Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: προβλημα με αλυσιδογραναζα

Παλαιό μέλος

προβλημα με αλυσιδογραναζα

Γεια και χαρα, εχω ενα hornet 600 2007, μετα απο αλλαγη αλυσιδογραναζων σε jt γραναζια και did ενισχυμενη χρυση αλυσιδα

ξεκινησα και ακουγα αρκετο θορυβο απο την αλυσιδα, τελικα εβαλα το μαμα μπροστινο γραναζι, ελαττωθηκε ο θορυβος αλλα μετα απο λιγα χιλιομετρα επεστρεψε δριμυτερος

η αλυσιδα στο μεταξυ την εχω σφιξει 3 φορες σε 1000 χλμ και θελει παλι σφιξιμο τωρα

ποια η γνωμη σας?

καποιο προβλημα της αλυσιδας πιστευω και μαλλον θα την παω να μου βαλουν καινουργια

διοτι οταν την σφιγκω ειναι οκ για λιγα χλμ μεχρι να κρεμασει παλι.

Μολις θυμηθηκα το μηνυμα που εστειλες... Το πηρες τελικα το μανουαλ ?

Εισαι σιγουρος οτι την ρυθμιζεις σωστα ?

Πολυ περιεργα πραγματα...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Μολις θυμηθηκα το μηνυμα που εστειλες... Το πηρες τελικα το μανουαλ ?

Εισαι σιγουρος οτι την ρυθμιζεις σωστα ?

Πολυ περιεργα πραγματα...

Το μανουαλ το πηρα, εχει βγει ηδη σε ψηφιακη μορφη και περιμενει στο ραφι μου το βιβλιο.

Οσον αφορα την αλυσιδα δεν ειμαι και κανας ασχετος, ασε που το πηγα ηδη στο καταστημα και μου την τεντωσαν και οι ιδιοι μια απο τις 3 φορες.

Κατι αλλο, με το που εκαξε πανω η αλυσιδα την πρωτη φορα αντι να ειναι στην ενδειξη του πρασινου στο κεντρο η ποιο πισω ηταν σχεδον στα κοκκινα λες και ηταν ξεχειλωμενη αλλα αυτο δεν φαινοταν για κανενα λογο απο την οψη της, θα παω απο βδομαδα για αλλαγη μαλλον, οχι τπτ αλλο αλλα φοβαμαι να παω και κανα ταξιδι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hornet.jpg 
Προβολές:	296 
Μέγεθος:	88,8 KB 
ID:	242151

Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA

Κατι αλλο, με το που εκαξε πανω η αλυσιδα την πρωτη φορα αντι να ειναι στην ενδειξη του πρασινου στο κεντρο η ποιο πισω ηταν σχεδον στα κοκκινα λες και ηταν ξεχειλωμενη αλλα αυτο δεν φαινοταν για κανενα λογο απο την οψη της, θα παω απο βδομαδα για αλλαγη μαλλον, οχι τπτ αλλο αλλα φοβαμαι να παω και κανα ταξιδι.
    Ετσι ηταν (κ ειναι) και η δικη μου, σκεφτηκα το ενδεχομενο να μου εβαλαν αλυσιδα με ενα κρικο λιγοτερο.
    Σε μερικα μοντελα, (δεν ξερω για το δικο μας) η αλυσιδα που προοριζεται για το μοντελο με ABS ειναι διαφορετικη κατα ενα κλιπ, απ οτι τα απλα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρίξε μια ματιά στους ρεγουλατόρους μήπως χαλαρώνουν μόνοι τους όπως πάει το μηχανάκι. Βάλε ενα σημαδάκι και μέτρα το μετά απο μερικά ΚΜ για να δείς αν ανοίγουν μόνοι τους. Σπάνιο φαινόμενο, αλλά οχι απίθανο.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ρίξε μια ματιά στους ρεγουλατόρους μήπως χαλαρώνουν μόνοι τους όπως πάει το μηχανάκι. Βάλε ενα σημαδάκι και μέτρα το μετά απο μερικά ΚΜ για να δείς αν ανοίγουν μόνοι τους. Σπάνιο φαινόμενο, αλλά οχι απίθανο.
    Την ευθυγραμμιση πλεον την μετραω με παχυμετρο κ οχι απ τους ρεγουλατορους, αλλα πως γινεται να χαλαρωνουν... αν η ροδα ειναι βιδωμενη...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    φαγωμένες βόλτες στην ασφάλεια/παξιμάδι....είπα και πριν.. πάρα πολύ σπάνιο, αλλά οχι απίθανο.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    το εχω κοιταξει αυτο, πλεον κανει αρκετο θορυβο και με 20 χλμ την ωρα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ετσι ηταν (κ ειναι) και η δικη μου, σκεφτηκα το ενδεχομενο να μου εβαλαν αλυσιδα με ενα κρικο λιγοτερο.
    Σε μερικα μοντελα, (δεν ξερω για το δικο μας) η αλυσιδα που προοριζεται για το μοντελο με ABS ειναι διαφορετικη κατα ενα κλιπ, απ οτι τα απλα.

με ενα κρικο μεγαλυτερο θες να πεις, το σκεφτηκα και εγω, επρεπε να κατσω να τους μετρησω να δω αν ηταν 118 χαχα, η αλλαγη θα γινει παντως δεν το αφηνω ετσι με τπτ.

Πέραν της συζήτησης περί μάνουαλ που μπορεί να βρείτε σοβαρό μπελά (τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων τον ξέρετε φαντάζομαι)

η αλυσίδα κανονικά πρέπει όταν είναι καινούργια να βρίσκετε στην αρχή της "καλής" της περιοχής (όπως κατάλαβα από αυτό που έγραψες είναι στα κόκκινα δηλαδή ξεχειλωμένη ; )

να τσεκάρει το συνεργείο την αλυσίδα και τα γρανάζια (καλά έκανες και έβαλες μαμά χόντα στο μπροστινό) κάτι σίγουρα δεν πάει καλά δεν εννοείται τέτοιο ξεχείλωμα

Παλαιό μέλος
    εμ, αυτο ειναι το θεμα φιλε μου, κατι παιζει εδω και μου ειπε μαλιστα και το καταστημα να δω σε καινουργιο χορνετ και οτι θα ειναι στα ιδια σημεια λες και δεν εχω ξαναβαλει αλυσιδα σε χορνετ, τεσπα απλως μου ειπε οτι θα ρωτησει στην did και θα με ξαναπαρει κατι που δε εκανε ακομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    με ενα κρικο μεγαλυτερο θες να πεις, το σκεφτηκα και εγω, επρεπε να κατσω να τους μετρησω να δω αν ηταν 118 χαχα, η αλλαγη θα γινει παντως δεν το αφηνω ετσι με τπτ.
    Σωστα, ενα κρικο παραπανω, αν θελεις μετρα τους, οταν μπορεσω θα το κανω κ εγω..

Αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο, οι ρεγουλατοροι δεν ειναι πανακεια

Παλαιό μέλος
    Λες να τους μετρησω ε, ας το κανω και αυτο τι αλλο να κανω δεν ξερω, αν και το κιτ ηταν σφραγισμενο για το μοντελο μου αλλα τεσπα θα το κοιταξω.

εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου αγορασες καινουργια αλυσιδα πως ειναι δυνατον να ξεχειλωνει οπως λες.
    η εγινε βλακεια σου δωσανε λαθος αλυσιδα η παιζει να βγηκε ελλατωματικη,πηγε και το μυαλο μου σε αυτο που ειπε ο φιλος με τους ρεγουλατορους διοτι συμβαινει καμια φορα,αλλα αφου ειπες οχι τοτε κατι αλο γινετε.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου αγορασες καινουργια αλυσιδα πως ειναι δυνατον να ξεχειλωνει οπως λες.
    η εγινε βλακεια σου δωσανε λαθος αλυσιδα η παιζει να βγηκε ελλατωματικη,πηγε και το μυαλο μου σε αυτο που ειπε ο φιλος με τους ρεγουλατορους διοτι συμβαινει καμια φορα,αλλα αφου ειπες οχι τοτε κατι αλο γινετε.
    δεν ειναι μονο οτι ξεχειλωνει και εχει φτασει πλεον ενα χιλιοστο πριν τα κοκκινα, αλλα και οτι κανει πολυ θορυβο πλεον ακομα και στα 20 χλμ την ωρα και φοβαμαι να παω και πουθενα ειδικα ταξιδι τωρα για τις γιορτες, θα κοιταξω να το λυσω αυριο το θεμα, για να δουμε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  2. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 16:57
  3. Bοήθεια πρόβλημα με xt.
    από COSMIC στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks