Ρε γαμοτι μου ενταξει δεν μπορεις να κανεις αλιως.Αλλα οταν σκασει ενα ιπταμενο καταδρομικο κουνουπι που εχει παρει αναβολικα και το μεγεθος του εξαφανιζει μια ολοκληρη νταλικα τι κανεις??![]()
Ρε γαμοτι μου ενταξει δεν μπορεις να κανεις αλιως.Αλλα οταν σκασει ενα ιπταμενο καταδρομικο κουνουπι που εχει παρει αναβολικα και το μεγεθος του εξαφανιζει μια ολοκληρη νταλικα τι κανεις??![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Ποιά ταινία έβλεπες βρε αδερφέ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Πω πω ειναι πολλα τελικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Αστα να πανε και δεν μπορω με τιποτα να καθαρισω την ζελατινα εκεινη την στιγμη.Και σηνηθως συμβαινει οταν δεν πρεπει!!![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Κανένας καλύτερος τρόπος καθαρίσματος εκτός απο χαρτί και νερό?
μωρομαντηλα....μμμμΜΜΜ !!! ασε που θα τα μυριζεις και θα σου θυμιζουν σκηνακια...Παρμενιωνα....πορεια-βολη.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ermiss αμα μπορεις να μου βρεις τροπο να καθαριζω με νερο και χαρτι την ζελατινα με 250+ θα σε παραδεχθω!! Τες πα για χαβαλε εβαλα το postaki σοβαρα σχολια δεν θα λαμβανονται σοβαρα. :rotflmao: :rotflmao:
Γαμημενο ξυπνητηρι.
ΟΚ,να οδηγείς εσύ μόνο,γιατί με την πατερίτσα δυσκολεύομαι.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Vangelis 64 Μια γρηγορη καμενα βουρλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Ρε γαμοτι μου ενταξει δεν μπορεις να κανεις αλιως.Αλλα οταν σκασει ενα ιπταμενο καταδρομικο κουνουπι που εχει παρει αναβολικα και το μεγεθος του εξαφανιζει μια ολοκληρη νταλικα τι κανεις??
Από αυτό που παίρνετε θέλω κι εγώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε αδερφε....αυτο με βρηκε και μενα....προσπαθουσε να με παρει στην φωλια του ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Παίρνεις ΒαραντέροΑρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
![]()
Παίρνεις V-Strom (περνάς πάντα πριν το κουνούπι)![]()
Εμένα το καλύτερο μου έιχε συμβεί το προηγούμενο καλοκαίρι όταν αγνώστου ταυτότητος ζουζούνι έκανε ένα δυνατό πλαφ πάνω στη ζελατίνα του κράνους και το μόνο που έμεινε ήταν μια πράσινη γλύτσα σε μέγεθος 2ευρου.....
Σταμάτησα επιτόπου γιατί μου προκάλεσε τέτοια αηδία που κόντεψα να τα βγάλω....
Πού να είχα ανοιχτή ζελατίνα ούτε θέλω να το σκέφτομαι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
Aprilia Pegaso Factory
ε τώρα εδώ που τα λέμε φταίνε και αυτά...![]()
εμείς δε μπαίνουμε φαγωμένοι στη θάλασσα, εσύ ρε ιπτάμενο γιατί τρως και αμέσως πετάς???? δε ξέρεις ότι θα σκοτωθείς???![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.