Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: τι να παρω???

Νέο μέλος

τι να παρω???

Γεια σας.Ψαχνομαι για μηχανη μεταχειρισμενη μεχρι 2300 ευρω το πολυ.Εχω διπλωμα 3 χρονια κ τα πρωτα μοτορια που ειχα ηταν ενα bros 400 κ ενα transalp 600 το οποιο κ πουλησα πριν 2 μερες.Το θεμα ειναι οτι θελω να ανεβω λιγο επιπεδο αλλα κ με τα λ7 που διαθετω δεν εχω κ πολλες επιλογες.Η πρωτη μου σκεψη ειναι το tdm 850 κ το ψαχνω σε αυτη την τιμη.Το θεμα ειναι οτι βρηκα μερικα με λιγα λ7 αλλα ειτε ειχαν προβλημα στο μοτερ ειτε ηταν τρακαρισμενα.Κανονικα τα βρισκω πανω απο 2900 ευρω.
    Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να βρω καποιο με προβλημα στο μοτερ κ να το φτιαξω απο την αρχη,η ειναι καλυτερο το αντιστροφο,καλο μοτερ αλλα τρακαρισμενο?Η να μην μπλεξω καθολου με προβληματα κ να παρω οτι ειναι καλο με 2200 ευρω κ να ρισκαρω οτι δεν θα μου βγαλει προβληματα?Τα προβληματικα που ανεφερα προηγουμενως τα δινανε με 1200-1300 ευρω.Ποσο θα κοστισει η κατασκευη μοτερ (δεν ξερω τι προβλημα εχουν αλλα ας παρουμε την χειροτερη εκδοχη)αξιζει κατι τετοιο αφου θα ξερω οτι το μοτερ θα ειναι ξαναφτιαγμενο απο την αρχη κ θα ξερω περισοτερα για αυτο?Ποσο κοστιζει η ανακατασκευη ενος μοτερ απο tdm 850?
    Ευχαριστω εκ των προταιρων κ σορρυ για το μεγεθος του μηνυματος.

Τσομολοκο Το avatar του/της eiffel
    Για μενα κανε υπομονη και μαζεψε αλλα 600 ευρω...
    Μηχανη και ξερο ψωμι...!!!

Νέο μέλος

Πιστευεις οτι δεν αξιζει να φτιαξω απο την αρχη χαλασμενο μοτερ?Κ αν αυτη που παρω βγαλει αργοτερα προβλημα δεν ειναι χασιμο χρονου κ χρηματος?Δεν διαφωνω απαραιτητα μαζι σου αλλα εξηγησε μου κ αυτο που γραφεις πλιζ.

Μην μπλεξεις με κακοσυντηρημενα μηχανακια,πιο πολλα θα πληρωσεις συνολικα,και θα εισαι ο αγαπημενος του συνεργειου,μακρια απο παρατημένες μοτοσυκλετες.
    Αυτος που δεν συντηρουσε τον κινητηρα και στην πουλαει 1200 ευρω γιατι κολλησε,σιγουρα δεν συντηρουσε ουτε τις δισκοπλακες,ουτε λαστιχα,ουτε αναρτησεις,τιποτα...συνολικα θα σου στοιχησει πολυ περισσοτερο χρηματικά για να το ξανακανεις μηχανακι και να ειναι σε καλη κατασταση.

*************** www.motodevils.gr ***************

δεν μπορω να σου εγγυηθω τπτ αλλα το αν ειναι καλη η μηχανη δεν θα το κρινεις με τα ματια σου, θα το πας σε ενα μηχανικο να σου πει μια επαγγελματικη γνωμη. Αυτος θα καταλαβει αν αξιζει η οχι να το παρεις ή αν σου βγαλει καμια ζημια στο αμμεσο μελλον. Τρακαρισμενο παντως μην παρεις με τπτ. Πολυ πιθανον να εχει χαλασει η γεωμετρια και δεν ειναι κατι που φτιαχνεται αυτο..

