Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Αγανακτισμένοι: Η επιστροφή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik

Αγανακτισμένοι: Η επιστροφή

Αλήθεια τους θυμάται κανείς?

6/8/2010 και ώρα 12:00 οι γνωστοί αγανακτισμένοι ξαναμαζεύτηκαν στο Σύνταγμα και πραγματοποίησαν πορεία προς το Γκάζι, διαμέσου Μοναστηρακίου και Ψυρρή. Αυτή το φορά είπα να αγανακτήσω και εγώ μαζί τους...!

Θα περιγράψω λίγο την πορεία και στο τέλος θα πω και τα συμπεράσματά μου. Κατ αρχάς σίγουρα το κίνημα σαν κίνημα έχει ατονήσει πάρα πολύ, τα άτομα αν και αρκετά ήταν πάρα πολύ λίγα. Η μπύρα έτρεχε άφθονη και μόλις το ρολόι σήμανε 12 και 3 λεπτά οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησαν ειρηνική πορεία προς τις περιοχές που ανέφερα πιο πάνω...

Πορεία ειρηνική ακόμη και όταν συναντούσαμε κλούβες των ματ, όπου οι περισσότεροι περνούσαν ατάραχοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που εξσφενδόνισαν κουτιά μπύρας (γεμάτα και άδεια) προς τα λεωφορεία και τους λιγοστούς Ματατζήδες που είχαν κρυφτεί σε μια γωνία. Κάπου πιο κάτω μια κάμερα τράπεζας έφαγε και μερικές ξόφαλτσες. (Εδώ να σχολιάσω ότι οι κινήσεις αυτές ήταν απαράδεκτες, πάντως μερικοί παρευρισκόμενοι της πορείας τους έκαναν παρατήρηση και στις δύο περιπτώσεις)

Ο κόσμος επίσης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έδωσε και πολύ σημασία στο όλο σκηνικό της πορείας και απλά άφησε τον όχλο να περάσει ατάραχος.... Κάπου στο μεταξύ άρχισαν και οι... απώλειες αφού πολλοί προτίμησαν να γυρίσουν πίσω.

Παρατήρησα ότι το κίνημα δεν αποτελείται πλέον από κάθε λογής άτομα. Χωρίς να θέλω να θίξω τον κόσμο που ήταν εκεί ή να πολιτικοποίησω το θέμα, παρατήρησα ότι οι περισσότεροι είχαν μια σχεδόν κοινή ιδεολογία η οποία είναι διαφορετική από εκείνη που θυμάμαι στο κίνημα όταν ξεκίνησε. Θα έλεγα ότι το κίνημα ίσως να απέκτησε μια πολιτική χροιά. (Μακάρι να κάνω λάθος)

Πάντως οι αγανακτησμένοι δήλωσαν ότι σύντομα θα επιστρέψουν στις πλατείες... (Φαντάζομαι περισσότεροι από σήμερα)

ΥΓ(offtopic): Επιστρέφοντας με τα πόδια μέσω Ομόνοιας ένιωσα λες και έπαιζα στο πρώτο Max Payne... Αν θυμάμαι καλά το 2006 που είχα ξανακάνει την ίδια διαδρομή δεν ήταν τόσο χάλια....
    2 stroke Sport Touring

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Λογικο ακουγεται να μην αποτελείται πλέον από κάθε λογής άτομα.
    Απο την στιγμη που υπαρχει καποιος (ποιος? ) που οργανωνει βγαζει δελτια τυπου κλπ εχει παει περιπατο η ολη ιστορια...καπου ειχα δει γραμμενο το "οπως επι χουντας ελεγαν οι σημερινοι πολιτικοι οτι ηταν και αυτοι μεσα στο πολυτεχνειο σε λιγα χρονια απο τωρα καποια αλλα "φρουτα" θα λενε ημουν και εγω στο Συνταγμα" .
    Στην αρχη και μπορει να ηταν μια υγειη κινηση...απο την 2 μερα παιζουν το παιχνιδι των ΜΜΕ και στην ουσια διευκολυνουν καναλαρχες και διαπλοκη.....αρκει να δει καποιος ειδησεις ληγμενους σαν τον αντικαταστατη του Τραγκα τον Ντινοπουλο που προτρεπουν κοσμο και συναφια σε πραξεις με απωτερο σκοπο να γινουν χαλιφιδες στην θεση του χαλιφη,για να κανουν και αυτοι τα ιδια αλλα με τους δικους τους ημετερους.

Δυστυχως δεν εχουμε καταλαβει οτι ο πλανητης ΔΕΝ ειναι μονο η Ελλαδα και εδω μιλαμε για παγκοσμιο προβλημα που ειναι πολυ μεγαλητερο απο οτι φανταζεται κανεις.
    Συνομοσιολογιες δεν πιστευα...ομως τωρα αρχηζω και τα πιστευω.
    Απο φιλους Λιβανεζους αυτα που γινονται εδω στην Ελλαδα τα εχω ακουσει οτι εκει γινονται απο το 70 πριν καποιο μεγαλο γεγονος...στην πλατη τους παιζει το Ισραηλ και η Συρια...ηστρατηγικη ειναι η ιδια...ΧΑΟΣ.
    Ποιον συμφερει τετοια κατασταση?

Χτες αν καποιος παρακολουθησε ειδησεις ισως ακουσε την Κινα να ζηταει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ λογω της υποβαθμισης των ΗΠΑ...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Χτες αν καποιος παρακολουθησε ειδησεις ισως ακουσε την Κινα να ζηταει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ λογω της υποβαθμισης των ΗΠΑ...
    ω!
    και σκεπτόμουν ότι μονάχα εγώ το είδα!
    Δε βαριέσαι...λιακοπούλειες θεωρίες
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ω!
    Ίσως τελικά να είναι καλύτερα που έκλεισα την τηλεόραση!
    2 stroke Sport Touring

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ραντεβου τον Σεπτεμβρη οπως τα χειμερινα σινεμα... γιατι εχω την εντυπωση οτι οταν ο κλασσικος μεσοαστος γυρισει απο τις διακοπες του και αισθανθει αυτο το γνωστο ψυχικο αδειασμα, σε συνδυασμο με τα νεα μετρα που θα του χτυπανε την πορτα, θα εχει καθε λογο να αγανακτισει...

Ειναι ειλικρινης αγανακτιση;

Δεν ξερω και δεν με νοιαζει, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα... ωστοσο πιστευω οτι μεχρι τα Χ'γεννα θα εχει γινει της πουτ@ν@ς!

υ.γ.1 Δεν ξερω για εσας, αλλα απο οτι ακουω, μου λενε & αισθανομαι, ειναι το πιο "λιγο" καλοκαιρι που εχουμε ζησει. Μια τελευταια ανασα πριν το μακροβουτι στα σκατα...

υ.γ.2 Παγκοσμιο νομισμα η Κινα ε; Να δεις ποιος επεμενε σε αυτο ρε γαμοτο;... α ναι! Ενας τυπος που εμπλεξε μια μια καμαριερα. Ειχα γραψει παλιοτερα πως ειναι αξιοσημειωτο (και ουχι να το παιρνουμε ελαφρως), το οτι η Κινα γ@μηθηκε τον τελευταιο καιρο να μετατρεψει τα δολαρια της σε ακινητα... αγοραζει τα παντα, λιμανια, αεροδορομια, τιτλους... αγορες που δεν βγαζουν νοημα, δεν ειναι συμφερουσες δηλαδη... ισως να ξερουν βεβαια οτι το να ξεφορτωθουν το δολαριο να ειναι συμφερον

Re: Αγανακτισμένοι: Η επιστροφή

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    ΥΓ(offtopic): Επιστρέφοντας με τα πόδια μέσω Ομόνοιας ένιωσα λες και έπαιζα στο πρώτο Max Payne... Αν θυμάμαι καλά το 2006 που είχα ξανακάνει την ίδια διαδρομή δεν ήταν τόσο χάλια....
    Το τερμάτισες; Γ@μώ ε;

Re: Re: Αγανακτισμένοι: Η επιστροφή

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Το τερμάτισες; Γ@μώ ε;
    Το παιχνίδι? Πολλές φορές, το δεύτερο δεν μου άρεσε και τόσο... και η ταινία μάπα
    2 stroke Sport Touring

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ετσι που παει καποια στιγμη οι πραγματικα αγανακτισμενοι δεν θα ξερουν ποιον να πρωτοκυνηγησουν
    εθνοπατερες? εργατοπατερες? κοματοπατερες?αγανακτισμενοπατερες?
    αι σιχτιρ πια.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok

Re: Re: Αγανακτισμένοι: Η επιστροφή

Το τερμάτισες; Γ@μώ ε;
    Για να μας γράφει μάλλον το τερμάτισε!:wacko:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    ω!
    Στο ΣΚΑΙ ειχε μια εκπομπη με νεες τεχνολογιες ρομποτ,αυτοματισμους κλπ και εδειξε ενα συστημα που κυκλοφορει στην αγορα με το ονομα Κλεοπατρα....με 15000 το αγοραζεις και κανει τα παντα μεσα στο σπιτι μεχρι και εντοπισμο το ΠΟΙΟΣ ειναι που (δλδ σε ποιο δωματιο)...και ο παρουσιαστης ειπε οτι ειναι το μελλον οπως και το τσιπακι κατω απο το δερμα αντι ταυτοτητας,οπως εχουν οι σκυλοι σημερα.

Αυτο και αν ειναι Λιακοπουλος...κοιτα πως οι παπαδες-γραφες- θα βγουν αληθινοι

if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ω!
    Καθόλου! Δε σημαίνει πως ότι λέει ο Λιακόπουλος είναι υπερβολή και συνομωσία. Καλός αβανταδόρος είναι και του λόγου του, αλλά δε σημαίνει πως κάποια από αυτά που τον εξυπηρετούν στο "έργο" του, δεν είναι αλήθεια. Η καλύτερη προπαγάνδα γίνεται όταν σε ένα πλήθος αληθινών πληροφοριών και γεγονότων που δε σώζονται με τίποτα (με την έννοια ότι τα ξέρουν όλοι παρά τη σιγή ιχθύος των ΜΜΕ), φυτεύεται και το ψεματάκι που φαντάζει μικρό αλλά δεν είναι καθόλου, καθώς καμουφλάρει την αλήθεια πίσω από το πέπλο της αποκάλυψης όλων για τα πάντα! Το ίδιο κάνει και ο Assange της wikileaks. Η καλύτερη εφεύρεση της CIA μετά το facebook.

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    http://prezatv.blogspot.com/2011/08/blog-post_5895.html
    Είσαι θεός! Τις έψαχνα σήμερα και δεν τις έβρισκα πουθενά!
    Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας Στη ΔΕΘ

https://www.facebook.com/event.php?eid=215309821852626

Δεν το είδα κάπου.
    Αν υπάρχει, ρίξτε το στον καιάδα

(+1 συμμετοχή από εμένα )
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Καθόλου! Δε σημαίνει πως ότι λέει ο Λιακόπουλος είναι υπερβολή και συνομωσία.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιστροφη Απο Τουρκια
    από TRANSALP στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2004, 17:05
  2. Αθηνα-κυθηρα "η Επιστροφη"
    από danaos75 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2004, 10:39
  3. επιστροφη