Προς άπαντες!!!! Πέμπτη ή Παρασκευή.... Καφεδάκι - μπυρίτσα - ουζάκι ή ότι άλλο θέλετε
Άντε να ξυπνάμε!!!!!!
Προς άπαντες!!!! Πέμπτη ή Παρασκευή.... Καφεδάκι - μπυρίτσα - ουζάκι ή ότι άλλο θέλετε
Άντε να ξυπνάμε!!!!!!
Το σέρβις έγινε.... για να δούμε..![]()
Θα παρακολουθείστε στενά μέχρι την τελική σας απόφαση![]()
![]()
προτείνω παρασκευή, γιατί αύριο λείπω (πάω λέει την μάνα μου στο Εντός στα Χανιά γιατί εδώ δεν έχει, και εντελώς τυχαία ο πατέρας μου έχει βγάλει φύλο πορείας..) Παρασκευή νωρίς αν το κάνουμε θα είναι και ο trigger.. νωρίς όταν λέω είναι 5.. και όποιος θέλει 6..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι καλό μου ακούγεται για παρασκευή![]()
![]()
Συμφωνώ για Παρασκευή ........... εγώ 6.00 ............
Αλλά μετά το καφεδάκι θέλω συνέχεια ...........
2 προτάσεις
1. Γούρνες βόλτα και επιστροφή στάση για μπυρίτσα στο ΚΤΕΟ ...........
2. Ουζάκι στο Τομπρούκ με θέα τη θάλασσα ..................
ή τέλος πάντων προτείνετε .........
![]()
Μέσα για Παρασκευή!![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Nωρίς θα μπορέσω να είμαι και εγώ![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
και σκεφτόμουν να σου στείλω ΠΜ τώρα να το δεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
πάω να την πέσω.. έχει δρόμο tomorrow.. δλδ σήμερα..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
και σκεφτόμουν να σου στείλω ΠΜ τώρα να το δεις..πάω να την πέσω.. έχει δρόμο tomorrow.. δλδ σήμερα..
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Έλα ο καλός ο κόσμοοοοοοος !!Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ακόμα παρακολουθείστε, πιο στενά από σήμερα κύριοι !![]()
![]()
μεσα και εγω....
αλλα απο το να κλειστουμε κανα Μπρικι προτεινω κατευθειαν cafe - beer- ouzo κ.λ.π. πιο εξω
π.χ. Γουβες, Γουρνες![]()
Νίκο λέω 6.00 στο Τιτα για καμμιά ωρίτσα για να γνωρίσουμε και τον Δημήτρη (trigger) που ξαναμπαίνει στο παπόρο κατά τις 7.00 ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
μεσα και εγω....
αλλα απο το να κλειστουμε κανα Μπρικι προτεινω κατευθειαν cafe - beer- ouzo κ.λ.π. πιο εξω
π.χ. Γουβες, Γουρνες![]()
![]()
Σημειώσεις πράκτωρος ΜουΣου206: "Χμμμμμ... να ξεκινήσω κατευθείαν απ'τη δουλειά να είμαι Ηράκλειο κατά τις 17:30..."Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Νίκο λέω 6.00 στο Τιτα για καμμιά ωρίτσα για να γνωρίσουμε και τον Δημήτρη (trigger) που ξαναμπαίνει στο παπόρο κατά τις 7.00 ..........
![]()
![]()
Συνεχίστε εσείς, εγώ πίσω απ'τον θάμνο θά'μαι![]()