Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΔΡΑΣ

Εχω 10 λεπτα που ειμαι σπιτι παιδια. καθωσ ανεβενα την αλεξανδρασ στο υψοσ τησ αστυνομιασ βλεπω μια cbr rr κομματια και ενα παλικαρι στο δρομο σταματαω να δω τι εγινε. η μηχανη χτυπησε με αμαξι (αλλοι ελεγαν οτι εφτεγε το αμαξι αλλοι οχι) μου δειχνουν με πιο αμαξι εχει γινει το σκηνικο και βλεπω ενα μεσηλικα να βαζει μπροστα και να θελει να φυγει τον σταματαω(με ευγενικο τροπο, παρ'ολα τα νευρα μου). Που πατε του λεω στο νοσοκομειο μου λεει, πρεπει να περιμενετε την αστυνομια του λεω πριν φυγετε να κανει καταγραφη του ατυχηματος, και μου αρχιζει ενα λογυδριο του τυπου και πιος εισαι εσυ και το ενα και το αλλο σε 2 λεπτα ειχε φτασει η αστυνομια, αυτος αρχισε να λεει δεν εφτεγα και τα λοιπα, τοτε την εκανα και εγω χωρις παραπανω κουβεντα. Στασου ομωσ ρε γαμωτο φταις δε φταισ εχει χτυπησει ενασ ανθρωποσ και πασ να την κανεις???? ε οχι ρε φιλε (αν κρινω απο το ολο υφακι του μπαρμπα, χωρισ να ειμαι σιγουροσ βεβαια γιατι δεν ημουν και μπροστα μαλλον αυτοσ την ειχε κανει τη μ@λ@κι@) εφτυχωσ ο οδηγοσς φωραγε κρανοσ και γαντια και δε φενοταν σοβαρα χτυπημενωσ. τα συμπερασματα δικα σασ. φιλε ευχομαι να εισαι καλα και τπτ αλλο

Re: ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΔΡΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Εχω 10 λεπτα που ειμαι σπιτι παιδια. καθωσ ανεβενα την αλεξανδρασ στο υψοσ τησ αστυνομιασ βλεπω μια cbr rr κομματια και ενα παλικαρι στο δρομο σταματαω να δω τι εγινε. η μηχανη χτυπησε με αμαξι (αλλοι ελεγαν οτι εφτεγε το αμαξι αλλοι οχι) μου δειχνουν με πιο αμαξι εχει γινει το σκηνικο και βλεπω ενα μεσηλικα να βαζει μπροστα και να θελει να φυγει τον σταματαω(με ευγενικο τροπο, παρ'ολα τα νευρα μου). Που πατε του λεω στο νοσοκομειο μου λεει, πρεπει να περιμενετε την αστυνομια του λεω πριν φυγετε να κανει καταγραφη του ατυχηματος, και μου αρχιζει ενα λογυδριο του τυπου και πιος εισαι εσυ και το ενα και το αλλο σε 2 λεπτα ειχε φτασει η αστυνομια, αυτος αρχισε να λεει δεν εφτεγα και τα λοιπα, τοτε την εκανα και εγω χωρις παραπανω κουβεντα. Στασου ομωσ ρε γαμωτο φταις δε φταισ εχει χτυπησει ενασ ανθρωποσ και πασ να την κανεις???? ε οχι ρε φιλε (αν κρινω απο το ολο υφακι του μπαρμπα, χωρισ να ειμαι σιγουροσ βεβαια γιατι δεν ημουν και μπροστα μαλλον αυτοσ την ειχε κανει τη μ@λ@κι@) εφτυχωσ ο οδηγοσς φωραγε κρανοσ και γαντια και δε φενοταν σοβαρα χτυπημενωσ. τα συμπερασματα δικα σασ. φιλε ευχομαι να εισαι καλα και τπτ αλλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    den katalava,o anthrwpos (eftege h oxi asxeto) hthele na paei sto nosokomeio kai esy ton empodises???Den eixes kanena dikaiwma...an o anthrwpos (eidikotera afou les oti einai hliokiwmenos) eixe kamia eswterikh aimoragia ti tha ginotan?An exeis xtyphse kai vevaia den xreiazete na perimeneis thn troxaia...erxete ayth sto nosokomeio.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

εδω που τα λεμε δεν το πολυ κοβω να ηθελε να παει στο νοσοκομειο,
    ο Αγ. Σαββας διπλα ειναι στην τελικη, για αλλου τον κοβω να ηθελε να παει...
    τωρα μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    apo pou vgazete tetoia symperasmata...egw diavasa oti eipe oti hthele na paei sto nosokomeio..tipota allo
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    den katalava,o anthrwpos (eftege h oxi asxeto) hthele na paei sto nosokomeio kai esy ton empodises???Den eixes kanena dikaiwma...an o anthrwpos (eidikotera afou les oti einai hliokiwmenos) eixe kamia eswterikh aimoragia ti tha ginotan?An exeis xtyphse kai vevaia den xreiazete na perimeneis thn troxaia...erxete ayth sto nosokomeio.
    ο ανθρωποσ μονο φτερα δεν ειχε να πεταξει(θα μου πεις γιατροσ εισαι?) οχι δεν τον εμπωδησα οπωσ το θετεις(του μιλησα απο το παραθυρο του οδηγου). αν εφευγε εκεινη τη στιγμη που θα τον εβρισκαν??? και πινακιδα να εβλεπε καποιος δεν πιστευω οτι θα "εμπλεκε" στην ιστορια να τον δωσει στην αστυνομια

apo pou vgazete tetoia symperasmata...egw diavasa oti eipe oti hthele na paei sto nosokomeio..tipota allo
    Σαν Νοσηλευτης που ειμαι και μεσα απο αυτα που βλεπω καθε μερα, οταν καποιος χτυπήσει δεν παει μονος του στο νοσοκομειο, συνηθως περιμενει το εκαβ και οι περισσοτεροι απο φοβο μην εχουν χτυπισει κατι ή εχουν καμια εσωτερικη αιμοραγια δεν το κουνανε ρουπι.
    μπορει βεβαια να μην ισχυει κατι τετοιο αλλα στην ολη ιστορια δεν μου καθεται καλα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Σαν Νοσηλευτης που ειμαι και μεσα απο αυτα που βλεπω καθε μερα, οταν καποιος χτυπήσει δεν παει μονος του στο νοσοκομειο, συνηθως περιμενει το εκαβ και οι περισσοτεροι απο φοβο μην εχουν χτυπισει κατι ή εχουν καμια εσωτερικη αιμοραγια δεν το κουνανε ρουπι.
    μπορει βεβαια να μην ισχυει κατι τετοιο αλλα στην ολη ιστορια δεν μου καθεται καλα.
    +900 και αυτο γιατι εχω και εγω μια συγγενεια με το θεμα υγεια

Σε ενα ατυχημα, ακομη κι οταν ενας απο τους εμπλεκομενους φαινομενικα δεν εχει τιποτα, πρεπει να μεταφερθει στο νοσοκομειο προληπτικα απο το ΕΚΑΒ, εκτος κι αν υπογραψει αρνηση διακομιδης στην εκθεση ατυχηματος του διασωστη.
    Στην συγκεκριμμενη περιπτωση, εφοσον ο οδηγος του οχηματος βρισκοταν σε θεση να αυτομεταφερθει στο νοσοκομειο, θα επρεπε να αφησει τα πληρη του στοιχεια στον ατυχο μοτοσυκλετιστη, και εφοσον πραγματι παει στο νοσοκομειο, θα συμπληρωσει την εκθεση ατυχηματος του αστυφυλακα που εχει καθηκον να τον βρει.
    Εν ολιγοις, εαν ο κυριος εφευγε με καθε δικαιολογια, τοτε μπορει να κατηγορηθει για εγκαταληψη θυματος.

Ο φιλος metatheo ,για'μενα, επραξε πολυ καλα γιατι προστατεψε τον μοτοσυκλετιστη απο εναν ασυνειδητο, οπως φαινεται απο την περιγραφη του.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Μέλος
    Η ουσια ειναι οτι ακομα ενας εμπλεκομενος σε ατυχημα πηγε να την κανει χωρις να δει τι εχει συμβει, χωρις να ενδιαφερθει για τον συνανθρωπο του. Αν ηταν 3 ηωρα τα ξημερωματα θα ειχαμε ακομα ενα γεγονος σαν αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=82346 . Το οτι πηγε να φυγει, με οποιαδηποτε δικαιολογια, δειχνει ποσο ασυνειδητος ειναι.

εδω που τα λεμε δεν το πολυ κοβω να ηθελε να παει στο νοσοκομειο,
    ο Αγ. Σαββας διπλα ειναι στην τελικη, για αλλου τον κοβω να ηθελε να παει...
    τωρα μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτην την εντυπωση εχω.

Συμφωνω με τον φιλο!

*************** www.motodevils.gr ***************

+250

αν νιωθει οτι μπορει να οδηγησει τοτε σιγουρα μπορει και να περιμενει
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ?An exeis xtyphse kai vevaia den xreiazete na perimeneis thn troxaia...erxete ayth sto nosokomeio.
    ΑΝ έχεις χτυπήσει...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    an o anthrwpos (eidikotera afou les oti einai hliokiwmenos) eixe kamia eswterikh aimoragia ti tha ginotan?
    Ειδικά αν έχει χτυπήσει και το έχει αντιληφθεί είναι άκρως επικίνδυνο να οδηγήσει μόνος του και πάλι καθώς όποια επιπλοκή υγείας μπορεί να τον κάνει να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του και να παρασύρρει και καμιά δεκαριά ακόμα.

ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ.. όποιος και αν είναι αυτός.

Η μόνη υποχρέωση που έχει είναι να παραμείνει στο σημείο για να έρθει ΕΚΑΒ και ΤΟΤΑ σε όποια περίπτωση τραυματισμού.. δικιά του ή άλλου.

Αν είναι δυνατόν κάθε τραυματίας να πάρει το τιμόνι για να πάει στο νοσοκομείο μην έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης του , ρισκάροντας όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

με μηχανή τράκαρε ρε παιδιά , όχι μα κανένα φορτηγό! τι εσωτερική αιμορραγία να έχει?
    μη λέμε ότι θέλουμε! καλά έκανε το παλικάρι και τον σταμάτησε! δεν τον πλάκωσε και στις μπουνιές!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ Help !
    από R-1nas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 11:43
  2. ατύχημα στην κρήτη
    από ruyjin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 19:21
  3. Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας
    από sunnymtx στο forum Στραβά κι ανάποδα