Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 130

Θέμα: Απορειες αρχαριου..

Νέο μέλος

Απορειες αρχαριου..

Γεια σας παιδια.Ειμαι 22 χρονων κ σε κανα εξαμηνο θα παρω την πρωτη μου μηχανη.Μου εχει κολλησει το ρ6 ασχημα....κ αυτο θα παρω οτι κ να γινει.Το θεμα ειναι οτι εδω κ κανα 5μηνο ξεκινησα μαθηματα μηχανησ με ενα φιλαρακι μου που με μαθαινει φυσικα πριν παω για δυπλωμα.Μαθενω σε ενα cbr125 κ που κ που περνω κ ενα cbr1000 05.Κσερω οτι ειναι δυσκολο που η πρωτη μου μηχανη θα ειναι 600 αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πεταξω λεφτα σε μηχανακια κ να παρω κατι αλλο.
    Ακουω γνωμες!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    αφού αυτό θα πάρεις ό,τι και να γίνει τι της θες τις γνώμες;

Νέο μέλος
    το οτι κ να γινει ειναι λογου χαρη.....

σου ευχομαι να το παρεις και να προσεχεις
    Victim Of Changes

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ο θεος μεθ υμων !!!

βοηθεια σου και δικια μας !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    χαχαχαχ!!!!!ενταξει λογικο ν το λεσ αθτο αν δεν κσερεισ με τι ατομο μιλασ.....[να ξεκαθαρισω οσο κ αν ντρεπομε οτι την μηχανη θα την παρω καθαρα για φιγουρα μονο για καφε κτλ...]ντρεπομαι αλλα λεω την αληθεια.δεν ειμαι τρελος να βγοω εθνικι κ να το σπαω...απο τους λιγους...αλλα δεν ειμαι...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Λαθος μηχανακι διαλεξες...παρε ενα gs η ενα varadero και ελα μετα μια βολτα στις αντιπαραθεσεις...παιζει καλο θεματακι εκει....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyro D
    χαχαχαχ!!!!!ενταξει λογικο ν το λεσ αθτο αν δεν κσερεισ με τι ατομο μιλασ.....[να ξεκαθαρισω οσο κ αν ντρεπομε οτι την μηχανη θα την παρω καθαρα για φιγουρα μονο για καφε κτλ...]ντρεπομαι αλλα λεω την αληθεια.δεν ειμαι τρελος να βγοω εθνικι κ να το σπαω...απο τους λιγους...αλλα δεν ειμαι...
    ρωτησες...απαντησα.

απο κει και περα.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

.....την μηχανη θα την παρω καθαρα για φιγουρα μονο για καφε κτλ....
    πάρε R1 τότε. τσαμπα μουρη θα πουλας με το ρ6

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    αρχίσαμε...

και ποιός σου είπε πως θα φτάσεις μέχρι την καφετέρια έτσι άνετα;

Πώς το πας το cbr 1000 σαν πρώτη μηχανή; εύκολο ε;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Aφου το θες για την μοστρα, τι να το κανεις το 600???Για χιλιαρι εισαι, να μην νιωθεις και μειονεκτικα..

Ο,τι να ναι λεμε....

Και λιγο σοβαρα τωρα... Ασε ρε φιλαρακι τις μηχανες.Αστες να πανε στο καλο, γιατι με αυτα που λες δεν σε βλεπω καθολου καλα.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

α και που σαι... πριν πας για καφε, τρίψε και τα λάστιχα στις ακρες με ένα χοντρο γυαλόχαρτο...

Νέο μέλος
    Ρε παιδια μισο λεπτο.γιατι ειναι εκνεβριστικο αυτο.........ποιος λεει οτι πρεπει σονι κ καλα να παρω αυτη την μηχανη κ να ειμαι υποχρεομενος να την λιωνω στην εθνικη κ στις πιστες.Δηλαδη απαγορευετε να την παρω για την φυγουρα μου μονο κ μονο για να με βλεπουν.Δηλαδη οι τυποι που περνουν αυτα τα εργαλεια με σκοπο να πηγαινουν με 280 εθνικη ειναι πιο σωστοι κ μετρημενοι απο μενα???ειναι σαν να μου λετε οτι οποιος περνει ακριβω[δηλ κ γρηγορο αμαξι βλ porche κλ]πρεπει υποχρεοτικα να το λιωνει κ οχι να το εχει ο ανθροπως για την φυγουρα του υσιχα.......δεν καταλαβαινω νοοτροποια.....

Ρε παιδια μισο λεπτο.γιατι ειναι εκνεβριστικο αυτο.........ποιος λεει οτι πρεπει σονι κ καλα να παρω αυτη την μηχανη κ να ειμαι υποχρεομενος να την λιωνω στην εθνικη κ στις πιστες.Δηλαδη απαγορευετε να την παρω για την φυγουρα μου μονο κ μονο για να με βλεπουν.Δηλαδη οι τυποι που περνουν αυτα τα εργαλεια με σκοπο να πηγαινουν με 280 εθνικη ειναι πιο σωστοι κ μετρημενοι απο μενα???ειναι σαν να μου λετε οτι οποιος περνει ακριβω[δηλ κ γρηγορο αμαξι βλ porche κλ]πρεπει υποχρεοτικα να το λιωνει κ οχι να το εχει ο ανθροπως για την φυγουρα του υσιχα.......δεν καταλαβαινω νοοτροποια.....
    Oχι φιλε μου... Ειναι λαθος να θες να παρεις μηχανη μονο και μονο για την μοστρα...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

μαζί σου άλλα μπήκες σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, όχι σε lifestyle, πουλ μουρ κτλ

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΑΠΙΑΣ - ΑΠΟΡΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ!
    από stelios6 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2017, 00:12
  2. Ερωτήσεις αρχάριου ...
    από SKALP στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 10:07
  3. Ερώτηση αρχαρίου για λάστιχα σε παπί
    από NouGiw στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2009, 16:56
  4. ΑΓΟΡΑ 990 Adv-απορειες