Γεια σας.Ψαχνομαι για μηχανη μεταχειρισμενη μεχρι 2300 ευρω το πολυ.Εχω διπλωμα 3 χρονια κ τα πρωτα μοτορια που ειχα ηταν ενα bros 400 κ ενα transalp 600 το οποιο κ πουλησα πριν 2 μερες.Το θεμα ειναι οτι θελω να ανεβω λιγο επιπεδο αλλα κ με τα λ7 που διαθετω δεν εχω κ πολλες επιλογες.Η πρωτη μου σκεψη ειναι το tdm 850 κ το ψαχνω σε αυτη την τιμη.Το θεμα ειναι οτι βρηκα μερικα με λιγα λ7 αλλα ειτε ειχαν προβλημα στο μοτερ ειτε ηταν τρακαρισμενα.Κανονικα τα βρισκω πανω απο 2900 ευρω.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να βρω καποιο με προβλημα στο μοτερ κ να το φτιαξω απο την αρχη,η ειναι καλυτερο το αντιστροφο,καλο μοτερ αλλα τρακαρισμενο?Η να μην μπλεξω καθολου με προβληματα κ να παρω οτι ειναι καλο με 2200 ευρω κ να ρισκαρω οτι δεν θα μου βγαλει προβληματα?Τα προβληματικα που ανεφερα προηγουμενως τα δινανε με 1200-1300 ευρω.Ποσο θα κοστισει η κατασκευη μοτερ (δεν ξερω τι προβλημα εχουν αλλα ας παρουμε την χειροτερη εκδοχη)αξιζει κατι τετοιο αφου θα ξερω οτι το μοτερ θα ειναι ξαναφτιαγμενο απο την αρχη κ θα ξερω περισοτερα για αυτο?Ποσο κοστιζει η ανακατασκευη ενος μοτερ απο tdm 850?
Ευχαριστω εκ των προταιρων κ σορρυ για το μεγεθος του μηνυματος.