Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: GSXR Destroyed

My wish is Your Command Το avatar του/της 01raiden

Unhappy GSXR Destroyed

Γεια χαρά σε όλους!

Από τον τίτλο κ μόνο καταλαβαίνει κανείς τον πόνο μου.

Πριν λίγες μέρες μου πετάχτηκε ένα αμάξι απο stop στη Σπ. Λούη. Μπήκε στην αριστερή λωρίδα κατευθείαν, χωρίς φλας, ακριβώς μπροστά μου. Αψυχολόγητο. Λες κ περίμενε να έρθω για να πεταχτεί..

Από τον τίτλο κ πάλι καταλαβαίνει κανείς τί έπαθε το μηχανάκι μου.. Η συγκρουση αναπόφεκτη.

Το μηχανάκι έπαθε 8.158? ζημιά. Εγω ευτυχώς τίποτα σοβαρό. Πιάσανε τόπο τα λεφτά για το δερματινο, τα γάντια, το κράνος και τις μπότες (τα οποία κ φυσικά είναι για πέταμα).

Δεν θέλω να μαι αχάριστος, πραγματικά χαιρομαι που μαι καλά. Πειράζει ομως που τρώω τις φρίκες μου όλες ώρες?? Κι αυτο γιατι ο παραλίγο δολοφόνος μου, μου έκανε αρνητικη δήλωση. Ειχε βγει λέει πολύ ωρα από το στοπ και επειδή τον βρήκα λέει στο πίσω αριστερο φτερό.
    Είναι δυνατών ρε παιδιά? Κ τώρα θα τραβιέμαι δεν ξέρω κι εγώ για πόσο καιρό. Κ το κόστος της ζημιάς είναι τέτοιο που πραγματικα δεν μπορώ να κάνω τπτ..

Τι να πω, προσοχή μεγάλη και προστατευτικός εξοπλισμός πάντα. Κυκλοφορούν δολοφόνοι.
    Elegance & Beauty

Νέο μέλος Το avatar του/της icet
    Περαστικά και μη σκας για το μοτόρι, εσύ να είσαι καλά και όλα θα γίνουν...
    Όσο για το παρολίγο δολοφόνο σου, κυνήγησε τον όσο μπορείς γιατί δεν έχει σημασία που τον "βρήκες" από τη στιγμή που παραβίασε STOP.
    Αλήθεια η ΤΟΤΑ τί έγραψε στην έκθεσή της ;
    ---biip biip---

Φιλαράκι καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Είσαι πολύ τυχερός που δεν χτύπησες...

Η αστυνομία ήρθε?
    Ο τύπος έχει παραβιάσει ΣΤΟΠ και φταίει 100%.
    Το μηχανάκι σου θα γίνει πάλι καινούργιο.

Εγώ έσπασα το πόδι μου πριν μιά εβδομάδα από άλλο "πιλότο", που πήγε να με φάει εν ψυχρώ...
    Αφού δεν χτύπησες, όλα θα φτιαχτούν...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Ευτυχώς δε χτύπησες!
    Όσον αφορά το τροχαίο, κανάν μάρτυρα έχεις; θα παίξει ρόλο γιατί αλλιώς ο άλλος θα ισχυρίζεται τις μλκιες του... οτί κ καλά του την έχωσες από πίσω ενώ είχε περάσει το στοπ εδώ και ώρα και @@
    καλά ξεμπερδέματα και με νέο μοτόρι!

Περαστικά σου φίλε XT_Billy, με το καλό σιδερένιος.

Aκόμη δεν έχω την έκθεση στα χέρια μου.
    Μου είπαν στην τροχαία οτι έχουν καταγράψει πως βγήκε από στοπ. Έχω κάνει την κατάθεση μου κανονικά και αναφέρω όλες τις λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ ο άλλος ισχυρίζεται στην κατάθεση του οτι είχε βγει 40 με 50 μετρα από το στοπ.

'Ηρθε αστυνομία αρχικά. Όταν ήρθε η τροχαία με είχαν πάρει στο ΚΑΤ.

Πάντως δεν έχω εμπιστοσύνη. Κ στο παρελθόν η τροχαία με είχε κάψει. Αυτή τη φορά δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν το μοτό (άλλη ταλαιπωρία αυτή). Επίσης αυτή τη φορά οι γιατροί στο ΚΑΤ δεν διέγνωσαν τπτ, ασχετα αν με πεθαινει το ισχύο μου ή αν πονάει ο θώρακας μου. Με λίγα λόγια σκάω για το αν θα βρω το δίκιο μου...

Υπάρχει ένας μάρτυρας αλλά τον κυνηγάω για να καταθέσει. Όλο στο "ναι θα παω", "εχω όμως πολυ δουλεια". Βλέπεις, μου άφησε την κάρτα του, αλλα προφανως όταν ήταν η τροχαία θα είχε φυγει και δεν τον έχουν καλέσει. Επίσης στην τροχαία μου λένε οτι κ καλα δεν είναι απαραίτητο να πάει κι οτι η καταθεσή μου είναι πλήρης...
    Elegance & Beauty

Παλαιό μέλος
    Φίλε πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα σοβαρό!

