Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: 'antiroutin'....

Thumbs up 'antiroutin'....

Καλησπερα σε ολους! Την κυριακη ηταν η πρωτη φορα που ηρθα εκδρομη με την παρεα σας. Ειμαι λοιπον ο γιωργος με το μαυρο GSXR 750.
    Πρεπει να παραδεχτω, πως όταν μερικες μερες πριν μου ελεγαν ότι οργανωνεται μια εκδρομη με τουλαχιστον 60 μηχανες, εβαλα τα γελια. Και όταν το πρωι της κυριακης εφτανα στα mcdonalds και ειδα ότι ηδη ειχαν μαζευτει ακομη περισσοτερες, νομιζα απλα ότι κοιμομουν.
    Παιδια, ηταν ειλικρινα, η πιο πετυχημενη εκδρομη που εχω κανει, και μετανιωνω που δεν εφερα και αλλους μαζι μου. Εχουν περασει ηδη δυο μερες, και δεν εχει καταφερει κανεις ακομη να με εκνευρισει!!!
    Τετοιες εκδρομες, είναι το καλυτερο φαρμακο για τα συμπτωματα της ρουτινας. Να τους δωσουμε ένα ονομα (Antiroutin!), να συμπεριληφθουν στις λιστες του ΙΚΑ και να χορηγουνται σε ολες τις ξυνισμενες φατσες που βλεπουμε κάθε Δευτερα πρωι στις δουλειες μας!!!
    Τελος παντων, στα της διαδρομης τωρα. Αν και στην αρχη ο ρυθμος ηταν λιγο πιο αργος απ' ότι περιμενα, στη συνεχεια αποδειχτηκε αγχολυτικος και πολύ ευχαριστος.
    Μου εκανε φοβερη εντυπωση -καλη εννοειται-, το γεγονος ότι παρα το πληθος των μηχανων, κανενας δεν προκαλεσε και δεν ενοχλησε τον αλλον.
    Ετσι, αν και ηταν μολις η δευτερη φορα που περνουσα αυτή τη διαδρομη, δεν φοβηθηκα, και κυριως δεν κινδυνεψα σε κανενα σημειο.
    Ανυπομονω λοιπον για την επομενη εκδρομη, και ελπιζω εκει να γνωριστουμε καλυτερα.
    Συγχαρητηρια σε οσους συμμετειχαν στην οργανωση της κυριακατικης βολτας, στο παλληκαρι με το goldwing για το μερακι του, στο ζευγαρι με τη vespa που εδειξε ότι δεν κολωνει πουθενα, περαστικα στο διονυση για την ατυχη στιγμη του, συλληπητηρια στους ‘εξυπνους’ που στηθηκαν κυριακατικα στο βουνο να βγαλουν μεροκαματο, και τα χειρότερα για τον απαραδεκτο που νοικιασε στο φιλο το ξεσκισμενο transalp. Από εμενα προσωπικα, εχει εξασφαλισει μια ωραιοτατη δυσφημιση.
    Α, και ευχαριστω τα παιδια που εβαλαν τις φωτογραφιες στο forum, για να εχουμε και εμεις οι ανοργανωτοι νεοι, ένα ενθυμιο της εκδρομης.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    ώστε εσύ είσαι λοιπόν ο άγνωστος αναβάτης με το μάτ μαύρο gsxr που όλοι αναρωτιώμαστάν!!!!!

καλώς ήρθες λοιπόν!!!!!!!!!!!!

τα καλύτερα έπονται!!!

πιάσε και κάτσε!!!!
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    μόλις ξυπνήσεις, πιάσε μια μπύρα η πραγματικότητα θα σε δυσαρεστήσει

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Καλως ηρθες!

Βολεψου καππου προχειρα και μετα θα σου βρουμε καλυτερη θεση ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Kai egw prwth fwra phga me ta paidia ...
    Kai oi entiposeis einai kai emena sto idio epipedo .... APSOGH APODRASH ...
    Kalh Synexeia kai apo emena
    Giannis (Gsxr 1000 kitrino)
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    Kai egw prwth fwra phga me ta paidia ...
    Kai oi entiposeis einai kai emena sto idio epipedo .... APSOGH APODRASH ...
    Kalh Synexeia kai apo emena
    Giannis (Gsxr 1000 kitrino)
    Δικαβαλος μηπως;
    Και ελεγα ποιος ειναι,ποιος ειναι;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δικαβαλος μηπως;
    Και ελεγα ποιος ειναι,ποιος ειναι;

Yep ...
    Eixa to etero mou hmisi pros ekpaideysh stis strofes k.t.l.
    Apsogh h neara opws apodikthke ... idikotera sthn epistrofh me kati Ducati ..

Genikotera : malias, alhths, hevymetalas, tsantakias, mhxanobios :smilea:

gcrook me ti moto hsoun esy?? :smilea:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ

καλωςτονα....καλη διαμονη!
    Απο βολτες εδω αλλο τιποτα ηδη καποιοι ετοιμαζονται για πολεμικη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: 'antiroutin'....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Καλησπερα σε ολους! Την κυριακη ηταν η πρωτη φορα που ηρθα εκδρομη με την παρεα σας. Ειμαι λοιπον ο γιωργος με το μαυρο GSXR 750.
    Πρεπει να παραδεχτω, πως όταν μερικες μερες πριν μου ελεγαν ότι οργανωνεται μια εκδρομη με τουλαχιστον 60 μηχανες, εβαλα τα γελια. Και όταν το πρωι της κυριακης εφτανα στα mcdonalds και ειδα ότι ηδη ειχαν μαζευτει ακομη περισσοτερες, νομιζα απλα ότι κοιμομουν.
    Παιδια, ηταν ειλικρινα, η πιο πετυχημενη εκδρομη που εχω κανει, και μετανιωνω που δεν εφερα και αλλους μαζι μου. Εχουν περασει ηδη δυο μερες, και δεν εχει καταφερει κανεις ακομη να με εκνευρισει!!!
    Τετοιες εκδρομες, είναι το καλυτερο φαρμακο για τα συμπτωματα της ρουτινας. Να τους δωσουμε ένα ονομα (Antiroutin!), να συμπεριληφθουν στις λιστες του ΙΚΑ και να χορηγουνται σε ολες τις ξυνισμενες φατσες που βλεπουμε κάθε Δευτερα πρωι στις δουλειες μας!!!
    Τελος παντων, στα της διαδρομης τωρα. Αν και στην αρχη ο ρυθμος ηταν λιγο πιο αργος απ' ότι περιμενα, στη συνεχεια αποδειχτηκε αγχολυτικος και πολύ ευχαριστος.
    Μου εκανε φοβερη εντυπωση -καλη εννοειται-, το γεγονος ότι παρα το πληθος των μηχανων, κανενας δεν προκαλεσε και δεν ενοχλησε τον αλλον.
    Ετσι, αν και ηταν μολις η δευτερη φορα που περνουσα αυτή τη διαδρομη, δεν φοβηθηκα, και κυριως δεν κινδυνεψα σε κανενα σημειο.
    Ανυπομονω λοιπον για την επομενη εκδρομη, και ελπιζω εκει να γνωριστουμε καλυτερα.
    Συγχαρητηρια σε οσους συμμετειχαν στην οργανωση της κυριακατικης βολτας, στο παλληκαρι με το goldwing για το μερακι του, στο ζευγαρι με τη vespa που εδειξε ότι δεν κολωνει πουθενα, περαστικα στο διονυση για την ατυχη στιγμη του, συλληπητηρια στους ‘εξυπνους’ που στηθηκαν κυριακατικα στο βουνο να βγαλουν μεροκαματο, και τα χειρότερα για τον απαραδεκτο που νοικιασε στο φιλο το ξεσκισμενο transalp. Από εμενα προσωπικα, εχει εξασφαλισει μια ωραιοτατη δυσφημιση.
    Α, και ευχαριστω τα παιδια που εβαλαν τις φωτογραφιες στο forum, για να εχουμε και εμεις οι ανοργανωτοι νεοι, ένα ενθυμιο της εκδρομης.

α,ωστε εσυ εισαι αυτος με το μαυρο-ματ gsxr που σταματησαμε διπλα διπλα οταν εκανε μπραφ το transalp.....(τα αλλα δεν τα λεω..............οτι αρεσε πολυ στη κοπελα μου το τουμπανο.....και πηγε να το συγκρινει με την βεσπα.........

αλλα που...............η βεσπα ειναι ετη φωτος η ομορφοτερη

καλως ηρθες ......

καλα να περασεις ..........

αντε να τα ξαναπουμε σε πολλες και καλες βολτες!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    WELCOME ABOARD ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ

Παλαιό μέλος
    Welcome!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Τελικά είχε επιτυχίες η βολτίτσα!!!

Πλάκωσε πελατεία!!!

Εγώ είμαι ο ταβερνιάρης!! ν

Καλώς ήρθατε παιδιά και άντε για μία επαναληπτική!!!!!

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Nαι ρε παιδια πρεπει να ξαναγινει καμια τετοια εξορμηση...να μπορουν να ερθουν και οι μικροι ομως...ετσι

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Nαι ρε παιδια πρεπει να ξαναγινει καμια τετοια εξορμηση...να μπορουν να ερθουν και οι μικροι ομως...ετσι
    μα ήμασταν κι εκεί οι μικροί

ένα 125 ένα 150 ένα 200 και δύο 250

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF