Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: MotoGp Sachsenring

Παλαιό μέλος

MotoGp Sachsenring

qualifying times, δυστυχώς πολλές μα πολλές πτώσεις, ελπίζω ο αγώνας να μην είναι το ίδιο

1. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1min 32.520 sec
    2. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 1min 33.160 sec
    3. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1min 33.759 sec
    4. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 1min 34.404 sec
    5. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 1min 34.490 sec
    6. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 1min 34.564 sec
    7. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1min 34.607 sec
    8. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 1min 34.725 sec
    9. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 1min 34.741 sec
    10. Mika Kallio FIN Pramac Racing 1min 34.771 sec
    11. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1min 34.892 sec
    12. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP 1min 34.937 sec
    13. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 1min 34.938 sec
    14. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 1min 35.005 sec
    15. Niccolo Canepa ITA Pramac Racing 1min 36.012 sec
    16. Gabor Talmacsi HUN Scot Racing Team MotoGP 1min 36.055 sec
    17. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 1min 36.531 sec

Ειναι η πρωτη φορα που ειδα τον Στοουνερ καταβεβλημενο στα δοκιμαστικα..
    Οντως πολλες τουμπες σημερα, ολες σε μια συγκεκριμενη στροφη. Αποκορυφωμα, το highside του Hayden, ο οποιος οπως απογειωθηκε απο την Ντουκατι, πηρε παραμαζωμα και εναν αλλον αναβατη!
    Θα μου εξηγησει καποιος που στο καλο βρηκε ο Ροσι τα 0.640 δευτερολεπτα στον τελευταιο γυρο? Ηταν εμφανως πιο αργος απο τον Λορενθο σε ολη την διαρκεια των δοκιμαστικων, και ειδικα στο τελευταιο σπιλτ. Και ομως καταφερε και εκανε αυτη τη διαφορα κυριως εκει!

edit : Πρεπει παντως να δοσουμε συγχαρητηρια στον Hayden αφου μετα τις αλλαγες που εκανε στην Ντουκατι πριν απο 2(?) αγωνες, φαινεται οτι μπορει πλεον να ειναι ανταγωνιστικος!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Ειναι η πρωτη φορα που ειδα τον Στοουνερ καταβεβλημενο στα δοκιμαστικα..
    Οντως πολλες τουμπες σημερα, ολες σε μια συγκεκριμενη στροφη. Αποκορυφωμα, το highside του Hayden, ο οποιος οπως απογειωθηκε απο την Ντουκατι, πηρε παραμαζωμα και εναν αλλον αναβατη!
    Θα μου εξηγησει καποιος που στο καλο βρηκε ο Ροσι τα 0.640 δευτερολεπτα στον τελευταιο γυρο? Ηταν εμφανως πιο αργος απο τον Λορενθο σε ολη την διαρκεια των δοκιμαστικων, και ειδικα στο τελευταιο σπιλτ. Και ομως καταφερε και εκανε αυτη τη διαφορα κυριως εκει!

edit : Πρεπει παντως να δοσουμε συγχαρητηρια στον Hayden αφου μετα τις αλλαγες που εκανε στην Ντουκατι πριν απο 2(?) αγωνες, φαινεται οτι μπορει πλεον να ειναι ανταγωνιστικος!
    νομίζω πως ο stoner κάνει εξοικονόμηση δυνάμεων για αύριο γνωρίζοντας ότι δεν έχει τα αποθέματα δύναμης να κάνει στα προκριματικά 30 αγωνιστικούς γύρους όπως ο lorenzo και 25 όπως ο rossi και αρκέστηκε στους (μόλις!!!) 11. Αυτό βέβαια του στοιχίζει αλλού, σε εξοικοίωση με την πίστα και τα όποια σαμαράκια της, στην τελειοποίηση του σεταρίσματος κλπ. αλλά θεωρεί πως η εξάντληση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Και που καταφέρνει αυτά που καταφέρνει έτσι όπως είναι, δεν παίζεται ούτως ή άλλως. Το highside του hayden ήταν όντως τρομακτικό! ευτυχώς που δεν χτύπησε κανένας σοβαρά...ελπίζω να δούμε και τον hayden μπροστά να διεκδικεί βάθρο αν και αύριο νομίζω θα είναι πάλι υπόθεση yamaha ο αγώνας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Ικανό τον έχω να το έκανε επιτηδες για να την σπάσει στον Λορένθο. Αν παρατήρησες καθ όλη την διάρκεια των δοκιμαστικών στα 3 πρώτα σπλιτ ήταν ανταγωνιστικός και όσο κατέβαζαν οι άλλοι κατέβαζε και αυτός. Στο τελευταίο έχανε. Δεν είναι και απίθανο να έκοβε λιγο στην ευθεία για να το δώσει στον τελευταίο γύρο και να σπασει τα νεύρα του πιτσιρικά. Για όλα είναι ικανος ο γιατρός!
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    .
    Κοίτα κάτι επισκέψεις που πέφτουνε στο moto ξαφνικά...!
    Πού'σαι'σύ ΡΕ;

Άλλος ένας ωραίος αγώνας προστέθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, ευτυχώς δεν υπήρξε βροχή κι είδαμε πάλι ωραία πράγματα αν και αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται κλασσικά. Οι συνήθεις ύποπτοι μπροστά και οι υπόλοιποι στο υπερπέραν.. γ@μώ τον Λορένθο γιατί μου έκοψε τα γόνατα στους τελευταίους γύρους αν και τον πάω γιατί συνεχίζει να δείχνει ότι τό'χει το παλικάρι. Πεντρόσα πολύ καλός γι'ακόμα μια φορά, ίσως θα τον ήθελα λίγο πιο μαχητικό στο τέλος να χαζέψουμε τριολέ μάχη για το πρώτο σκαλοπάτι.

Και για να μην ξεχάσω:

VALE46

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    ξερει κανεις που μπορω να δω τον αγωνα σε επαναληψη?

στωωωω

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    ξερει κανεις που μπορω να δω τον αγωνα σε επαναληψη?

στωωωω

θα μπει ολόκληρος ο αγώνας εδώ

ακόμα έχουν τη laguna, αλλά σύντομα θα σηκώσουν το χτεσίνο
    Ξέρω από βέσπα!

εγω δεν καταλαβαινω τα παλικαρακια που υποστιριζαν το stonerακο που εχουν χαθει ρε παιδια...

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    εγω δεν καταλαβαινω τα παλικαρακια που υποστιριζαν το stonerακο που εχουν χαθει ρε παιδια...

:rotflmao:

ΕΥΛΟΓΟΤΑΤΗ Η ΕΡΩΤΗΞΗΣ !!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΟΡΙΑ?!?!?!?!?!?

starship crew member
    oσο θα συνεχιζετε να εχετε αγνοια του ποσο πιεζεται ενας ΑΘΛΗΤΗΣ moto gp ειτε ειναι ο stoner η''o rossi και να μην σεβεστε ενα προβλημα υγειας, ε! τοσο θα συνεχιζετε να ανναρωτιεστε... Α! και κατι αλλο, να σας θυμισω τα motogp δεν ειναι ποδοσφαιρο, η'' μηπως εγιναν και δεν το καταλαβα εγω ο ''γραφικος''...

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    oσο θα συνεχιζετε να εχετε αγνοια του ποσο πιεζεται ενας ΑΘΛΗΤΗΣ moto gp ειτε ειναι ο stoner η''o rossi και να μην σεβεστε ενα προβλημα υγειας, ε! τοσο θα συνεχιζετε να ανναρωτιεστε... Α! και κατι αλλο, να σας θυμισω τα motogp δεν ειναι ποδοσφαιρο, η'' μηπως εγιναν και δεν το καταλαβα εγω ο ''γραφικος''...

Μήν ψαρώνεις κατευθείαν ωρέ.......!!! :rotflmao:

Όλοι καλοί είναι στο μότο τζιπί... πόσο μάλλον και κάποιος που πήρε και ένα πρωτάθλημα "περπατώντας" .... και βεβαίως είναι πολλά πράματα από πίσω (όπως τεχνικά, πίεση, λεπτομέριες κτλ) που κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές και χάνονται ή κερδίζονται πρωταθλήματα....

ΑΛΛΑ Ο ΡΟΣΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ!!!!!

Γιαυτό και κράτησε 10 χρόνια πάλης και 8 πρωταθλήματα.... Δεν είναι τυχαίο αυτό έτσι???

Και εμείς οι "ΡΟΣΣΙΚΟΙ" σας απαντάμε έτσι γιατί όταν δεν τα πήγαινε καλά όλοι τον βρίζατε και τον χλευάζατε με χαρά.....(ή μήπως κάνω λάθος???)

Τες πα .... όλοι είναι ΆΠΤΑΙΣΤΟΙ οδηγοί.... μέχρι και ο τελευταίος!!! (σκέψου να έτρεχες και να έκανες χρόνο 2 δευτερόλεπτα αργότερο από το ρόσσι...!!!!)
    LOCOMOTO...LOCOROCCO... LOCO στα τέρματα!!!

starship crew member
    δεν αμφισβητω την αξια κανενος μιας και ειναι κορυφαιοι,αλλα για να εξηγηθω καλυτερα , θα σου πω οτι το τι δεν μου αρεσει στον rossi ειναι οτι εκτος απο πρωταθλητης, ειναι και showman,ισως και clown θα ελεγα, και ταυτοχρονα εχει καβαλησει και το καλαμι. καποιος με χαρακτηρα θα ηταν πιο συνετος και μετριοφρων. το λυπηρο ειναι οτι ο lorenzo ειναι ακριβως μια απο τα ιδια... σε αντιθεση με τους stoner, pedrosa που ειναι σοβαροι-παγοκολωνες.το προτιμω ετσι προσωπικα.κατα τα αλλα ολοι γρηγοροι ειναι, αυτο που εξεταζω ειναι τι image ας πουμε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP 2012, Round 8, Sachsenring
    από KostasV2 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2012, 10:26
  2. MotoGP Sachsenring 2011
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2011, 18:36
  3. MotoGp 2010 Sachsenring
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 01:40
  4. Motogp Sachsenring
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 133
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 12:15
  5. MotoGP Γερμανιας - Sachsenring - και νικητης ειναι ο......
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF