Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Ενα μεγαλο διλημμα

Νέο μέλος

Ενα μεγαλο διλημμα

Κατα αρχην για σας και καλος σας βρηκα!! Εινα το πρωτο μου ποστ στο φορουμ

Το θεμα μου ειναι το εξης τα τελευταια 2 χρονια σχεδον εχω ενα παπακι και σκεφτομαι να αγορασω ενα suzuki fx η μια μηχανη 250cc μεχρι 33 αλογα που ειναι το οριο.Περισοτερο με ενδιαφερει να το κρατησω ενα χρονο μεχρι να γινω 21 να παρω την καταλληλη εμπειρια πως οδηγανε με συμπλεκτι.

Ωστε οταν με το καλο γινω 21 σε ενα χρονακι να παω να παρο κατι μεγαλο αλλα θα ηθελα πριν παω σε μεγαλη μηχανη θα ηθελα να μαθω και να συνηθίσω τον συμπλεκτη.

Απλα πολλοι μου λενε μην κανεις το λαθος να παρεισ 250cc γτ θα πληρωσεις παρα πανω λεφτα ενω αμα παρεις fx και συμπλεκτι θα μαθεις και θα μπορεις να το κρατησεις γτ ειναι και παπι.

Εσεις τι λετε ? τι να προτιμήσω?

Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Υ.Γ ελπιζω να εβαλα το ποστ στο σωστο μερος.

καλοσιρθες,εγώ θα σου πω τι έκανα.Είμαι 20 χρόνον και με το σκεπτικό στα 21 να πάρω μεγαλύτερη μηχανή έκανα το εξής.Αγόρασα καινούρια ninja250r με 4500euro και σκέφτομαι να την κρατήσω περίπου κάνα χρόνο και να την πουλήσω.Πολλοί μου είπαν ότι θα χάσω κάμποσα λεφτά από αυτό αλλα αν τα έχεις εγώ λέω χαλάλι γιατί και θα μάθεις από το ninjaki και είναι και κουκλί.Μετά θα μπορέσεις να το πουλήσεις 3000+ (θέλω να πιστεύω) και θα πάρω μια άλλη μηχανή μεγαλύτερη.Από ένα μικρό οικονομικό απολογισμό που πιστεύω ότι έτσι θάναι η εικόνα είπα τα εξής:1500euro χαμένα από το ninjaki.μια μεταχειρισμένη κάνει ποσο?800-2000?και μετά ποσο την πουλάς?Χάνεις άνετα κάποια λεφτά τις τάξης τον 500-1000 ανάλογα με την μηχανή.E για 500 euro αξίζει το ninjaki πιστεύω από ένα fx ας πούμε.Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις.A και πούσαι το ninjaki γαμάει!

Ελπίζω να τα υπολόγισα σωστά! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Νέο μέλος
    εαν πηγαινα για καινουργειο 250cc θα με εβλεπα για κανα wr250x γτ μου αρεσουν πολυ τα SM ! απλα εαν παρω το fx και συμπλεκτι θα μαθω αλλα και ισος το κρατησω η το πολυ να χασω κανα 1000 ,οχι οτι ειναι λιγο , αλλα δεν ξερω αν αξιζει καινουργειο για 1 χρονο γτ μετα σιγουρα θα αλλαξω.

ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου!!

Ένταξη σαν παράδειγμα το έφερα.Κανε τα μαθηματικά δες τι σε παίρνει και πράξε ανάλογα!Κανε τι σου λέει η καρδια σου θα λέγκα για να το υπερευχαριστηθείς.Καλές αγορές και περιμένουμε φωτογραφίες!
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Νέο μέλος
    τα 400cc δεν με καλύπτουν για το διπλωμα

χωρίς Τίτλο Το avatar του/της yendai
    Επειδη αυτο το θεμα το ειχα και εγω και γενικως εχω διαβασει αρκετα θεματα που αφορουν καινούργιους μηχανοβιους-αρχαριους, η αποψη μου ειναι οτι το νιντζάκι ειναι οτι καλύτερο εχεις να παρεις, και μαλιστα αρκετοι απο εδω μεσα θα σε συμβουλέψουν να παρεις yamaha Ybr250 ή cbr250 ετσι για αρχη επειδη ειναι καλα μηχανακια.

Επιπλέον θα ακουστεί οτι πρεπει να παρεις το rs125 ή κατι παρόμοιο στα 125 και αργότερα θα στο απορρίψουν οι υπολοιποι για να παρεις κατι πιο δυνατο στα 250. Επομενως παρε κατι στα 250 γιατι ειναι αρκετα δυνατο(ειδικα το νιντζακι) και θα μπορεις να πηγαινεις καμια μικρο εκδρομουλα ανετος.
    Μην ακουσεις αυτους που θα συνεχισουν να λενε οτι σκιζουν τα 125αρια, ουτε αυτους που μιλουν περι καταναλωσης και συντηρησης. Αν θες μηχανη παρε 250, αν θες απλα μετακινηση στην πολη παρε παπι, αυτη ειναι η ολη νοοτροπία και αυτο θα πουν ολοι, ετσι πιστευω απο αυτα που εχω παρατηρησει.

ΥΓ; το ξερω οτι ακουστηκα σαν μεντιουμ.
    Καποια πραγματα τα βλεπουμε οπως θέλουμε, καποια πραγματα τα βλέπουμε οπως ειναι, καποια πραγματα ομως, δεν τα βλέπουμε καθόλου.
    Την επόμενη φορα ας σκεφτούμε πιο καθαρά.

Νέο μέλος
    εμενα μου αρεσουν τα SM και θελω κατι να μαθω συμπλεκτι και θα το κρατισω μονο ενα χρονο μετα θα το στειλω και θα παρω ΚαΤεΜι :rotflmao: για αυτο δεν θελω κατι ακριβο

Χτύπα ένα XR250, ευκολοοδήγητο, σκληρό, και μανούλα για τα πρώτα σου βήματα.
    Εύκολη και οικονομική συντήρηση και πας και χωματάκι άμα λάχει να'ουμ...

Αν ψάξεις μπορείς να βρεις σε πολύ καλή τιμή.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    φιλε ενα μηχανακι σου κανει smc 625 μοντ 04 η 05
    αυτα ερχονταν με αδεια 33 αλογα.ειχαν κατι σκατουλια που τους εκοβαν ιπποδυναμη και με το που τα εβγαζες πηγαινε στα 55-60.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17th-ktm625smc.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	36,7 KB 
ID:	167002

Νέο μέλος
    γουσταρω τρελα το ΚαΤεΜι αλλα παλι δεν με καλύπτει το διπλωμα πρεπει να ειναι 33 αλογα και 250cc εγω νομιζα μονο αλογα αλλα στην τροχαια ετσι μου ειπαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από teo666
    γουσταρω τρελα το ΚαΤεΜι αλλα παλι δεν με καλύπτει το διπλωμα πρεπει να ειναι 33 αλογα και 250cc εγω νομιζα μονο αλογα αλλα στην τροχαια ετσι μου ειπαν
    υπαρχει τροχαια που μπορει να σε γραψει γιατι οδηγας 250 αντι για 125:hypnotize
    στο λεω εχει γινει.
    συμπερασμα...?
    δεν ξερουν τι τους γινεται...
    παρε
    http://www.moto.gr/forums/showthread...F9%EC%E1%F4%E1
    πουθενα εως τωρα δεν εχω δει αναφορα στα κυβικα.
    αν καποιος εχει δει ας το ποσταρει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teo666
    υπαρχουν 2 ορια.ανωτατης ισχυος-τα περιπου 33 αλογα που λες- και οριο αναλογιας ισχυος βαρους.
    δεν υπαρχει οριο κυβικων αρκει να καλυπτονται τα 2 παραπανω.

εχεις σκοπο να κρατησεις και δευτερο μηχανακι οταν σε κανα χρονο-δυο παρεις αλλο μεγαλυτερο;;

Νέο μέλος
    εαν παρω fx μπορει να το κρατησω αν παρω 250cc μολις φτανει η ωρα να γινω 21 πανω κατω ενας χρονος το εχο πουλησει. τωρα για το διπλωμα δεν εχω καταλαβει αλλα μου ειπαν στην τροχαια αλλα στη σχολη οδηγον ... ελεος

αν εχεις τα λευτα και το γουσταρεις παρε το κτμ.(πρεπει να ειναι αυτο που λεει στην αδεια του 33hp κτλ κτλ)
    εγω ξερω οτι το smc 625 μοντ. 04 ειναι ετσι.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα μεγαλο ευχαριστω :
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2005, 06:45
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στους π@π@ρες
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2005, 16:26
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 15:21