Εχω 10 λεπτα που ειμαι σπιτι παιδια. καθωσ ανεβενα την αλεξανδρασ στο υψοσ τησ αστυνομιασ βλεπω μια cbr rr κομματια και ενα παλικαρι στο δρομο σταματαω να δω τι εγινε. η μηχανη χτυπησε με αμαξι (αλλοι ελεγαν οτι εφτεγε το αμαξι αλλοι οχι) μου δειχνουν με πιο αμαξι εχει γινει το σκηνικο και βλεπω ενα μεσηλικα να βαζει μπροστα και να θελει να φυγει τον σταματαω(με ευγενικο τροπο, παρ'ολα τα νευρα μου). Που πατε του λεω στο νοσοκομειο μου λεει, πρεπει να περιμενετε την αστυνομια του λεω πριν φυγετε να κανει καταγραφη του ατυχηματος, και μου αρχιζει ενα λογυδριο του τυπου και πιος εισαι εσυ και το ενα και το αλλο σε 2 λεπτα ειχε φτασει η αστυνομια, αυτος αρχισε να λεει δεν εφτεγα και τα λοιπα, τοτε την εκανα και εγω χωρις παραπανω κουβεντα. Στασου ομωσ ρε γαμωτο φταις δε φταισ εχει χτυπησει ενασ ανθρωποσ και πασ να την κανεις????![]()
![]()
ε οχι ρε φιλε (αν κρινω απο το ολο υφακι του μπαρμπα, χωρισ να ειμαι σιγουροσ βεβαια γιατι δεν ημουν και μπροστα μαλλον αυτοσ την ειχε κανει τη μ@λ@κι@) εφτυχωσ ο οδηγοσς φωραγε κρανοσ και γαντια και δε φενοταν σοβαρα χτυπημενωσ. τα συμπερασματα δικα σασ. φιλε ευχομαι να εισαι καλα και τπτ αλλο