Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Ποια αξεσουάρ για καινούριο Bandit?

Ποια αξεσουάρ για καινούριο Bandit?

Καλησπέρα!

Εντός των επόμενων ημερών θα προβώ σε αγορά ενός καινούργιου Bandit 650. Σίγουρα σκέφτομαι να του βάλω:

- Σχάρα της Suzuki και μπαγκαζιέρα της Givi 47 lt. Μήπως είναι μεγάλη???
    - Συναγερμό που προβλέπει η Suzuki. Τι λέει αυτός? Τον έχει κανείς?

Τι άλλο θα βάζατε εσείς? Κυρίως με ενδιαφέρει να διαβάσω γνώμες για εξοπλισμό προστασίας της μοτο από πτώσεις όπως μανιτάρια και κάγκελα.

Banned Το avatar του/της WebD
    Εγώ έχω βάλει την 46 τη Kappa και είναι μια χαρά για της διαστάσεις της μηχανής!!!
    Συναγερμό δεν έχω.... όποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.....

Επίσης έχω βάλει πλαϊνές 33 της Kappa που αν και δεν χωράνε πολλά πράγματα, είναι τουλάχιστον μαζεμένες!! και οι βάσεις τους δένουν όμορφα με την μηχανή ακόμη και όταν δεν έχεις πάνω τις βαλίτσες.

Έχω βάλει κάγκελα της Kappa που 2 φορές σε πτώση από στάση σώσανε τον κινητήρα από γδάρσιμο σε κανονική πτώση δεν ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω

Ζελατίνα της MRA με το φρυδάκι γιατί η μανίσια δεν παλεύεται στην εθνική!!

Ακόμη έχω βάλει κωλοφάναρο LED με ενσωματωμένα φλας γιατί με τις πλαϊνές βαλίτσες αλλάξανε θέση τα πίσω φλας και δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα.

Τα πάντα είναι θέμα προσωπικού γούστου και τσέπης!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Απ' ότι βλέπω στο avatar η μηχανή σου είναι μαύρη. Για μαυράκι πάω και εγώ μόνο που με αγχώνει λίγο το θέμα με τις γρατζουνιές στο ρεζερβουάρ. Εσύ έχεις κάποιο bagster?

Τα κάγκελα πόσο κοστίζουν περίπου?

Παλαιό μέλος
    Αν ο συναγερμός είναι της META βάλτον χωρίς φόβο.... Τουλάχιστον, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα.... Καλές αγορές...

Banned Το avatar του/της WebD
    Ναι σωστά ξέχασα να το αναφέρω!!! το πρώτο που είχα βάλει ήταν το bagster καθώς είχα μια πολύ βολική τσάντα που κουμπώνει πάνω. Και φυσικά σώζει και το ρεζερβουάρ από γρατζουνιές

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχαν 100? αλλά δεν παίρνω και όρκο

Παλαιό μέλος
    Φίλε ζελατίνα πρώτα από όλα!

Εγώ έχω βάλει της suzuki με το φρυδάκι και πλέον δεν καταλαβαίνω τίποτα! Ουσιαστικά με την MRA που αναφέρεται πιο πάνω είναι ακριβώ οι ίδιες, οι τιμές τους παραπλήσιες περίπου (ανάλογα το μαγαζί) οπότε όποια βρεις πιο γρήγορα (MRA ήθελε 1 βδομάδα και η suzuki 1 μέρα...).

Από εκεί και πέρα σχάρα και βαλίτσα givi. Σχάρα βάλε την μαμά, γιατί κάθεται πιο κάτω, η g;ivi είναι πολύ ψηλά. Κάγκελα κινητήρα της suzuki και συναγερμό ΜΕΤΑ (άχρηστος - λόγω φύλαξης σε γκαράζ - πάει για πώληση μάλλον).

Τώρα για κάγκελα για βαλ΄τσες, προτιμώ να βγαίνουν εύκολα όπως τα motech αλλά ?190 περίπου....οπότε το project 3βάλιτσο μετατίθεται για αργότερα!

Τώρα εξάτμιση/φίλτρο υπάρχουν πολλές επιλογές!

Λεφτά να έχεις....

