καλό και κακό.

Re: 1η εκδρομη 1η πτωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40

αφού σηκώθηκα χωρίς κάτι το σοβαρό και για τους 2 μας εκτός από γδάρσιμο λίγο στο πόδι και στο αγκώνα κατάλαβα τι έγινε.
    ο τύπος με χιούνται έκανε διπλή προσπέραση εμένα και ένα άλλο αυτοκίνητο πίσω μου σε μια ελαφρά καμπή του δρόμου με διπλή διαχωριστική λωρίδα. από αριστερά έβγαινε ένα αυτοκίνητο και από φόβο να μη πέσει πάνω του έκλεισε απότομα να μπει στη λωρίδα και χτύπησε εμένα.

Με άλλα λόγια -έστω και όχι τελείως συνειδητά- ένας οδηγός αυτοκινήτου προτιμά να χτυπήσει μια μηχανή πλαγίως παρά ένα άλλο αυτοκίνητο μετωπικά. Ε; Είναι και πιο μικρή η μηχανή, δε φαίνεται τόσο ρίσκο (γι αυτόν). Το ότι ο δίτροχος μετά θα κατρακυλιέται στην άσφαλτο είναι κάτι που δεν τον απασχολεί και πολύ... Ή γενικεύω ηλιθιωδώς;

Περαστικά σας και γρήγορα ξεμπερδέματα με την ασφαλιστική. Δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει ρε γμτ...
    safety doesn't happen by accident

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Για φαντάσου, στην θέση της μηχανης να ήταν μια νταλίκα, θα έκλεινε τον δρόμο στην νταλίκα; Δε νομίζω αλλά θα μετράγαμε και άλλους νεκρούς (εννοώ βέβαια για τους άλλους που πήγαιναν νόμιμα, για τον οδηγό Χ3stika), αφού δεν σκέφτεται έναν οδηγό μοτ-τας γιατί να σκεφτώ και τις συνέπειες που θα πάθει ο ίδιος από την μ@λ@ki@ του. Ας τις σκεφτεί πριν πράξει

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    σε νησι,διπλη προσπεραση,με χιουνταη...τι να πεις????????
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    περαστικά κι αγύριστα φίλε οκ. Ευτυχώς επί της ουσίας δεν πάθατε τίποτα. Ο τύπος από ότι κατάλαβα σταμάτησε έτσι; Και πήρε και την ευθύνη σωστά;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα σας.

απαιτησε πληρη καλυψη για ολες τις ζημιες της μηχανης και του προστατευτικου εξοπλισμου που φοραγατε (κρανη, μπουφαν κλπ)

αν ειναι σωστοι (στην ασφαλιστικη) θα σας αποζημιωσουν πληρως. αν οχι τραβηξε τους δικαστικως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Περαστικά Δημήτρη και ποτέ ξανά.

η μηχανη ειναι 1 χρονου αλλα στα χερια μου τη εχω μολις ενα μηνα. σημερα μιλησα με τη ασφαλιστικη και τη πεμπτη θα ερθει ο εμπειρογνομωνας.

κοστος ανταλακτικων 1150 +180 εργασια.

θα πω νεοτερα μολις τελειωσει το ολο σκηνικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    περαστικά κι αγύριστα φίλε οκ. Ευτυχώς επί της ουσίας δεν πάθατε τίποτα. Ο τύπος από ότι κατάλαβα σταμάτησε έτσι; Και πήρε και την ευθύνη σωστά;
    ναι σταματησε και πηρε τη ευθυνη. εκανε μ@λ@κια και το παραδεχτηκε.

αλλωστε οπως εμαθα μετα τη εχει παθει και αυτος με μηχανη οποτε...

Re: Re: 1η εκδρομη 1η πτωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Με άλλα λόγια -έστω και όχι τελείως συνειδητά- ένας οδηγός αυτοκινήτου προτιμά να χτυπήσει μια μηχανή πλαγίως παρά ένα άλλο αυτοκίνητο μετωπικά.
    Ακριβώς το ίδιο πριν λίγους μήνες στη Λ. Κηφισίας, αλλά ευτυχώς τα σκληρά προστατευτικά στο γάντι και η αυξημένη ετοιμότητα με γλίτωσαν τα χειρότερα, γιατί ο μλκς με χτύπησε με καμμιά 80+ και με έσπρωξε προς το διάζωμα της ανισόπεδης μπροστά στον ΑΝΤ1... Θα έπεφτα στο μπετόν και... Τουλάχιστον δεν έπαθα τίποτα, αυτός έσπασε τον ηλεκτρικό καθρέφτη ΟΛΟΙ προτιμούν να χτυπήσουν τη μοτοσικλέτα από το να χτυπήσουν το αυτοκίνητό τους. ΟΛΟΙ όμως. Το μη χείρον, βέλτιστον. Μετά, ίσως και να σκεφτούν πιο ψύχραιμα και να πουν "τι βλακεία έκανα" αλλά αν έχει γίνει το χειρότερο...

Δημήτρη περαστικά στο ληστή και σε εσάς...

Είναι ΑΚΡΙΒΕΣ οι ζημιές με τη μοτοσικλέτα τελικά... Όπως και όλα της δηλαδή.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1η παπιοβόλτα!
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 118
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 10:10
  2. απο τη "1η παπιοβολτα"...
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2005, 08:13
  3. 1η Περιήγηση Πελοποννησου
    από sotpag στο forum Συναντήσεις & βόλτες