παροτι η ζωη του ηταν πολη αστατη και ηταν πολυ ιδιομορφος ανθρωπος με περιεργες συνηθειες, ολοι αγαπησαμε τα τραγουδια του και τα ακουσαμε πολλες φορες, και θα τα ακουμε για πολυ καιρο ακομα...
RIP
http://www.cosmo.gr/Celebrities/USA/243179.html
παροτι η ζωη του ηταν πολη αστατη και ηταν πολυ ιδιομορφος ανθρωπος με περιεργες συνηθειες, ολοι αγαπησαμε τα τραγουδια του και τα ακουσαμε πολλες φορες, και θα τα ακουμε για πολυ καιρο ακομα...
RIP
http://www.cosmo.gr/Celebrities/USA/243179.html
Το ειδα τωρα το πρωι και πραγματικα σταναχωρηθηκα.
Μπορει να ειχαν βγει καποιες φημες που δεν ξερουμε αν ηταν αληθινες και φυσικα αν ηταν δεν θα μας ειχαν υποστηρικτες αλλα ο ανθρωπος ηταν χαρισματικος και αληθινος καλλιτεχνης.
Σιγουρα ηταν απο τους ελαχιστους που σημαδευουν την εποχη τους και δεν ξεχνιωντε ποτε, οσα χρονια και να περασουν.
Εμενα θα μου μεινει και μια πικρα που δεν μπορεσα να τον απολαυσω και επι σκηνης ζωντανα πριν απο χρονια που ηταν να ερθει Ελλαδα.
Οι κακοπροαιρετοι ας μην βγαλουν τωρα τις κακιες τους και να δειξουν λιγο σεβασμο σε εναν νεκρο καλλιτεχνη που το ονομα του δεν θα σβησει ποτε.
Απλα RESPECT
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
+1 respect!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μπορει να ειχαν βγει καποιες φημες που δεν ξερουμε αν ηταν αληθινες και φυσικα αν ηταν δεν θα μας ειχαν υποστηρικτες αλλα ο ανθρωπος ηταν χαρισματικος και αληθινος καλλιτεχνης.
Σιγουρα ηταν απο τους ελαχιστους που σημαδευουν την εποχη τους και δεν ξεχνιωντε ποτε, οσα χρονια και να περασουν.
Εμενα θα μου μεινει και μια πικρα που δεν μπορεσα να τον απολαυσω και επι σκηνης ζωντανα πριν απο χρονια που ηταν να ερθει Ελλαδα.
Οι κακοπροαιρετοι ας μην βγαλουν τωρα τις κακιες τους και να δειξουν λιγο σεβασμο σε εναν νεκρο καλλιτεχνη που το ονομα του δεν θα σβησει ποτε.
Απλα RESPECT
Ένας ανώμαλος λιγώτερο...όσο για τη μουσική του γούστα είναι αυτά...υπήρχαν και καλύτεροι ποπ καλλιτέχνες στην εποχή του...τέσπαν ας τον συχωρέσει ο θεος....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Ξαφνιάστηκα πραγματικά.Θεωρώ ότι ήταν από τις μεγαλοφυΐες της σύγχρονης μουσικής.
RIP
τελος εποχης.................
![]()
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Καλό θα ήταν να μην κάνουμε λαϊκό δικαστήριο τώρα κατηγορώντας έναν νεκρό.RIP
Fortis Fortuna Adiuvat
+το να σε χαλάει το χρώμα που έχει η μάνα σου και ο πατέρας σου και να θες να το αλλάξεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Ένας ανώμαλος λιγώτερο...όσο για τη μουσική του γούστα είναι αυτά...υπήρχαν και καλύτεροι ποπ καλλιτέχνες στην εποχή του...τέσπαν ας τον συχωρέσει ο θεος....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ακριβώς αυτό. Μια απο τις μεγαλύτερες και σίγουρα ιδιότροπες (στο ελάχιστο) προσωπικότητες στον χώρο της μουσικής. Πρωτοπόρος στον ήχο και στις κινήσεις επί σκηνής.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Απλα RESPECT
Κρίμα γιατί τουλάχιστον μουσικά είχε να δώσει ακόμα κάτι.
Για την προσωπικότητα του δεν κρίνω. Δεν είναι η ώρα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Απλα RESPECT
RIP M.J
Freedom is invisible.....
...με οχημα καποια τραγουδια, χορο, υποκριτικη η οτιδηποτε σχετικο μπαινουν στην ζωη σου [ μυαλο σου ] καποιοι και καταλαμβανουν θεσεις "βασιλικες", δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι εχει τοση αξια η "καλιτεχνικη δραστηριοτητα" εντος η εκτος εισαγωγικων. Η ζωη του δε του συγκεκριμενου ηταν μια Ανωμαλια με Κεφαλαια, το δε εργο που "αφησε" ηταν τα pop [up] τραγουδια που σε εκαναν να χοροπηδας και γιαυτο 'κονομησε.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Απλα RESPECT
[...λιγο σεβασμο σε εναν νεκρο καλλιτεχνη που το ονομα του δεν θα σβησει ποτε]![]()
ψαχτο λιγο με τα ειδωλα, θα κανεις καλο στον εαυτο σου.
Δεν θα σχολιάσω τον άνθρωπο, απλά τον καλλιτέχνη.
Στο κάτω κάτω, δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, ούτε εγώ ούτε κάνείς.
Ο τραγουδιστής, άφησε εποχή.
Ηταν απλά μοναδικός, άσχετα αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσουν τα τραγούδια του...
Μην κρίνετε τώρα τις αμαρτίες του.
Απλά απολαυστε τον
Βilly jean...
3 πουλακια καθονται, για αυτο βρισκουν και κονομανε στις πλατες σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Δεν θα σχολιάσω τον άνθρωπο, απλά τον καλλιτέχνη.
Στο κάτω κάτω, δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα, ούτε εγώ ούτε κάνείς.
Ο τραγουδιστής, άφησε εποχή.
Ηταν απλά μοναδικός, άσχετα αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσουν τα τραγούδια του...
Μην κρίνετε τώρα τις αμαρτίες του.
Απλά απολαυστε τον
Βilly jean...![]()