Κάντε ένα tour...
:rotflmao:
Κάντε ένα tour...
:rotflmao:
safety doesn't happen by accident
Πλάκα πολύ έχει, ω βάντας
Και με τα φτωχά μου ενωμενοβασιλειοτικα, θεωρώ ότι είναι πιο κατανοητά από την αντίστροφη μετάφραση
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
![]()
![]()
![]()
"θα παμε πουθενα να φαμε τιποτα"?
Δες τωρα μεταφραση![]()
"will go to eat nothing";
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα τι upside down and wrong που εισαι...
:wacko:
In Thrust We Trust
Turn To Burn
αυτό είναι λάθος, ακόμα και στην ελληνική γλώσσαΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
![]()
![]()
![]()
"θα παμε πουθενα να φαμε τιποτα"?
Δες τωρα μεταφραση![]()
εχει πλακα χαχα
εμενα η υπογραφη μου γινετε
DINO CBR 600 F 2006
Don 't mess with idiots. To download at their level and win easily because of experience
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Και έτσι για την ιστορία τα ινγκλαντερικα, μοιάζουν πολύ στην σύνταξη των λέξεων, με τα <<αρχαία>> ελληνικά
Αν γράφαμε λοιπόν με συντακτικό <<αρχαίας>> ελληνικής , ο μεταφραστής θα έκανε πιο επιταχυμένες μεταφράσεις και οι κοσμοκράτορες θα μας καταλάβαιναν και θα μάθαιναν τα ελληνικά πολύ πιο εύκολα
Και το αντίστροφο
Ένας ξενόγλωσσος , γνώστης της αρχαίας ελληνικής, εν συνεχεία μαθαίνει πολύ πιο εύκολα τα ινγκλαντερικα, εν συγκρίσει με έναν που μιλά τα νεοελληνικά
![]()
ναι ε?δεν το ηξερα αυτο...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
διαφωνώ καθέτως και πλαγίως
τα αγγλικά συνήθως ακολουθούν το SVOMPT, το πολύ με μικρές παραλλαγές
subject
verb
object
manner
place
time
τα αρχαία ελληνικά έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη σύνταξη, βρίσκεις το ρήμα στην αρχή ή στη μέση ή στο τέλος, κοντά στο υποκείμενο, μακριά από αυτό, χάνεις τη μπάλα για να μεταφράσεις μια πρόταση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απίθανο Αλκηστη!!!![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Καλά έχω πεθάνει λέμε....διαβάζω το SV section στα αγγλικά κι έχω λιώσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:rotflmao: :rotflmao:
Κρούκης said:
Xanamatachaireto his brother with the good, and clearly faster SV650 which has left the production line, the karmpyraterato.
The spraying have for our Bucho
Tί να σημαίνει αυτό το Bucho....
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ενα μέλος passion-mood music σας λέει κάτι???????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μλκ, έχω λιώσει
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ενα μέλος passion-mood music σας λέει κάτι???????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
My joy????(ελληνιστί Χαρά μου) ???:rotflmao: :rotflmao:
εδιτ: Μπα δε'ν'τούτος...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους