κρίμα για τις πτώσεις των stoner/lorenzo ιδίως σε μία πίστα που είχαν καταπληκτικούς χρόνους, σίγουρα θα έχουν επηρεαστεί, ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να μπουν βάθρο για να μείνουν κοντά στο κυνήγι του τίτλου. Για τον stoner ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο, διάβαζα ότι μπορεί να έχει την ασθένεια Epstein-Barr, αλλά επίσημη διάγνωση δεν έχει γίνει ακόμα. Δύσκολα ο rossi θα χάσει το πρώτο σκαλί του βάθρου σε ένα πιθανότατα βαρετό αγώνα...
Εγώ πιστεύω θα το παλέψουν μια χαρά, ειδικα ο Στόνερ δεν έχει τίποτα μετά την πτώση και τον lorenzo τον θυμάμαι πέρυσι να τα πηγαίνει περίφημα ακόμα και κουτσός, βέβαια κάθε χτύπημα έχει και τα δικά του τερτίπια οπότε θα περιμένουμε μέχρι το warm up για να δούμε τί θα παιξει. Πάντως εγώ δεν το βλέπω ότι ξεπέρασαν το άριά τους και πιέστηκαν κτλ. Απλά είχαν κρύο λάστιχο για κάποιο λόγο και πίεσαν λίγο παραπάνω -για κρύο-, αυτό συμβαινει και στις καλύτερες οικογένειες.
Πάντως χωρίς τον Στόνερ και Λορέντζο να τον τραβάνε τον ρόσσι δεν το βλέπω να φεύγει μόνος για πολύ, πιστεύω ότι οι 6 πρώτοι παίζει να την παλέψουν τουγκέδα σήμερα.
Όταν είδα τον Στόνερ να σκάει στην άσφαλτο με τη μέση,μού κόπηκαν τα ήπατα.
Μακάρι νά'ναι και οι δυο τους καλά για να δούμε μάχη.Αυτόν τον αγώνα τον περιμένω πώς και πώς.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
για να είμαι ειλικρινής το highside του lorenzo με τρόμαξε πιο πολύ (αν και κάθε highside είναι εξ ορισμού τρομακτικό και πονάει μόνο να το βλέπεις) γιατί ήταν με πιο πολλά χιλιόμετρα και "έπιασε ύψος", απλώς του stoner ήταν μάλλον πιο επίπονη η πτώση γιατί έσκασε με την πλάτη. Η πτώση τους δεν ήταν θέμα υπέρβασης ορίων, τα λάστιχά τους ήταν κρύα και είναι οδηγικά λάθη σε συνδυασμό με έλλειψη dual compound ελαστικών που σύντομα τα βλέπω να επανέρχονται σε όλες τις πίστες αντί για τις λίγες που έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα. Το μεγάλο ερωτηματικό για μένα είναι τι θα κάνει ο pedrosa. Είναι καιρός να αρχίσει να κάνει καλές παρουσίες και να περιπλέξει λίγο τα πράγματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
για να είμαι ειλικρινής το highside του lorenzo με τρόμαξε πιο πολύ (αν και κάθε highside είναι εξ ορισμού τρομακτικό και πονάει μόνο να το βλέπεις) γιατί ήταν με πιο πολλά χιλιόμετρα και "έπιασε ύψος", απλώς του stoner ήταν μάλλον πιο επίπονη η πτώση γιατί έσκασε με την πλάτη. Η πτώση τους δεν ήταν θέμα υπέρβασης ορίων, τα λάστιχά τους ήταν κρύα και είναι οδηγικά λάθη σε συνδυασμό με έλλειψη dual compound ελαστικών που σύντομα τα βλέπω να επανέρχονται σε όλες τις πίστες αντί για τις λίγες που έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα. Το μεγάλο ερωτηματικό για μένα είναι τι θα κάνει ο pedrosa. Είναι καιρός να αρχίσει να κάνει καλές παρουσίες και να περιπλέξει λίγο τα πράγματα...
O Λορενθο, αν δεν κανω λαθος, στον γυρο πριν την 2η πτωση του, ειχε παρε την πολ επομενως δεν παιζει να ειχε κρυα λαστοιχα!Ο στοουνερ οντως πρεπει να ηταν με κρυα λαστοιχα.
Θα τρεξουν και οι 2 σιγουρα σημερα αλλα πιστευω οτι δεν θα ειναι σε θεση να αποδωσουν το 100 τοις 100. Τουλαχιστον ο λορενθο που εδειξε οτι εχει χτυπησει πιο πολυ.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Η πτώση τού Στόνερ με τρόμαξε ιδιαίτερα,γιατί έχω χτυπήσει άσχημα στη λεκάνη και ξέρω πώς είναι.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Τα τελευταια νεα αναφερουν πως ο Stoner ειναι σε θεση να τρεξει, ο Lorenzo θελει, αλλα δεν ειναι σιγουρο το κατα ποσο θα μπορεσει...
κριμα, πραγματικα κριμα γιατι προβλεποταν τρομερη μαχη και φανταζομαι πως ανεξαρτητως των προτιμησεων, ολοι θελεμε εναν αγωνα και με τους τρεις διεκδικητες του τιτλου σε καλη κατασταση.
Αν δεν μπορουν να τρεξουν Lorenzo και Stoner θα ειναι βολτα για τον γιατρο ο αγωνας...
http://www.crash.net/motogp/news/149...y_to_race.html
Jorge Lorenzo will try to ride in Sunday's US Grand Prix despite sustaining a right shoulder separation and foot damage after taking pole position at Laguna Seca.
The 22-year-old, who fractured his ankle in a similarly huge highside on lap one of last year's race, fell from his Fiat Yamaha for the second time during Saturday's qualifying session when his rear wheel lost traction through the fast penultimate turn with three minutes to go.
Lorenzo was thrown spectacularly into the air before hitting the asphalt heavily with his right shoulder and then tumbling to a halt in the gravel. Lorenzo was unable to stand and taken to the medical centre in an ambulance.
“I was trying to push but first I had some traffic and then the tyres were cold, and I wasn't in the right shape to try to improve my time,” explained Lorenzo, who has technically suffered a 'Acromial Clavicular Separation to the right side and a contusion to the right foot'.
Lorenzo had earlier lost the front of his M1 through the same right hand corner, but emerged unharmed and returned on his spare bike to take pole position.
The #99 is hopeful of racing on Sunday but will be reassessed in the morning before a final decision is made.
“I'm disappointed for these two crashes but I am okay and I am optimistic that I will be able to ride tomorrow,” he said. “Now the American doctors and the Clinica Mobile are working together to try to help me as best they can and make me more comfortable. Thanks to all the American people here for their support!”
Lorenzo, a double 2009 race winner, presently sits just five points behind team-mate and reigning six time MotoGP world champion Valentino Rossi after seven of 17 rounds. Laguna Seca marked his fourth pole position of the season.
“It's a pity for these two crashes because Jorge was riding very well today,” said crew chief Ramon Forcada. “The first one was with a brand new hard front tyre and the second was due to the fact that he made two laps quite slowly and the rear tyre was cold, so when he started riding fast he crashed.
“Jorge made a very good job throughout the session and the pole position is a sign that he was feeling good. Luckily he is not too bad so we have to just look forward to tomorrow morning, when we can assess his condition and make a decision. Hopefully he will be on the starting grid tomorrow and we will see an exciting race,” he added.
Casey Stoner, who qualified third behind Lorenzo and Rossi, is nine points from the title lead and also fell hard in the closing minutes of qualifying. Stoner also blamed a cold rear tyre for his accident.
After Laguna Seca, round nine of the world championship takes place in Germany on July 19.
τι ωρα ειναι ο αγωνας σημερα?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
νομιζω 12
στις 12 είναι η σύνδεση νομίζω στη 1 ο αγώνας![]()
θρίαμνβο Ρόσι προβλέπω Λορένθο σιγά μην μπορεί να τρέξει κανονικά ΑΝ τρέξει όσο για τον Στόνερ ήταν που ήταν στις κακές του τώρα λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Εκτός αν Ο πεντρόσα κάνει τίποτα αλλά χλωμό μου κάνει![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
οτι και να γινει ελπιζω να μην εχει χτυπησει κανενας απο τους που επεσαν!
επισης ελπιζω να δουμε ενα πολυ καλο αγωνα με προσπερασματα και αγωνια οπως περυσι στην πιστα!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
τα ορια μπορει πολλες φορες να μην ειναι τοσο "οδηγηκα" αλλα "ψυχολογικα"Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Εγώ πιστεύω θα το παλέψουν μια χαρά, ειδικα ο Στόνερ δεν έχει τίποτα μετά την πτώση και τον lorenzo τον θυμάμαι πέρυσι να τα πηγαίνει περίφημα ακόμα και κουτσός, βέβαια κάθε χτύπημα έχει και τα δικά του τερτίπια οπότε θα περιμένουμε μέχρι το warm up για να δούμε τί θα παιξει. Πάντως εγώ δεν το βλέπω ότι ξεπέρασαν το άριά τους και πιέστηκαν κτλ. Απλά είχαν κρύο λάστιχο για κάποιο λόγο και πίεσαν λίγο παραπάνω -για κρύο-, αυτό συμβαινει και στις καλύτερες οικογένειες.
Πάντως χωρίς τον Στόνερ και Λορέντζο να τον τραβάνε τον ρόσσι δεν το βλέπω να φεύγει μόνος για πολύ, πιστεύω ότι οι 6 πρώτοι παίζει να την παλέψουν τουγκέδα σήμερα.
με την εννοια οτι οταν ξερεις πως για να κερδισεις πρεπει να εισαι (οδηγηκα-ψυχολογικα) 120% ετοιμος!! οπως καταλαβαινεις ο εγκεφαλος δεν ειναι και στην "καλυτερη" κατασταση!!
οποτε εκγυμονουν πολλα λαθη!!
ενω ας πουμε ο "γιατρος" απλα κανει αυτο που ξερει να κανει χωρις να νιωθει...!!
τετιου ιδους πιεση!!!
και βεβαια τα ορια δεν τα ανεβασε (ο γιατρος) σε αυτον τον αγωνα η στον προηγουμενο
ουτε στον επομενο!! τα εχει ανεβασει εδω και 7-8 χρονια περιπου!!
και ξερεις δεν ειναι οτι καλυτερο για την ψυχολογια ενος οδηγου αγωνων (και οχι μονο)
εκει που πιστευεις οτι εχεις κανει τον καλυτερο αγωνα ξαφνικα στην τελευταια στροφη
πριν πανυγηρισεις την καρο σημαια να βλεπεις ενα "πραμα" να σε περναει απο το πουθενα
και να χανεις την 1η θεση!!!
ουτε βεβαια ο πολυ "συμπαθεις" stoner μπορει να ξεχασει τοσο γρηγορα το περυσι!!
στην ιδια πιστα!!
με αυτα και μ"αυτα λοιπον θελω να πω πως οι "αλλοι" προσπαθουν να ξεπερασουν οπως δειχνει
η ιστορια τα ορια τους, που ειτε το θελουμε ειτε οχι εχει ανεβασει ο "γιατρος" για αυτην την 10ετια
και αν θυμαμαι καλα μονο μια "μονομαχια" εχει χασει ο "γιατρος" απο τον gibernau στο λε μαν
με το honda movistar τοτε ο sete,και μια απο τον stoner περυσι? η προπερσι?
μπορει και να κανω λαθος αλλα δεν θυμαμαι κατι αλλο αυτη την στιγμη
ευχομαι βεβαια τα "παιδια" να μην εχουν τιποτα στην υγεια τους,και να τρεξουν και να δουμε
εναν πολυ πολυ ωραιο αγωνα!!! και ο καλυτερος..!! να κερδισει!!!