Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: οδηγός μεγέθους για γαντια Alpinestars

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

οδηγός μεγέθους για γαντια Alpinestars

Παιδια λεω να αγοράσω αυτά τα γαντάκια της ALPINESTARS

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...4311-2121046-1

Ωστόσο στο site στο σχετικο size chart τα μεγέθη τα γραφει με αριθμους 1,2 κτλ...
    ενω στην επιλογή αγοράς γραφει s, m, l, κτλ κτλ

επισης στο site της alpinestars δεν βρισκω σχετικό διάγραμμα για γάντια..
    ξερει κανεις που μπορώ να βρω σχετικό size chart απο περιφέρεια χεριου σε μεγεθος S-M-L ΚΤΛ???

επισης αν καποιος εχει καποιο αρνητικο σχολιο για τα γαντια ας το πει μηπως προλαβω καποια κακή αγορα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Τα Alpinestars είναι εξαιρετικά γαντάκια(έχω πάρει 2 ζευγάρια GP Pro,GP Tech).Για το νουμεράκι τώρα δεν πολυξέρω να σου πω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Τα Alpinestars είναι εξαιρετικά γαντάκια(έχω πάρει 2 ζευγάρια GP Pro,GP Tech).Για το νουμεράκι τώρα δεν πολυξέρω να σου πω.
    μηπως μπορεις να μου πεις τι νουμερο ειναι τα δικά σου?
    και πόσα εκατοστα ειναι η περιφέρεια της παλάμης σου? στο σημειο κατω απο τον αντιχειρα οπως περιγραφει στο site που εδωσα παραπανω?
    μηπως βγάλω ακρη κατά προσέγγιση?
    αν και ρισκο για αγορα γαντιου...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Φιλε μου τα εχω παρει και εγω αυτα τα γαντακια...μου εχουν βγει πολυ καλα...το μονο κακο ειναι οτι αν δεις στην φωτο με τα πορτοκαλι στα 2 δακτυλα απο την εσωτερικη μερια εχει μια ασπρη γραμμη,αυτη μετα απο πολυ χρηση ξεκκολαει και φευγει αλλα δεν ειναι και τοσο τρομερο αυτο!
    Σε νουμερο το πηρα LARGE η 10!
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Και γω έχω αυτά τα γάντια. Αγορά πριν 1-2 μήνες. Κανένα παράπονο προς το παρόν αν και δεν τα έχω δοκιμάσει με πάνω από 25 βαθμούς ακόμα. Το υλικό είναι πολύ μαλακό εκτός από το carbon στο πάνω μέρος.

Μετά από 1 ώρα χρήσης και άνω έχω παρατηρήσει πως στον καρπό το δέρμα μου έχει 'γραμμές'. Δεν το αισθάνεσαι πάντως πως πιέζουν εκει. Λίγο μόνο όταν τα βγάλω.

Έχω ακούσει άσχημα λόγια για την ανθεκτικότητά τους, δηλαδή δεν βγάζουν πάνω από 2 σαιζόν αλλά προς το παρόν no problem.

Σόρρυ που δεν μπορώ να σου απαντήσω για το μέγεθος. Εγώ πήρα το L και πιστεύω πως έχω 'κανονικές' παλάμες σε μέγεθος. Αν τα πάρεις και σου βγουν λίγο μικρά μην σε πειράζει. Ανοίγουν.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    zzr2005

για μεγέθη και μετρήσεις στο παρακάτω..

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71816

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    zzr2005

για μεγέθη και μετρήσεις στο παρακάτω..

