Γεια σας και χρόνια πολλα
Έχω δεί σε διπλανό Forum μια γέφυρα για το V-strom 650 μου φάνηκε καλή ΑΛΛΑ λίγο Ακρίβη και εισαγωγή απο την Αμερική με κόλλημα στο τελωνείο και γενικά ψιλό μπέρδεμα ξέρει κανεις τιποτα σχετικό η παρόμοιο απο ΕΛΛΑΔΑ
Γεια σας και χρόνια πολλα
Έχω δεί σε διπλανό Forum μια γέφυρα για το V-strom 650 μου φάνηκε καλή ΑΛΛΑ λίγο Ακρίβη και εισαγωγή απο την Αμερική με κόλλημα στο τελωνείο και γενικά ψιλό μπέρδεμα ξέρει κανεις τιποτα σχετικό η παρόμοιο απο ΕΛΛΑΔΑ
street fighter
αν δεν κανω λαθοσ στο vstrom.gr ετοιμαζονται για ομαδικη αγορα τεκμοιριωνοντασ τα αρνητικα και τα θετικα του θεματοσ
Ετσι ακριβως ειναι και τα σχολια ειναι πολυ θετικα.Οσο για κατι απο Ελλαδα ρωτα τον ΕΚΕΙΝΟΣ
τα ξερει καλυτερα απο ολους μας
Το δίαβασα και φοβάμαι στο τελωνείο οτι θα υπάρχει κόλλημα και η τιμή θα γίνει απαγορευτική . αλλιώς είναι καλόΑρχικά δημιουργήθηκε από ioarma
αν δεν κανω λαθοσ στο vstrom.gr ετοιμαζονται για ομαδικη αγορα τεκμοιριωνοντασ τα αρνητικα και τα θετικα του θεματοσ
street fighter
Φωτό από γέφυρα ή έστω λινκ από το άλλο φόρουμ για να μαθαίνουμε και υπόλοιποι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3303Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Φωτό από γέφυρα ή έστω λινκ από το άλλο φόρουμ για να μαθαίνουμε και υπόλοιποι?
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ειδα οτι δινει και σε μαγαζια στην αγγλια ...........κανενα φιλο φοιτητη δεν εχετε να μασ τα φερει ι να μασ τα στειλει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βάλε και κανένα λινκ από τας ΑγγλίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
ειδα οτι δινει και σε μαγαζια στην αγγλια ...........κανενα φιλο φοιτητη δεν εχετε να μασ τα φερει ι να μασ τα στειλει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αν υπάρχει το λινγ και η αποστολή γίνει απο Αγγλία τότε δεν υπάρχου δασμοί και περιορισμοί στο τελωνείο οποιος έχει βρει κάτι ας βοηθήσεις
street fighter
Για δείτε και αυτό το Link.
Γεφυρα
Είναι ο μοναδικός που το φέρνει Ελλάδα νομίζω.
Ρε παιδια ψήνομαι και εγω εδω και πολυ καιρο, αλλα ειναι ακριβή..Ενα κομμάτι μεταλο 137 ευρω ειναι παααααρα πολλα.
![]()
![]()
![]()
118 είναι καλύτερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Ρε παιδια ψήνομαι και εγω εδω και πολυ καιρο, αλλα ειναι ακριβή..Ενα κομμάτι μεταλο 137 ευρω ειναι παααααρα πολλα.
![]()
![]()
![]()
Κάνα 50αρι πιστευω θα ήταν καλά.(αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου σχετικά με την χρησιμότητα της. )
αν ήταν από σίδερο τόσο καλά είναι ,αλλά για αεροπορικό αλουμίνιο λίγα λες!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Κάνα 50αρι πιστευω θα ήταν καλά.(αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου σχετικά με την χρησιμότητα της. )
![]()
όσο για την χρησιμότητα της?απλα ανεβάζει λίγο τον πήχη της οδήγησης![]()
Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!
Ειλικρινά τα έχουμε ξεφτιλίσει τα χρήματα... Τελος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Μια ερώτηση μόνο σε αυτούς που το έχουνε βάλει...
Στο σημείο που βιδώνει πάνω στα καλάμια, τους αφήνει τίποτα σημάδια ? Το ψηλό φοβάμαι σε αυτό το σημείο.
Αυτά... Γκρινιαξα λίγο αλλά θα εμπιστευτώ αυτούς που το έχουν βάλει και έχουν πει καλά λόγια για το προϊόν και κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και εγώ.