Ξυπναμε το πρωι μαζι με την γυναικα μου, στο πατρικο μου, και βλεπουμε οτι βρεχει.
Κανενα προβλημα, αφου υπαρχει ο καταλληλος εξοπλισμος, αρματωνομαστε και φευγουμε για βολο.
85 χιλιομετρα επαρχιακου δικτυου με λασπες και πετρελαια απο τρακτερ και..κανενα προβλημα.
Διασκεδαζουμε στην διαδρομη, και το fazer πιστος συντροφος ωσπου...μπαινουμε στον γαμημενο βολο.
Βαριεμαι να κανω τον κυκλο για να παω απο περιφερειακο και παω απο κεντρο, μια που δεν εχει και κινηση, για πιο γρηγορα.
Στην πολυμερη, στο δευτερο φαναρι, αναβει πρασινο και ξεκιναω κανονικα, ωσπου ο καραγκιοζης απεναντι μου στο αντιθετο ρευμα βλεπει το πρασινο που ειναι για ευθεια, και οχι το κοκκινο που ειναι για την αριστερη του στροφη, και την παιρνει μπροστα μου.
Ευτυχως δεν πατησα το μπροστινο, και αρκεστηκα στο πισω ωστε να μην πεσω στην δεξια του πορτα μετωπικα, και απλα πεταξα το φειζερακι κατω και το αφησα να γλυστρησει κατω απο εμας....
Ευτυχως ο εξοπλισμος εκανε την δουλεια του με το παραπανω, εκτος απο ενα οιδηματακι στην αριστερη γαμπα της γυναικας μου..
Το φειζερ...τιμονι, αριστερο καβουκι (πηνιου), γδαρμενο φερινγκ, το πλαισιο που στηριζεται το φερινγκ πηρε δυο χιλιοστα, πισω αριστερη χειρολαβη, αριστερο πισω πλαστικο.
Ο ''κυριος'' σταματησε μετα απο 30 μετρα, αφοτου πηγα τρεχοντας κοντα του, και αφου τον πηραν τα ζουμια ειπε οτι αναλαμβανει καθε ευθυνη, αφου και ο συνοδηγος του, παπας(!), ειναι ο παπας της ενοριας μου, και ηταν ευτυχως ευγενικοτατος.
Βεβαια φροντισα να τον ταρακουνησω αφου βρεθηκαν μαρτυρες (οδοντιατρος, ζητας και παρακειμενος οδηγος), μιλωντας του για δικαστηρια κτλ, και ανελαβε τα παντα.
Τα νεωτερα το απογευμα που εχουμε ραντεβου στο συνεργειο.
Περαστικα μου και αγυριστα..