Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: 1η Σεπτεμβρίου Κίσσαμος

Επιμελώς ατημέλητος.. Το avatar του/της sp71

1η Σεπτεμβρίου Κίσσαμος

Παίδες τα φώτα σας.
    Την 1 του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα είμαι στον(στην) Κίσσαμο Χανίων.
    Θα κάτσω 7 ημέρες (και 6 νύχτες) συν γυναιξί και τέκνοις (γυναίκα-κόρη)
    Θα κατέβω αεροπορικώς. Που θα νοικιάσω κουτί (αυτοκίνητο) φθηνά?
    Που θα κάνω το μπάνιο μου? Και το κυριότερο που θα τρώω σωστά και κρητικά?(υγιεινά)
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις-συμβουλές.
    Θάνατο στους ποιητές, θάνατο σ αυτούς που τα σκατά τα κάνουν ήλιο και θάλασσα.

παλι HONDA ρε παιδια??
    φιλε μου για αυτοκινητο δεν γνωριζω να βοηθησω
    παραλια ομως στο μισαωρο απο κει εχεις τη φαλασαρνα την δυνατοτερη παραλια των χανιων--μια βολτα στο ελαφονησι νοτια απο σενα στη μιαμιση ωρα---απιθανο
    τωρα καλο φαι εχει σε πολλα σημεια, για κοντα παντως ,στην παραλια μαλεμε, καλο φαι εχει στο <<κυμα>> και <<ταβερνα μαλεμε>> πιο μακρυα πηγενε πηγες αργυρουπολης προς ρεθυμνο απιθανες ταβερνες μεσα στα....ποταμια...απιθανο περβαλλον μην το χασεις

καλα να περασεις και...............προσοχη στους δρομους και στο οδηγημα τους εκει κατω.............καρμανιολες αδερφε μουυ :
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    ...............προσοχη στους δρομους και στο οδηγημα τους εκει κατω.............καρμανιολες αδερφε μουυ :
    Δώσε βάση..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Δώσε βάση..
    Συμφωνώ αν και από Σεπτέμβρη φτιάχνουν κατά πολύ τα πράγματα, έχει ήδη φύγει ο πολύς ο κόσμος και όλα κυλάνε πιο ομαλά. Παρ'όλα αυτά πάντα προσοχή.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Συμφωνώ αν και από Σεπτέμβρη φτιάχνουν κατά πολύ τα πράγματα, έχει ήδη φύγει ο πολύς ο κόσμος και όλα κυλάνε πιο ομαλά. Παρ'όλα αυτά πάντα προσοχή.

την περασμένη βδομάδα πετάχτηκα χανιά με το κουτί για μία μέρα.. τι να λέμε.. θα έπρεπε να κλείσει το "Σε είδα" (βόδι) Ώρες ώρες απορώ πως γράφουν για ένα περιστατικό.. Απορώ.. Εγώ κάθε μέρα μπορώ να σκεφτώ πάνω από 20 στην μία ώρα που θα κυκλοφορήσω.. Όντως πάντως, η κατάσταση στα νησιά βελτιώνεται με την αποχώρηση των ξένων.. (όχι ότι φταίνε οι άνθρωποι για το ότι είμαστε μπανανία και δεν μπορούν να προσαρμοστούν..)
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

pm
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Επιμελώς ατημέλητος.. Το avatar του/της sp71
    Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα το Στελί.
    Θάνατο στους ποιητές, θάνατο σ αυτούς που τα σκατά τα κάνουν ήλιο και θάλασσα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    για αυτοκίνητο μπορείς να νοικιάσεις από το αεροδρόμιο προτίμησε κάποια τοπική εταιρεία συνήθως η τιμή είναι στα 35 ευρώ τη μέρα αλλά για βδομάδα μπορείς να κάνεις παζάρια λογικά θα σου κάνουν άλλη τιμή. βολεύει να πάρεις από το αεροδρόμιο

Παλαιό μέλος
    Να πας οπωσδήποτε για φαι στην θέρισσο στον Αντάρτη είναι κανα μισάωρο από χανια οπότε λογικα από Κίσσαμο κανα 45λεπτο καταπληκτικο φαι και πολύ ωραιος τύπος αυτος που το έχει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    να πάτε και εδώ αν αντέχετε τη θάλασσα (πάνω από 5 μποφώρ κουνάει πολύ!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Τη μεγάλη ζημιά την κάνουν οι ντόπιοι ιδίως οι μεθυσμένοι γκαζοφονιάδες.
    Καλλιά στα όρη άρχοντας
    παρά στον κάμπο δούλος,
    θωρώ τον κόσμο από ψηλά
    κι είναι δικός μου ούλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
    Τη μεγάλη ζημιά την κάνουν οι ντόπιοι ιδίως οι μεθυσμένοι γκαζοφονιάδες.
    εμένα μου φαίνεται ότι απλά δεν υπάρχει εθνική οδός στο νησί... από 'κει ξεκινάνε όλα
    αλλά είμαστε εκτός θέματος λίγο ε

Αξίζει να φας στον Ομαλό, δίπλα από το Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς.
    Όλα τα λεφτα και το φαϊ και το τοπίο!

Καλλιά στα όρη άρχοντας
    παρά στον κάμπο δούλος,
    θωρώ τον κόσμο από ψηλά
    κι είναι δικός μου ούλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
    Αξίζει να φας στον Ομαλό, δίπλα από το Ξυλόσκαλο, στην είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς.
    Όλα τα λεφτα και το φαϊ και το τοπίο!
    Κουμπάρε, όντε ξαναπάς ξάνοιξε και τση σκορπιούς που έχει στο μαγαζί το κοπέλι βαλμένους σε κάδρο δίπλα στο ταμείο. Κάτι το απίστευτο! Δε γκάτεχα ότι στη μαδάρα έχει σκορπιούς τύπου αμαζονίου!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF