Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: xt660x___ktm duke 2

xt660x___ktm duke 2

Kalhspera se oloys.vriskomai se ena dilima opoios borei na moy pei thn gnomh toy na me boh8isei.
    exw psaxtei ligo kai exo vrei to xt660x 2009 7000 eyro me pinakides
    paralila exo vrei to ktm duke 2+ acrapovic 7000 telikh timh.

vevaia xero tis diafores toys ta yper kai ta kata alla exo trela8ei den boro na apofasiso me tipota borei kapoios na moy pei thn gnomh toy?eyxaristo ek ton proteron

κοιτα καμια σχεση το ενα με το αλλο μονο κοινο τουσ ειναι η κατιγορια που ανοικουν. η δικια μου γνωμη μια και ο σκοποσ σου ειναι να πεζεισ στην πολη με κλειστα ματια ο δουκας! το χτ απο την αλλη μπορει να το εχουν θεοποιηση για αυτα που με το ζορι κανει κατα καποιο τροπο αλλα εχει 2 ασχημα τισ εξατμισεις χαλια, κολοφαναρο δραμα και 2 με χαλαει να παρω ενα μηχανακι made japan και ουτε μια βιδα να μην ειναι απο εκει δηλαδη να ειναι σκορπια διαδιλωση. αυτα ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Αν εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την καλη συντηρηση και κατασταση του duke, για 'μενα δεν υπαρχει διλλημα!

Αν εξαιρεσεις την αξιοπιστια και τα φθηνοτερα ανταλακτικα, δεν υπαρχει καμια συγκριση του φτωχου πλην τιμιου xt μπροστα σε ενα πιστολι οπως το duke... ειναι σαν να συγκρινεις αλογο με μουλαρι

ΥΓ. Δεν ξερω αλλα 7 χιλιαρικα για duke II, μου φαινονται πολλα...
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αν είναι να πάρεις τοντγιουκ πάρτο σε πορτοκαλί .Αν όχι πάρε ΧΤ.

.
    .........

..................

.............

......................

Ή είσαι κάγκουρας με τα όλα του ή όχι!

Νέο μέλος
    να βαλω αλλη μια επιλογη?

με 7000 βρισκεις XR650R motard λουκουμακι...

απο κει και μερα οπως σου ειπαν και πιο πανω ειναι αναλογα το τι μηχανακι θες...ηρεμο η πιστολι?
    Γιωργος

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    watain...το σημαντικότερο... ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΘΕΣ

Ο δούκας είναι μηχανάκι καυλωτικό , φοβερά περιφερειακά κτλ... αλλά δεν είναι ούτε για ταξιδάκι (έστω και κοντινό) , ούτε για καθημερινή χρήση στύλ, φορτώνω τσάντα-laptop και πάω σε δέκα δουλειές.

Είναι όμως φοβερό παιχνίδι που θα σε ξετρελάνει σε στριφτερές διαδρομές κοντινών αποστάσεων και σίγουρα με κορυφαία περιφερειακά.

Αν το θες για παιχνίδι , ξεκάβλωμα και γενικά βόλτα περισσότερο, πάρτο με κλειστά μάτια.

Αν όμως το θες για μηχανάκι all-arround ούτε να το σκεφτεσαι.. δύστροπο σε τέτοιες συμπεριφορές και θα σε κουράσει αφάνταστα.

Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ για μένα , τουλάχιστον. Αν αποφασίσεις να πουλήσεις ενα εκ των δύο... το ΧΤ θα φύγει με συνοπτικές διαδικασίες και με ελάχιστες απώλειες... στον δε δούκα... έχει τις βέρες πρόχειρες, γιατί πολύ δύσκολα θα στον πάρει κάποιος...

Η απόφαση είναι δική σου και οτι και αν διαλέξεις... καλή αγορά και πολλά και όρθια χιλιόμετρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια.
    Εγω βασικα την μηχανη την θελω για ευκολια μεσα στο χαος τις αθηνας την θελω και για παιχνιδι και για καποιο κοντινο ταξιδι ας πουμε κορινθο το πολυ.....
    Απλα αυτο που με κολλαει λιγο στο χτχ ειναι οτι ζυγιζει 188 κιλα εγω ειμαι 85 η κοπελα μου 50 οποτε μαζευονται πολλα ετσι μου φενετε τουλαχιστον.
    Αυτο που 8ελω να μαθω απο καποιον που ειναι ιδιοκτιτης χτχ αν τα "σηκωνει" τα 300+κιλα με τα 42 αλογα η 8α ζοριζετε.8ελω να εχει γκαζι η μηχανη.Μηπως να κοιταξω για κατι τελειως διαφορετικο,παντα για καινουργια μηχανη και γυρω στα 7000 ευρω.
    Κατα ταλλα μαρεσει το χτχ πολυ,ειδικα το ασπρο με μια μοντα στο κωλοφαναρο ειναι κουκλα

thnx παιδια και παλι για τις συμβουλες αλλα 8ελω κιαλλες

gandalf ayto me tis veres gamato hahahahah eliosa

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    PARE TO XT . O DUKAS POY LES EINAI PROIGOYMENO MONTELO KAI NAI MEN TON PERNEIS SE KALH TIMH NEW..ALLA META..ME TO POY BALEIS TO KLEIDI EXASES 2 XILIARIKA SE TYXON METAPOLISI. GIATI KALA XRYSA ALLA EISAI NEOS KAI PISTEYO SINTOMA THA THES NA PAS PARAPERA STO THEMA MOTO.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    ευκολια στην πολη, παιχνιδια, ταξιδακι (εστω και μικρο), γκαζια, χαμηλο βαρος... δυσκολα συνδιαζονται ολα αυτα πιστευω και ειδικα στα 7000 ευρω (για καινουργια μηχανη παντως).. εγω θα προτεινα το duke αλλα να ξερεις οτι αν το χεις για καθε μερα και θα το ταλαιπωρεις και θα μαζευεις και πολλα χιλιομετρα για τα σερβις.. και για ταξιδακι δεν ειναι και οτι καλυτερο..
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
    Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια.
    Εγω βασικα την μηχανη την θελω για ευκολια μεσα στο χαος τις αθηνας την θελω και για παιχνιδι και για καποιο κοντινο ταξιδι ας πουμε κορινθο το πολυ.....
    Απλα αυτο που με κολλαει λιγο στο χτχ ειναι οτι ζυγιζει 188 κιλα εγω ειμαι 85 η κοπελα μου 50 οποτε μαζευονται πολλα ετσι μου φενετε τουλαχιστον.
    Αυτο που 8ελω να μαθω απο καποιον που ειναι ιδιοκτιτης χτχ αν τα "σηκωνει" τα 300+κιλα με τα 42 αλογα η 8α ζοριζετε.8ελω να εχει γκαζι η μηχανη.Μηπως να κοιταξω για κατι τελειως διαφορετικο,παντα για καινουργια μηχανη και γυρω στα 7000 ευρω.
    Κατα ταλλα μαρεσει το χτχ πολυ,ειδικα το ασπρο με μια μοντα στο κωλοφαναρο ειναι κουκλα

thnx παιδια και παλι για τις συμβουλες αλλα 8ελω κιαλλες
    βασει αυτων που ζητας......ΧΤ.......

μια χαρα θα εισα και με τα κιλα και με ολα !!
    οτως ή αλλως δεν προκειται να πηγαινεις με 150 στην εθνικη με τετοιο μηχανακι και φορτωμενος.....

παρε ΧΤ........

τωρα για ολα τα αλλα που λες , γυρω στα €7000, καινουργιο, και με "γκαζι" μπορεις να στραφεις και στα κλασσικα πια μηχανακι για ολες τις δουλειες : V-strom, Transalp, κανενα μεταχειρισμενο TDM, τα οποια τα κανουν ολα ...καλα !

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

κοιτα για να κανεις ταξιδι με supermoto πρεπει να εισαι να εισαι και πολυ σιδεροκολος δεν ειναι για τετοια αυτα τα μηχανακια. μονοκυλινδρα και εθνικη με τσιτεσ για προσπερασεις απαπα. μονοκυλινδρο= χαρα της πολης με πολλα παιχνιδια. και απο τις επιλογες που μασ λες καλητερο το duke τωρα απο την αλλη εχεις κοιταξει το husgvarna sm610? σχεδον στα ιδια λεφτα 7900 και ελαφρα καλητερο στησημο και απο τα 2( πλαισιο απο το παλιο αγωνιστικο 570).

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    απο προσωπική εμπειρία με ΧΤΧ... δικάβαλος και με καμιά τσάντα και στο σύνολο 95 (τόσα είμαι ρε καθίκια... με τις ουζοπαρέες) και άλλα 55 (εκείνο το πιπίνι) = 160 συν τα κιλά του ΧΤΧ ...πήγαινε με μ.ο. 120-130 πολύ χαλαρά στην Εθνική.

Το καλό του ΧΤΧ είναι οτι σε αυτές τις ταχύτητες οι κραδασμοί είναι ελάχιστοι ώς και ανύπαρκτοι και πολύ δύσκολα θυμίζει μονοκύλινδρο. Αν το θες για κάθε μέρα λοιπόν και ταξιδάκι της τάξης των 230ΚΜ πήγαινε έλα... σίγουρα ΧΤ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Το duke καινούριο το βρίσκεις τόσο;

Εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα διότι δοκίμασα ενα duke II 2007 (με high flow) με ακράπες και 11.000 χλμ που το βρίσκω στα 5000 ευρώπουλα...

Ναι στο κουτι του με δωρο ακραποβιτσ 7000 ευρω +πινακιδες στο hellinstore στοκ οσα του εχουν μεινει.Με ψηνει τρελα αλλα τα παιδια εχουν δικιο ειναι παλιο μοντελο και μαλλον 8α το παντρευτω αν το παρω.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To Duke toy bibikou
    από darkCount στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 13:44
  2. XT 600 smr VS Duke II
    από eXTirience στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 11:05
  3. Ktm Duke 2
    από kosei στο forum Off topic