Για πολλά χρόνια πίστευα (λανθασμένα!!!) πως σε ανάλογη περίπτωση παραβίασης STOP αν πέσεις επάνω στον άλλον στο πίσω μισό του οχήματός του, μάλλον φταις αφού αυτός είχε ήδη βγεί και μάλιστα κόντευε να διασχίσει και τον δρόμο...

Όμως σε συζήτηση με φίλο πρόσφατα μου εξήγησε και είναι λογικό, πως το σήμα του STOP σε υποχρεώνει να διασχίσεις τον δρόμο αφού πρώτα βεβαιωθείς πως δεν έρχεται άλλο όχημα.

Άρα, ο δικός σου μόνο αν αποδείξει πως πήγαινες με την ταχύτητα του φωτός, ίσως έχει κάποια ελπίδα... που βέβαια ανάλογα με τη σύνθεση του δικαστηρίου, δεν αποκλείεται τίποτα...

Παλαιό μέλος
    και όσο για τα ιατρικά, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη!!!

Πολλοί μικροτραυματισμοί που δεν μας ενοχλούν όσο είμαστε μικροί (νέοι), εκδηλώνονται πολλά χρόνια αργότερα!!!

Η κάθε παλιοαδελφή για να μη πληρώσει μερικά σκατοψιλά παραπάνω στην ασφάλειά του, λέει ότι μαλακία μπορεί... για να γλυτώσει.

Που και δίκιο να είχε, θάπρεπε να κοιτάξει να βοηθήσει...

Παλιοξευτίλες...

Αυτό με το δικαστήριο με φοβίζει και μένα... Και δεδομένου της αντιμετώπισης της πλειοψηφίας των μοτοσυκλετιστών, με φοβίζει ακόμη περισσότερο..

Πάντως αν έτρεχα, δεν την είχα γλυτώσει έστω κ φορώντας την πανοπλία.
    Elegance & Beauty

Επίσης παιδιά κάτι άσχετο. Ήμουν πολύ τυχερός, αλλά ακόμη περισσότερο που πέταξα πάνω από τη μηχανή. Δεν τολμώ να φανταστω τι θα γινόταν αν είχα καμιά τιμόνα μπροστά μου..
    Elegance & Beauty

Re: GSXR Destroyed

Αρχικά δημιουργήθηκε από 01raiden
    Γεια χαρά σε όλους!

Από τον τίτλο κ μόνο καταλαβαίνει κανείς τον πόνο μου.

Παρομοιο περιστατικο επαθα και εγω ευτυχως με το παπι....στο διαταυτα...αν πονας οντως τοσο πολυ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ σε νοσοκομειο...με αυτα δεν παιζουμε...το στοπ οσο και να ακουγετε περιεργο για καποιους ειναι περιεργη φαση....εσκασες στο πισω φτερο του ειπες....πλαγιομετωπικα η τον εξυσες???οταν εκανες την καταθεση σου δεν ειδες πως ηταν το σχεδιαγραμμα που εκανε η ΤΟΤΑ...το αυτοκινητο το ειχαν κανονικα στην λωριδα η ηταν καθετα με την πορεια σου???αλλο βασικο ειναι στην καταθεση σου να μην ειπες πολλες λεπτομεριες...δηλαδη εκανα ερανα κλπ...ελπιζω να ειπες....''πηγαινα με 50-60-70 χλμ και ξαφνικα μου πεταχτηκε....τρακαραμε αφου ηρθε στην λωριδα μου και δεν θυμαμαι τιποτα αλλο''....καλα ξεμπερδεματα παντως και αν χρειαστεις κατι ρωτα....

υ.γ. ελπιζω να του εκανες ποινικη διωξη...

Σε ευχαριστώ φιλε blackbusa.

Εννοείται πως του έκανα ποινική δίωξη, τπτ άλλο μην του κάνω μέχρι να ξεμπερδέψω.
    Η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά. Στην κατάθεση δεν έχω πει περριτά πράματα και τόνισα πως δεν έτρεχα. Περιμένω να δω τι λέει και η έκθεση.

Κρίμα πάντως. Τη μία είσαι στο κέφι σου κ μία στιγμή όλα αλλάζουν. Έτσι, επειδη κάποιος την είδε αλλιώς.

Και η ελληνικη πραγματικότητα απλά δεν παίζεται. Πληρώνω την ασφάλεια κ στην πιό κρισιμη στιγμη, η τροχαία δεν αφήνει να μου μεταφέρουν τη μηχανή και όταν πάω να την πάρω, πέρα από τα κερατιάτικα, βλέπω πως μου την έχουν σκυλέψει κιόλας. Κ αυτά είναι τα κωμικοτραγελαφικά, τα σοβαρότερα είναι να προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι καμικάζι που απλά γουστάρει να καρφωνει τη μηχανή του πίσω απο ανυποψίαστα αυτοκίνητα...

Τεσπα, να μαστε καλα να χουμε να τα λέμε..
    Elegance & Beauty

Σε ευχαριστώ φιλε blackbusa.

Εννοείται πως του έκανα ποινική δίωξη, τπτ άλλο μην του κάνω μέχρι να ξεμπερδέψω.
    Η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά. Στην κατάθεση δεν έχω πει περριτά πράματα και τόνισα πως δεν έτρεχα. Περιμένω να δω τι λέει και η έκθεση.

Κρίμα πάντως. Τη μία είσαι στο κέφι σου κ μία στιγμή όλα αλλάζουν. Έτσι, επειδη κάποιος την είδε αλλιώς.

Και η ελληνικη πραγματικότητα απλά δεν παίζεται. Πληρώνω την ασφάλεια κ στην πιό κρισιμη στιγμη, η τροχαία δεν αφήνει να μου μεταφέρουν τη μηχανή και όταν πάω να την πάρω, πέρα από τα κερατιάτικα, βλέπω πως μου την έχουν σκυλέψει κιόλας. Κ αυτά είναι τα κωμικοτραγελαφικά, τα σοβαρότερα είναι να προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι καμικάζι που απλά γουστάρει να καρφωνει τη μηχανή του πίσω απο ανυποψίαστα αυτοκίνητα...

Τεσπα, να μαστε καλα να χουμε να τα λέμε..
    αυτο με την μηχανη δεν το καταλαβα ακριβως...τι δεν σε αφησανε???βασικα αφου ειναι πλαγιομετωπικα δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χασεις την υποθεση...θα σε συμβουλευα να ξαναπας στο νοσοκομειο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αυτο με την μηχανη δεν το καταλαβα ακριβως...τι δεν σε αφησανε???.
    Δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν τη μηχανή. Ειχα καλέσει το γερανό από τηλεφωνο πηγαίνοντας προς ΚΑΤ, είχα αφήσει κ τα χαρτιά μου στην αστυνομία πριν με μεταφέρουν.

Μακάρι να πάει η υποθεση καλα. Οσο για το νοσοκομειο, μου έχουν κλείσει ραντεβού σε είκοσι μέρες από σήμερα... Φυσικά κ δεν θα περιμένω!
    Elegance & Beauty

Δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν τη μηχανή. Ειχα καλέσει το γερανό από τηλεφωνο πηγαίνοντας προς ΚΑΤ, είχα αφήσει κ τα χαρτιά μου στην αστυνομία πριν με μεταφέρουν.

Μακάρι να πάει η υποθεση καλα. Οσο για το νοσοκομειο, μου έχουν κλείσει ραντεβού σε είκοσι μέρες από σήμερα... Φυσικά κ δεν θα περιμένω!
    το γιατι δεν αφησαν τον γερανο δεν καταλαβα....δεν πηρες κανεναν φιλο σου να σε βοηθησει???τεσπα...

περαστικα και παλι....

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Καλημέρα και από μένα. Περαστικά (ψυχικά και σωματικά) σιδερένιος, και καλό κουράγιο. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
    >> θα ζητήσεις τι σχεδιάγραμμα έχει κάνει η τροχαία και σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό θα κάνεις συμπληρωματική δήλωση σύμφονα με αυτά που θα τους πους εσύ.
    >> Το όνομα του μάρτυρα αν το γνωρίζεις δε χρειάζεται να τον κυνηγάς από πίσω. Δήλωσέ το κατ'ευθείαν στην τροχαία και άσε αυτούς να τον καλέσουν.
    >> Στην κατάθεση στην τροχαία ζητάς την ποινική δίωξη του άλλου οδηγού (υπόψιν η άρση της ποινικής δίωξης μπορεί να αρθεί και την ημέρα που θα γίνει το δικαστήριο, αν σου έχει κάνει δήλωση ως τότε).
    >> Βαζεις ένα καλό δικηγόρο και ζητάς από ψυχική οδύνη κ.α. εώς και αποζημίωση για ταξί που χρησιμοποιούσες για να πας στην εργασία σου (ξέρουν οι δικηγόροι).
    >> Μαζέυεις αποδείξεις για τα πάντα (ακόμα και γερανό μεταφοράς και φύλακτρα για την μηχανή σου).
    >> Πάρε χαριά γιατρού ακόμα και αν είναι από θλάση...............βλεφαρίδος. Αρκεί να έχεις κάποιο χαρτί από το νοσοκομείο ότι πήγες για εξετάσεις μετά από τροχαίο.
    >> Σε ποιό σημείο ακριβώς του αυτοκινήτου προσέκρουσες; Μπορείς να ισχυριστείς ότι προσπάθησες να ανακόψεις την πορεία σου, φρενάρωντας γιατι σου ανέκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας σου (με άλλα λογια μπηκε μπροστά σου νομίζωντας ότι αναπτύσσωντας ταχύτητα αυτός θα σε αποφύγει - κοινός γρήγορος) με αποτέλεσμα να προσκρούσεις στο συγκεκριμμένο σημείο.
    Αυτά προς το παρών. Περαστικά και πάλι.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  2. Gsxr 1000 2005
    από sakoulakis στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 11:58
  3. GSXR 1000 η R1 2004