Νέο μέλος
    Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.Θα σας ακουσω κ θα παω κατευθειαν για μηχανη εν λειτουργια.Πιστευετε οτι τα 850αρια ειναι αξιοπιστα γενικα γιατι απο διαφορες συζητισεις εχω καταλαβει οτι βγαζουν προβληματα.Ενα που βρηκα ειναι αυτο:
    YAMAHA TDM 850 cc, μοντ. '98, μπλε - μαύρο, 49.000 χλμ., καινούρια αλυσίδα - γρανάζια, 2 τελικά Oval, καινούρια δισκάκια - ελατήρια, φίλτρο ΚΝ
    Tι ειναι τα καινουρια δισκακια?Δισκοφρενα εννοει?Το δινει 2100.Πιστευετε οτι αξιζει αν ειναι ολα καλα τα λεφτα αυτα?Ακομα κ αν εχετε τιποτα υποψιν σας για κανα tdm σε αυτα τα λευτα πειτε το.Ευχαριστω.

σασμαν... Καλη φαση μου φαινετε. Να το πας σε μηχανικο μην ειναι τπτ τρακαρισμενο... Αντε με το καλο

Νέο μέλος
    Ευχαριστω,να σαι καλα.Κατσε να το δω πρωτα.Την αλλη παρασκευη ειπε θα ειναι αθηνα.Ειναι θεσ/κη τωρα.Ξερει κανεις κανεναν μηχανικο κοντα Ιλιον-Πετρουπολη για yamaha γιατι δεν ξερω κ πολλους μαστορες.Οποια βοηθεια ευπροσδεχτη.Κ παλι ευχαριστω για τον χρονο που χανετε για να με βοηθισετε...

εμενα ο μηχανικος μου ειναι κερατσινι. δεν μπορω να σε βοηθησω στις περιοχες που ζητας. Αλλα αν δεν βρεις τπτ ξαναστειλε να σου στειλω προσωπικο μυνημα που ειναι γιατι δεν μπορω δημοσια απαγορευεται απο κανονισμους του φορουμ.

Νέο μέλος
    Να'σαι καλα φιλε eiffel το εκτιμω.Οταν βρω κατι κ μου αρεσει θα σου στειλω να μου δωσεις διευθυνση.

Νέο μέλος
    Να ρωτησω κατι ασχετο.Αυριο ειναι να δω 2 μηχανες,ενα TDM 850 του 98 κ ενα του 99.οι τιμες ειναι περιπου οι ιδιες αλλα το 98αρι εχει περισοτερα εξτρα.Η χρονολογια δεν μου εκανε κ τοση διαφορα μεχρι που διαβασα οτι εχει καποιες μικροδιαφορες απο το 99 κ μετα,χωρις να διευκρινιζει ποιες.Εχει οντως τοσες διαφορες?Αξιζει να παω στο 99αρι ακομα κ χωρις τα εξτρα η δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες τελικα?Ευχαριστω για τις απαντησεις...

Παλαιό μέλος
    Μην μπλεξεις με κακοσυντηρημενα μηχανακια,πιο πολλα θα πληρωσεις συνολικα,και θα εισαι ο αγαπημενος του συνεργειου,μακρια απο παρατημένες μοτοσυκλετες. Αυτος που δεν συντηρουσε τον κινητηρα και στην πουλαει 1200 ευρω γιατι κολλησε,σιγουρα δεν συντηρουσε ουτε τις δισκοπλακες,ουτε λαστιχα,ουτε αναρτησεις,τιποτα...συνολικα θα σου στοιχησει πολυ περισσοτερο χρηματικά για να το ξανακανεις μηχανακι και να ειναι σε καλη κατασταση.
    Συμφωνω απολυτως ομως...

Για μενα καλυτερα να παρεις κατι ποιο καινουργιο στα ιδια λεφτα κι ας μην ειναι τοσα κυβικα.
    Δες και τιποτα αλλο μη κολλας στο tdm δυσκολα θα βρεις καλο 850 στα λεφτα αυτα.

Και ξερεις οι μαλακιες πληρωνονται... ξερω εγω....

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  3. Τι να πάρω άραγες;;;;;;;;;
    από arxaios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 21:13
  4. Τί να πάρω... τί να πάρω...
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 11:11
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