Βαλίτσα μην βάλεις πιο μικρή, δε θα χωράει 2 κράνη ας πούμε. Στη δικιά μου (Kappa K49) το καλοκαίρι βάζω το κράνος και το μπουφάν μέσα, και φοράει σκληρή πλάτη... Μπορεί να ακούγεται μεγάλο το νούμερο, αλλά είναι πρακτικό!

Και ναι, μάλλον η ζελατίνα θα είναι το πρώτο που πρέπει να δεις, ειδικά αν σκοπεύεις να βγεις εκτός Αθήνας.

Μανιτάρια και κάγκελα έχουν τα ίδια λεφτά περίπου. Το θέμα είναι πως με ότι και αν πέσεις θα το αλλάξεις μετά, οπότε δες τι σου αρέσει και στο μάτι. Υπάρχουν και κάποια άλλα θεματάκια, πχ αν βάλεις κάγκελα δεν μπαίνει μετά καρίνα.

Bagster είχα βρει στο forum για κάποιον που φτιάχνει, με τα μισά λεφτά περίπου από το αυθεντικό, αλλά με πολύ καλύτερη εφαρμογή στο ρεζερβουάρ. Όσα έχω δει της εταιρίας, κάθονται πολύ "χαλαρά" και δε μου άρεσαν. Θα ψάξω να ξαναβρώ το link και θα το ανεβάσω.
    To link που έλεγα...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Σχετικά με τη ζελατίνα, νομίζω πως με 1.70 ύψος δε θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μαμα ζελατίνα θα δοκιμαστεί όμως το καλοκαίρι εξαντλητικα σε διάφορες διαδρομές ανα την Ελλάδα!

Τα μανιτάρια που δίνει η Suzuki προστατευουν εκτός από τον κινητήρα και την υπόλοιπη μηχανη? Δλδ προστατεύουν το φέρινγκ, το πιρούνι κλπ?

Παλαιό μέλος
    πάντως εγώ με 1,78 δεν την πάλευα πάνω απο 140κμ/ω

τσεκαρέ το και αποφασίζεις!

Παλαιό μέλος
    Εγώ με 1.70 την πάλευω κανονικά......

Αρχικά δημιουργήθηκε από funk

Τα μανιτάρια που δίνει η Suzuki προστατευουν εκτός από τον κινητήρα και την υπόλοιπη μηχανη? Δλδ προστατεύουν το φέρινγκ, το πιρούνι κλπ?
    Για το πιρούνι και το ψαλίδι έχει ειδικά προστατευτικά σαν μίνι μανιτάρια. Το Fairing δεν το προστατεύει τίποτα, μόνο το αντίβαρο του τιμονιού μπορεί να κρατήσει την πτώση. Τόσο ψηλά που είναι, τι να μπει για να μην ακουμπήσει; Εκτός αν κάνεις ιδιοκατασκευή κάγκελα σαν του R1200GS Adventure.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Το φερινγκ προστατεύεται από τα φλας. Σε πτώση εν στάση το φλας μπήκε μέσα (δεν έσπασε) και το αντίβαρο ακούμπησε κάτω (με αποτέλεσμα σπασμένη μανέτα) ενώ το φερινγκ δεν ακούμπησε πουθενά.

Έχεις δίκιο, το φλας είχε κρατήσει την πτώση και σε εμένα, τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Εδώ κράτησε το ταξί πριν 3 εβδομάδες!!! Είναι ένας καλός λόγος να μην τα αλλάξεις.

Παλαιό μέλος
    Αν ενδιαφερετε καποιος για ζελατινα πουλαει ο αδερφος μου την γνησια εξτρα της σουζουκι.
    Την φορεσε πριν λιγες μερες την δοκιμασε δεν του αρεσε και την εβγαλε.
    Ειναι αυτη με το κινουμενο φριδακι στο πανω μερος οπως της MRA.
    Στα 70 ευρω.

Και κάτι άλλο... Για Πλαινές μαλακές βαλίτσες τα ειδικά κάγκελα κρίνονται απαραίτητα? Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο?

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξεσουάρ για VFR800
    από Tigas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:06
  2. Αξεσουαρ για το Λεβιε Ταχυτητων?
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 22:45
  3. αξεσουαρ για αναβατη
    από katsai στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη