Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: αποχρωμίωση ζελατίνας

αποχρωμίωση ζελατίνας

Χαιρετώ τους συνφορουμίτες!θα ήθελα τα φώτα σας όσο αναφορά ένα θεματάκι που έχω με τη ζελατίνα του κράνους μου.προσφάτως χάρισα μια πλατιά γρατσουνιά στη χρωνιωμένη ζελατίνα(mirror τη λέει η arai) και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί μιας και η γρατσουνιά είναι στο οπτικό μου πεδίο.το ευχάριστο είναι πως αν μπορέσω και την αποχρωμιώσω θα γίνει light smoke και θα εξαφανιστεί η γρατσουνιά.προτεινόμενοι τρόποι?ευχαριστώ εκ των προτέρων.(δεν ξέρω αν πρέπει να πάει σε άλλη ενότητα)

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    ένας φίλος μου είχε πει ότι καταλάθος είχε πάει να σκουπίσει τη δικιά του ζελάτινα με μαντηλάκια που χουν οινόπνευμα και έφυγε η επίστρωση αν σε βοηθάει αυτό καλώς

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
    το ευχάριστο είναι πως αν μπορέσω και την αποχρωμιώσω θα γίνει light smoke και θα εξαφανιστεί η γρατσουνιά.
    1. Θα γίνει light smoke ή θα γίνει σαν εσωτερικό πάνας βρέφους μετά από τσιρλιό ..???

2. Είσαι σίγουρος ότι η γρατσουνιά περιορίζεται (σε βάθος) μόνο στην εξωτερική επίστρωση..??

Υ.Γ.
    Κοινώς, μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά πάρε και μια καινούρια να βάλεις μετά τις προσπάθειες ..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    1. Θα γίνει light smoke ή θα γίνει σαν εσωτερικό πάνας βρέφους μετά από τσιρλιό ..???

2. Είσαι σίγουρος ότι η γρατσουνιά περιορίζεται (σε βάθος) μόνο στην εξωτερική επίστρωση..??

Υ.Γ.
    Κοινώς, μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά πάρε και μια καινούρια να βάλεις μετά τις προσπάθειες ..!!!
    Εννοείται πως θα πάρω καινούρια mirror ζελατίνα,και ναι θα γίνει light smoke καμμία σχέση με τσιρλιό.Τέλος,η γρατσουνιά περιορίζεται στην επίστρωση.Είναι πόλυ επιφανειακή.Αντε τώρα πες και κανα τρόπο να την ξεβάψω χωρίς να τη βλάψω...

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη ζελατινας arai
    από MOZART στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2007, 13:05
  2. Κοψιμο ζελατινας
    από necromayhem στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 15:31
  3. Πώς θα σταματήσει το τρίξιμο της ζελατίνας???
    από OdySV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 12:04
  4. Αγορά ζελατίνας/ανεμοθώρακα
    από sourtaggias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 19:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας