να βρασω τα σχολεια ασφαλους οδηγησης, τα forum και οοοολα τα -ουμ μπροστα σε αυτο:
να βρασω τα σχολεια ασφαλους οδηγησης, τα forum και οοοολα τα -ουμ μπροστα σε αυτο:
και αεροσακους και προστατευτικο για πλατη-αυχενα, που ειναι το περιεργο?![]()
ΔΕν καταλαβα γιατι γκρινιαζεις.Ειναι τοσο καλα προστατευμενοι που δεν χρειαζονται ουτε κρανος.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
και αεροσακους και προστατευτικο για πλατη-αυχενα, που ειναι το περιεργο?
Ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
ΔΕν καταλαβα γιατι γκρινιαζεις.Ειναι τοσο καλα προστατευμενοι που δεν χρειαζονται ουτε κρανος.![]()
Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία το ίδιο σκέφτηκα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν πιστεύω να ειρωνεύεστε ;; ε;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι και να ειρωνευομαστε τα προτυπα του μοτοσυκλετισμου.Αντε γιατι εχω και τα νευρα μου απο οκτω χρονων.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ρε παιδιά, ένα περίεργο πράγμα.
Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία το ίδιο σκέφτηκα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν πιστεύω να ειρωνεύεστε ;; ε;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
καλα καντο εσυ αυτο..εστω και με κρανος..και σου βγαζω το καπελο..:rotflmao:![]()
μπας ειναι ο κενι ρομπτερτσ και εχει παει για ονια για τη σχολη..για να ετοιμασει να φατε?
:rotflmao:
ο κενι ρομπερτς? στο βοτανικο? μερα μεσημερι? και δεν τον πηρα χαμπαρι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα καντο εσυ αυτο..εστω και με κρανος..και σου βγαζω το καπελο..:rotflmao:![]()
μπας ειναι ο κενι ρομπτερτσ και εχει παει για ονια για τη σχολη..για να ετοιμασει να φατε?
εμ βεβαια... αφου δεν εχω κανει ουτε 1 CSS, πως να τον αναγνωρισω...?
ρε.... θα με τρελανετε? εγω μιλαω για τον αλλον που εχει βαλει το κουβαδακι και κραταει την θεση parking.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ο κενι ρομπερτς? στο βοτανικο? μερα μεσημερι? και δεν τον πηρα χαμπαρι?
εμ βεβαια... αφου δεν εχω κανει ουτε 1 CSS, πως να τον αναγνωρισω...?
ρε.... θα με τρελανετε? εγω μιλαω για τον αλλον που εχει βαλει το κουβαδακι και κραταει την θεση parking.
Αυτος με το παπι ειναι.Βαζει το κουβαδακι για να παρκαρει το φορτηγοπαπο.Μεταφορικη εταιρεια εχει ο ανθρωπος και πεσατε να τον φατε.
Αλητες μηχανοβιοι.
ΨΨΨΨΨΙΤΤΤΤΤ ................. Με έχεις δει να γυρνάω από το Super Market με το Busa ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
![]()
![]()
Μέχρι 8 σακούλες ψώνια ............ ΑΝΕΤΑ !!!
![]()
![]()
![]()
kai ego..k tis kotsaro sta manitaria!!! ante geia...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΨΨΨΨΨΙΤΤΤΤΤ ................. Με έχεις δει να γυρνάω από το Super Market με το Busa ;;;![]()
![]()
![]()
Μέχρι 8 σακούλες ψώνια ............ ΑΝΕΤΑ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν έχω μανιτάριαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai ego..k tis kotsaro sta manitaria!!! ante geia...:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
...............
DE XEREIS TI XANEIS..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγώ δεν έχω μανιτάρια![]()
![]()
...............
pernei 4 sakoyles sti kathe meria..:rotflmao::rotflmao:
λες και ζουμε στην Ελβετια και αυτο το φορουμ ειναι με ελβετους χρηστες κανετε..![]()
τι σας κανει εντυπωση??
δεν εχετε ξαναδει κατι τετοιο στην Ελλαδα?
![]()