Πρώτα από όλα καλησπέρα και καλως σας βρήκα. Νέο μέλος και λίγο ασχετος με μηχανές αν εξερέσετε τη σχέση μου με ένα F1zr πριν 10 χρόνια, φουλ φτιαγμένο όμως. Από τα 18 μου που άρχισα να ασχολούμε με αυτοκίνητα στάματησα να ασχολούμε με μηχανάκια/μηχανές αλλά τώρα μου ξαναγύρησε το μικρόβιο μετά απο μερικές βόλτες με τη μηχανή ενός ξαδέρφου.![]()
![]()
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: Σκευτομαι να πάρω μια μηχανή στις κατηγορίες που ανέφερα (ελπίζω να τα είπα σωστά) Μπορώ να διαθέσω μεχρι 2500 Ε και τα μοντέλα που μου άρεσαν σε αυτά τα χρήματα είναι τα Aprilia pegasso, To freewind και απο τσοπερ (αν μπορείς να την χαρακτηρήσεις έτσι) το Honda Steed. Επίσης βλέπω ότι στην ίδια τιμή αλλά με λίγα περισότερα χιλιόμετρα είναι η BMW f650, η οποία μου αρέσει λιγότερο εμφανησιακά αλλά από ότι διάβασα είναι πιο αξιόπιστη.Επειδή σαν πρώτο όχημα θα έχω το αυτοκίνητο, τι θα μου προτείνατε για βόλτες και κανένα ταξιδάκι που και που? Να σημειώσω ότι μου αρέσει πολύ το όλο στυλ του steed αλλά απο μια έρευνα που έκανα στο σαιτ δεν είναι και σε πολύ εκτιμηση
υ.γ. Ελπίζω να το έβλαα στην σωστή κατηγορία