Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Dogville...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η ημερομηνία είναι σωστή;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Η ημερομηνία είναι σωστή;
    Έχει καμία σημασία ….

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Έχει καμία σημασία ….
    Οχι καμμία. Απλά νομίζω ότι η νομοθεσία περί trafficking μετά από καταγγελίες διαφόρων οργανώσεων αλλά και των Αμερικάνων έχει γίνει πιο αυστηρή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    το θέμα δεν είναι έτσι απλό. Νόμοι και ποινές υπάρχουν κι έχει δίκιο ο Βύρωνας έχουν γίνει πιο αυστηροί όντως.
    Αλλά το μεγάλο πρόβλημα έγκειται σε 2 παραμέτρους. Πρώτον είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί αρκετές φορές η κατηγορία του Trafficing όχι της εκπόρνευσης αυτό αποδεικνύεται για το trafficing μιλάω.
    Δεύτερον κάποιες φορές και μην αρχίσετε να εξεγείρεσθε ξέρω τι λέω όντως οι γυναίκες το κάνμουν με τη θέλησή τους κατά μία έννοια. Τι εννοώ. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες ήξεραν τι πάνε να κάνουν το είχαν υποψιαστεί δηλαδή και προτίμησαν από την απόλυτη φτώχια εξαθλίωση κλπ αυτό το "επάγγελμα" για να τα βγάλουν πέρα. Όπως έχουμε και περιπτώσεις γυναικών οι οποίες μετά τη σύλληψή τους επέστρεψαν στην πορνεία. Όπως και να χει αυτά είναι τα 2 βαζικά προβλήματα των δικαστηρίων σήμερα. Βάλτε και συγκεκριμένους δικηγόρους οι οποίοι δουλεύουν για τα κυκλώματα και έχετε το παζλ.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση στο γεγονός ,δεν είναι τόσο το δικονομικό κομμάτι του θέματος.

Είναι η συνενοχή του χωριού , του παπα , του «χωροφύλακα» , του δικηγόρου …
    Είναι το φιλότιμο του αστυνομικού , της δικηγόρου , του εισαγγελέα..
    Είναι το ομαδικό «έγκλημα» των «νοικοκυραίων» σε αντίθεση με την ανθρωπιά ορισμένων …
    Είναι μια ιστορία που εκτυλίσσεται κάπου στην ελληνική επικράτεια από έλληνες «καθώς πρέπει» ….

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αυτό που μου έκανε εμένα εντύπωση

Είναι το ομαδικό «έγκλημα» των «νοικοκυραίων»
    Κάποια περίοδο έζησα στην επαρχία και συγκεκριμένα σ' ένα οικισμό με σπιτάκια ενωμένα. Είχα προστριβή με κάποιο γείτονα. Εγώ προφανώς ήμουν ο Αθηναίος outsider. Όλοι μα όλοι πήραν το μέρος του. Ακόμη κι αυτοί που δεν ήταν μπροστά εμφανίστηκαν μάρτυρες στο δικαστήριο.
    Είναι κάτι που γενικά συμβαίνει στις μικρές κοινωνίες και που το έχω ξαναδεί.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Είναι μια ιστορία που εκτυλίσσεται κάπου στην ελληνική επικράτεια από έλληνες «καθώς πρέπει» ….
    Πλάκα κάνεις, έτσι;
    Πόσες φορές έχεις ακούσει για βασανισμούς γυναικών και των παιδιών τους από τον αφέντη της οικογένειας που βγαίνει στη φόρα όταν σκοτώσει τη γυναίκα του; Και πάντα οι γείτονες δεν το κατήγγειλαν γιατί ήταν οικογενειακή υπόθεση ...
    Πότε έγιναν οι καταγγελίες για την φυλάκιση και της συνθήκες δουλείας των εργατών στις φυτείες φράουλας, και όταν πήγαν οι "αρχες" να ελέγξουν τους πήραν με τα δίκαννα και τις τσουγκράνες οι τσιφλικάδες μαζί με τους αλλοδαπούς επιστάτες (άλλο φρούτο αυτό) και δεν άνοιξε ρουθούνι;
    Σε ποιό νούμερο έχει φτάσει το sequel "Κωσταλέξι Νο...." ’οπως ονομάζουν οι εφημέριδες κάθε περιστατικό με εγκλεισμούς κάποιων δύστυχων απ΄τους συγγενείς τους και το ξέρει όλο το χωριό....

Και περιμένεις να καταθέσουν κατά των ανδρών τους και υπέρ μιας Ουκρανής πουτάνας (γιατί στο μυαλό τους αυτό είναι) ;;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    στο διαολο αναγουλα μου ρχεται....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πλάκα κάνεις, έτσι;
    Πόσες φορές έχεις ακούσει για βασανισμούς γυναικών και των παιδιών τους από τον αφέντη της οικογένειας που βγαίνει στη φόρα όταν σκοτώσει τη γυναίκα του; Και πάντα οι γείτονες δεν το κατήγγειλαν γιατί ήταν οικογενειακή υπόθεση ...
    Πότε έγιναν οι καταγγελίες για την φυλάκιση και της συνθήκες δουλείας των εργατών στις φυτείες φράουλας, και όταν πήγαν οι "αρχες" να ελέγξουν τους πήραν με τα δίκαννα και τις τσουγκράνες οι τσιφλικάδες μαζί με τους αλλοδαπούς επιστάτες (άλλο φρούτο αυτό) και δεν άνοιξε ρουθούνι;
    Σε ποιό νούμερο έχει φτάσει το sequel "Κωσταλέξι Νο...." ’οπως ονομάζουν οι εφημέριδες κάθε περιστατικό με εγκλεισμούς κάποιων δύστυχων απ΄τους συγγενείς τους και το ξέρει όλο το χωριό....

Και περιμένεις να καταθέσουν κατά των ανδρών τους και υπέρ μιας Ουκρανής πουτάνας (γιατί στο μυαλό τους αυτό είναι) ;;;
    Δεν «έπεσα από τα σύννεφα»…
    Ναι , τέτοιες ιστορίες υπάρχουν εκατοντάδες …
    Κρατάω το φιλότιμο του μπατσουλη και της δικηγόρου (μπορεί να τους «ξεχεζουμε» συνέχεια αλλά αυτοί οι δυο αξίζουν ένα «μπράβο»)

Κρατάω το φιλότιμο του μπατσουλη και της δικηγόρου (μπορεί να τους «ξεχεζουμε» συνέχεια αλλά αυτοί οι δυο αξίζουν ένα «μπράβο»)
    Σαφέστατα.
    Όπως κράτησα και την προσπάθεια του προϊσταμένου της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να μην ξανασυμβεί σε παιδί αυτο που έπαθε η 14χρονη.

http://www.madata.gr/index.php/epika...ial/36604.html

Ευτυχώς υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    κρέμασμα στο σύνταγμα το @ρχίδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Στην Ελλάδα το παρακράτος είναι πιο δυνατό από το κράτος. Για αυτό και ο νταβατζής μπορεί να μπαινοβγαίνει απο την φυλακή όπως του γουστάρει.

Το χωριό όμως δεν είναι τίποτε άλλο από μια μικρογραφία της κοινωνίας. Δηλαδή τι διαφορά έχει το χωριό από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κάθε βράδυ τα στριπτιζάδικα και τα μπουρδέλα γεμάτα είναι. Όσοι πάνε εκει τι φαντάζονται? ότι οι γυναίκες που εκδίδονται εκεί το είχαν χόμπι από μικρές?

Κάποιος δουλεμπορος τις έφερε στην Ελλάδα και κάποιος νταβάς με καλές άκρες στη δικαιοσύνη και την αστυνομία τις εκμεταλλευεται.

Η πορνεία στην Ελλάδα είναι ανεξέλεγτη. Στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι εκδίδονται χιλιάδες γυναικες λίγα μέτρα από το ΑΤ Ομόνοιας.

Το χωριό είμαστε εμείς.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF