Γνωριζει κανεις τι ναυλα πληρωνω για να παω απο Πειραια-Μεθανα?Για την μοτο μου φυσικα ρωταω.
Σειριος
Γνωριζει κανεις τι ναυλα πληρωνω για να παω απο Πειραια-Μεθανα?Για την μοτο μου φυσικα ρωταω.
Σειριος
Κοιταξε.... Στα 18 ( μεγαλη μηχανη και ατομο) ειναι η Αιγινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sirios am
Σειριος
Απο εκει και περα η επομενη σταση μετα απο κανα 20λεπτο ειναι τα Μεθανα...
Υποθετικα απανταω κανα 25αρι....!!!
![]()
Σε ευχαριστω φιλε μου.
Κάτσε κάτσε... έχεις μηχανάκι, θες να πας Μέθανα και θα πας με το πλοίο???? Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις...
Life begins at 45°.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Κάτσε κάτσε... έχεις μηχανάκι, θες να πας Μέθανα και θα πας με το πλοίο???? Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις...![]()
για 125αρα πριν 4 χρονια ειχα δωσει 7 ευρω (κατι τετοιο αστειο ποσο)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Κάτσε κάτσε... έχεις μηχανάκι, θες να πας Μέθανα και θα πας με το πλοίο???? Δεν έχεις ιδέα τι χάνεις...
αξιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
φιλε επειδη ειμαι απο τα μεθανα σου λεω οτι πραγματικα αξιζει η διαδρομη ειναι περιπου 2 ωρες χωρις σταση. Μη κανεις εγκλημα κ πας με καραβι. Αν παλι επιμενεις παρε ενα τηλ στο λιμεναρχειο κ θα σου πουν, γιατι παιζουν ρολο κ τα κυβικα.
20ε ειναι για ΠΟΡΟ και 14 τα παπια ΜΕΘΕΝΑ 15 ισως
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
το είχα βάλει και στο άλλο θέμα αλλά σβήστηκε.... ναυλολόγιο
Exeis dikio re file... Den eimai o sirios alla o gios tou. Telika phgame odikws. Ta mhxanakia den dyskoleytikan ka8olou an kai kaname merikes staseis gia sigouria. Kata th gnwmh mou h diadromh htan ola ta leyta. Kata th gnwmh tou Siriou dyskolh......