θελω να βαψω το xt μου κατι σε παραλαγη. δεκτες ιδεες και φωτο!![]()
θελω να βαψω το xt μου κατι σε παραλαγη. δεκτες ιδεες και φωτο!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αν θα πάρεις χρώματα για να το βάψεις, δεν θα πάρεις ΜΑΤ, αλλά ΣΑΤΙΝΕ. Τα χρώματα που παίζουν είναι ανάλογα την παραλλαγή που θα κάνεις (Γερμανική, Ελληνική, Αμερικάνικη) Στο διαδύκτιο ψάχνωντας μπορείς να βρεις τις διαφορές τους. Βάσικά παίζεις με χακί,μαυρο, καφέ. έχει φίλος μου στρατιωτικά οχήματα αντίκες και τα έχει ανακατασκευάσει μαζί με το βάψιμο. (ΝΑΙ κατεβαίνουμε και σε παρελάσεις με άλλα στρατιωτικά οχήματα σε διάφορες εκδηλώσεις). Πάντως δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα που θες να κάνεις. Μηπως να βγάλεις μια φώτο την μοτ-τα σου και να παίξεις με κάποιο πρόγραμμα σχεδιασμού πρώτα στα χρώματα (photoshop κ.α.).
thanks για της απάντησής παιδιά.
Αν δεν κάνω λάθος είχα δει εδώ στο φόρουμ ένα 660 παραλλαγή γαμάτο φτιαγμένο.
καμία σχέση με της φώτο πιο πάνω!!
Κατι σε πιο trenty ψάχνω![]()
Θα προτιμουσα (ω μουσα αορατη) κατι τι σε stealth χρωμα ωστε να μη με καταρριψουν.
Αναπνεω καλυτερα μεσα απο τη μασκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
Θα προτιμουσα (ω μουσα αορατη) κατι τι σε stealth χρωμα ωστε να μη με καταρριψουν.
χαχαχαχαχχα, ΜΑ εισαι αορατος εκει εξω αρχηγε!![]()
Κινουμαι σε ασυλληπτες τροχιες παντα παντου.
Α γεια σου, σαν να σε είδα στο ηλιοβασίλεμα του ΣαββάτουΑρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
Κινουμαι σε ασυλληπτες τροχιες παντα παντου.![]()
Ουσιαστικα ειμαι αφαντος.
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιοΑρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
Ουσιαστικα ειμαι αφαντος.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...