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71816

Gandalf
    ευχαριστω για ολες τις απαντησεις...
    παω για το medium συμφωνα με τον παραπανω οδηγό...
    ελπίζω να μην διαφερουν τα νουμερα απο μαρκα σε μαρκα....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Αν θυμάμαι καλά δοκίμασα και το Μ και το L. Οι διαφορά ήταν μικρή οπότε χτύπα το Μ να είσαι πιο σίγουρος. Αν είναι λίγο μικρά μην σε ανυσηχεί στην αρχή
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Τα νούμερα παίζουν από εταιρία σε εταιρία ακόμη και από μοντέλο σε μοντέλο της ίδιας εταιρίας. Αν δεν το δοκιμάσεις μην είσαι σίγουρος.
    Για να καταλάβεις, σύμφωνα με τον οδηγό AYTO είμαι στο M αλλά όταν δοκίμασα μπουφάν (της alpinestars), το Μ (48, 50) μου ήταν στενό και πήγα σε 52, δηλαδή Large.
    Fun Is Not A Straight Line

Να το ξαναπώ και εδώ...

ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να πάρετε μετρήσεις απο τα σημεία του σώματος που θα καλύπτει το ένδυμα (Προσοχή στο πως θα κάνετε την μέτρηση... αν μπεί σε λάθος σημείο μπορεί να έχει διαφορά 3-4cm και φυσικά άλλο νούμερο). Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι. ZZR2005... medium σε γάντια φοράει σχεδόν τον 80% του αντρικού πληθυσμού. Αν σε βγάζει έτσι η μέτρηση κατά 99% θα είναι αυτό το νούμερο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να το ξαναπώ και εδώ...

ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να πάρετε μετρήσεις απο τα σημεία του σώματος που θα καλύπτει το ένδυμα (Προσοχή στο πως θα κάνετε την μέτρηση... αν μπεί σε λάθος σημείο μπορεί να έχει διαφορά 3-4cm και φυσικά άλλο νούμερο). Μόνο έτσι θα είστε σίγουροι. ZZR2005... medium σε γάντια φοράει σχεδόν τον 80% του αντρικού πληθυσμού. Αν σε βγάζει έτσι η μέτρηση κατά 99% θα είναι αυτό το νούμερο.

Gandalf
    Να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν είναι να αγοράσουμε χειμωνιάτικο μπουφάν, η μέτρηση να γίνεται με τα (χοντρά) ρούχα που θα φοράμε από μέσα, ή με ένα π.χ. φανελάκι? Η διαφορά μπορεί να μας οδηγήσει και σε άλλο νούμερο.

εξαρτάται το μπουφάν.. πρόσφατα ας πούμε πήρα ενα DAINESE νούμερο 54 απο ενα παληκάρι εδώ και παρόλο που έρχεται ενα με το σώμα, με περιθώριο ενα πουκάμισο/φανελάκι , ποτέ δεν κρύωσα λόγω της επένδυσης του...

Αν τώρα θες να φοράς πουλόβερ , σακάκι κτλ.. τότε.. ναι.. ενα νούμερο μεγαλύτερο κλασσικά. Είναι σαν τα αδιάβροχα... αν φοράς jacket σε μέγεθος L και απο πάνω θες αδιάβροχο τότε φοράς XL για να χωράς.

Gandalf

οκ ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    zzr να προτυνω κ τα sp-x. ανεβαινεις στα 75ευρω απο ebay αλλα τα θεωρω καλυτερη επιλογη.
    γιατι δεν πας να δοκιμασεις το γαντι εδω;ή εστω καποιο παρομοιο μοντελο που θα εχει;
    νασαι κ σιγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    zzr να προτυνω κ τα sp-x. ανεβαινεις στα 75ευρω απο ebay αλλα τα θεωρω καλυτερη επιλογη.
    γιατι δεν πας να δοκιμασεις το γαντι εδω;ή εστω καποιο παρομοιο μοντελο που θα εχει;
    νασαι κ σιγουρος.
    από άνεση πως ειναι??
    εχεις καλή αίσθηση των χειριστηριων?ή ειναι σκληρά?
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tankbag μικρού μεγέθους για κάλυμμα Bagster;
    από makis206 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2007, 22:46
  2. φλας μικρου μεγεθους για Α\Τ.
    από TWINGEORGE στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 19:11
  3. Οδηγος αυτοκινητου για μαπες(πολλες ομως)
    από Kawa-Z στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 22:39
  4. Ερώτηση για γάντια!!
    από bikersonly στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2004, 19:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας