Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: crypton r 115 προβλημα

crypton r 115 προβλημα

Γεια σας παιδια! Εχω ενα crypton r 115 και συνεχεια μου εκαιγε τις λαμπες... και τελικα ειχε σπασει μια βλακεια και το εφτιαξα...
    Μετα δεν αναβε καθολου η λαμπα και ηταν μόνιμα αναμενο το μπλε λαμπακι... το πηγα σε ενα συνεργείο (yamaha) και μου ειπε πως ηταν βραχυκύκλωμα στον διακοπτη που αλλαζει μικρη-μεγαλη σκαλα...
    Μετα απο λιγο καιρο εγινε παλι το ιδιο... το ξανα πηγα και μου ειπε πως δεν ηταν αυτο και πως θελει καποιο ηλεκτρολογίο... τελικα το πηγα σε ενα κοντινο συνεργειο οπου το έλυσε..., ακομα και το μοτερ απο την αριστερή πλευρα... και μου ειπε πως ειχε πρόβλημα το πηνιο... και μονο σαν ανταλλακτικο απο την yamaha εχει 100 ευρο! + την εργασια 40 ευρο....

Να δείξω βρε παιδιά εμπιστοσύνη? Τοσα πολλα λεφτα ενα πραγματάκι? Είμαι τοσο ασχετος με αυτα οσο δεν παίρνει!

Ευχαριστω!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Οι "βλακείες" (όπως και τα "πραγματάκια") πληρώνονται ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Η Yamaha τελικα ειναι ποιο ακριβή? Ενας φιλος που επαθε την ιδια ζημια με εμενα αγορασε 35 ευρο το πηνιο αυτος και το εδωσε στον μαστορα και του πηρε 40 την εργασια... τι ηθελα και εγινα αστροναυτης? Μηχανικός επρεπε να γινω!

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    Ψαξε σε μαγαζια με ανταλλακτικα να βρεις καποιο πιο φθηνο πηνιο,σιγουρα υπαρχει ....Αμα ηξερες εστω και λιγο απο μηχανακια θαηταν πολυ ευκολο να αλλαξεις πηνιο μονος σου

Αλλα να πας σε μαστορα να του πεις περασε μου αυτο το πηνιο ειναι <καπως>...........

Αμα ηξερες εστω και λιγο απο μηχανακια θαηταν πολυ ευκολο να αλλαξεις πηνιο μονος σου
    Για να ξερω φιλε μου πρεπει καποιος να μου δειξει! Δεν εχω κανενα φιλο να μου δείξει δυο πραγματα... ουτε υπαρχει καποιο βιβλιο που να σου λεει τι να κανεις! Υπαρχει κατι που να σου τα μαθαίνει? Εχω ενα μοτέρ που κάθεται και μπορω να κανω δοκιμες!

Αλλα να πας σε μαστορα να του πεις περασε μου αυτο το πηνιο ειναι <καπως>...........
    Δεν πηγα ετσι! Απλα πηγα και του ειπα οτι δεν αναβει η λαμπα και αυτος έλυσε απο πανω μεχρι κατω το μηχανακι... μου ειπε "για να φτασω μεχρι το πηνιο εψαξα ολα τα αλλα".

sygnwmi pou rwtaw edw alla jerete an akoma pouliuntai kainourgia crypton r 110cc????
    by: the kiler

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από olinthos94
    sygnwmi pou rwtaw edw
    Min to sizitas ... Efxarisrisis mas ...!!!

(na mas pis kai pos pineis ton kafe sou na kseroume tin alli fora ...)

Ε αμα εχεις ενα μοτερ για δοκιμες δοκιμασε σε αυτο.Και εγω καποτε που ημουν ασχετος το εβγαλα σχετικα ευκολα το πηνιο.Μονο που οι περισσοτερες βιδες ειναι πολυ γερα βιδωμενες και πρεπει να βρεις κανα καλο εργαλειο να τις ξεβιδωσεις-οσο και τις βιδες που κουμπωνουν το καπακι του βολαν στα καρτερ,οσο και τις βιδες που κρρατανε το πηνιο στο καπακι.Εγω τις χτυπησα με μονοκατσαβιδο

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
    μονοκατσαβιδο
    Παρντόν ...???

'Ισιο katsavidi kollite...to antitheto tou Πολυκατσάβιδου.... :rotflmao:
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    'Ισιο katsavidi kollite...
    Ηξερα για Slotted, Philips, Pozidriv, Square, Allen, Hex, Torx, Tri-wing, Torq-set, Spaner head, Triple square, Polydrive, Spline drive, Double hex, Bristol αλλά για Μονοκατσάβιδο ομολογώ πως όχι ...

Ε τωρα το εμαθες.Ετσι το λενε ολοι η φιλοι μου και ο πατερας μου

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
    Ετσι το λενε ολοι η φιλοι μου
    Όλοι η φίλοι σου σου λέγανε να μην μπλέξεις με την π@υτάνα την Γιώτα, αλλά εσύ δεν τους άκουσες ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Όλοι η φίλοι σου σου λέγανε να μην μπλέξεις με την π@υτάνα την Γιώτα, αλλά εσύ δεν τους άκουσες ...
    Δεν μου λες,απο δημοσκοπηση του Μπαμπινιωτη εισαι και σε καθε τοπικ μας σπας τα νευρα με την γραμματικη σου???? Δεν βλεπω και πολλους να γελανε

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