Καλησπερα σε ολους! Την κυριακη ηταν η πρωτη φορα που ηρθα εκδρομη με την παρεα σας. Ειμαι λοιπον ο γιωργος με το μαυρο GSXR 750.
Πρεπει να παραδεχτω, πως όταν μερικες μερες πριν μου ελεγαν ότι οργανωνεται μια εκδρομη με τουλαχιστον 60 μηχανες, εβαλα τα γελια. Και όταν το πρωι της κυριακης εφτανα στα mcdonalds και ειδα ότι ηδη ειχαν μαζευτει ακομη περισσοτερες, νομιζα απλα ότι κοιμομουν.
Παιδια, ηταν ειλικρινα, η πιο πετυχημενη εκδρομη που εχω κανει, και μετανιωνω που δεν εφερα και αλλους μαζι μου. Εχουν περασει ηδη δυο μερες, και δεν εχει καταφερει κανεις ακομη να με εκνευρισει!!!
Τετοιες εκδρομες, είναι το καλυτερο φαρμακο για τα συμπτωματα της ρουτινας. Να τους δωσουμε ένα ονομα (Antiroutin!), να συμπεριληφθουν στις λιστες του ΙΚΑ και να χορηγουνται σε ολες τις ξυνισμενες φατσες που βλεπουμε κάθε Δευτερα πρωι στις δουλειες μας!!!
Τελος παντων, στα της διαδρομης τωρα. Αν και στην αρχη ο ρυθμος ηταν λιγο πιο αργος απ' ότι περιμενα, στη συνεχεια αποδειχτηκε αγχολυτικος και πολύ ευχαριστος.
Μου εκανε φοβερη εντυπωση -καλη εννοειται-, το γεγονος ότι παρα το πληθος των μηχανων, κανενας δεν προκαλεσε και δεν ενοχλησε τον αλλον.
Ετσι, αν και ηταν μολις η δευτερη φορα που περνουσα αυτή τη διαδρομη, δεν φοβηθηκα, και κυριως δεν κινδυνεψα σε κανενα σημειο.
Ανυπομονω λοιπον για την επομενη εκδρομη, και ελπιζω εκει να γνωριστουμε καλυτερα.
Συγχαρητηρια σε οσους συμμετειχαν στην οργανωση της κυριακατικης βολτας, στο παλληκαρι με το goldwing για το μερακι του, στο ζευγαρι με τη vespa που εδειξε ότι δεν κολωνει πουθενα, περαστικα στο διονυση για την ατυχη στιγμη του, συλληπητηρια στους ‘εξυπνους’ που στηθηκαν κυριακατικα στο βουνο να βγαλουν μεροκαματο, και τα χειρότερα για τον απαραδεκτο που νοικιασε στο φιλο το ξεσκισμενο transalp. Από εμενα προσωπικα, εχει εξασφαλισει μια ωραιοτατη δυσφημιση.
Α, και ευχαριστω τα παιδια που εβαλαν τις φωτογραφιες στο forum, για να εχουμε και εμεις οι ανοργανωτοι νεοι, ένα ενθυμιο της εκδρομης.