Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: nx 650 vs xt 600e

Τση Ποπης!!

nx 650 vs xt 600e

Λοιπον. καλησπερα! το σκηνικο εχει ως εξης. απο καιρο ειχα αποφασισει να παρω 1 χτ 600αρι μεχρι που προχθες βρεθηκα στη σελα ενος dominator και "εμεινα" λιγακι... εκει που ειχα ξεκαθαρισει τα πραγματα μεσα μου μπερδευτικα παλι! καμια γνωμη?

προκαταβολικα ευχαριστω!

Δεν βρεχει... ψιχαλιζει γρηγορα!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μεταξύ των 2 θα προτιμούσα το Dominator

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε προτιμήστε ότι γουστάρετε, αλλά γιατί στο "Χωμάτινο" ...???

Υ.Γ.
    Ως γνωστόν, η όποια σχέση των παραπάνω εταιρειών με το χώμα εξαντλείται στις γλάστρες των γραφείων τους ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    XT600 me kleista matia, για; πολλους λογους...

Τση Ποπης!!
    Zητω συγνωμη που εβαλα το θεμα (κατα λαθος) σε λαθος κατηγορια. Ελπιζω να μην προκαλεσα προβλημα! Τελικα ΧΤ-Dominator 1- 1!!

Y.Γ
    Αν και δεν ειχα ποτε μοτοσυκλετα δε νομιζω πως η μονη σχεση που εχουν αυτες οι εταιριες με το χωμα ειναι οι "γλαστρες"... Βλ. η σειρα των ΧR και απο την αλλη η σειρα των WR... Και cre και ttr... κατι παραπανω απο "καμια σχεση" νομιζω.

Παλαιό μέλος
    freewind ειναι πολλη καλητερο και απο τα δυο

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε προτιμήστε ότι γουστάρετε, αλλά γιατί στο "Χωμάτινο" ...???

Υ.Γ.
    Ως γνωστόν, η όποια σχέση των παραπάνω εταιρειών με το χώμα εξαντλείται στις γλάστρες των γραφείων τους ...!!!
    [list]
    νταξει μπορει να μην ειναι διχρονα 125ακια εντουρο αλλα πατανε και λιγο χωμα http://www.youtube.com/watch?v=Ivayn98qJ8w http://www.youtube.com/watch?v=JWxDb...eature=related εχω το χοντα ενα χρονο (μοντ95 63000χλμ) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.σε σχεση με το xt εχει καλυτερες επιταχυνσεις(ρεπριζ)πιο ποιοτικες αναρτησεις και μπορεις να του βαλεις και μια ζελατινα για ταξιδακια.το xt λιγο-πολυ ολοι το ξερουμε με τα συν και τα πλην του.το freewind που γραφει ο φιλος ειναι οντως πολυ καλη επιλογη με μικροτερες δυνατοτητες στο χωμα

Τση Ποπης!!
    To εχω και το freewind στα υπ' οψιν αλλα εχω ακουσει και δει για κατι βλαβουλες που βγαζει αν και φιλος που το εχει ειναι τρελαμενος μαζι του και εχει παει παντου...

Νέο μέλος
    αν εχεις οδηγησει xt αλλα οπως ειπες εκατσες στην σελα του dominator και "εμεινες" τοτε μαλλον αυτο τα λεει ολα
    Γιωργος

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dpapag3
    freewind ειναι πολλη καλητερο και απο τα δυο

+100

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    +644 για το Freewind κι από εμένα (έχω ένα, η πρώτη μου μεγάλη μηχανή). Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από μοτοσυκλέτες, πρέπει να είναι από τα καλύτερα all-rounders για Ελληνικές συνθήκες. Κάνει σχεδόν τα πάντα ευχάριστα (και ευχαρίστως) και συγχωρεί λάθη.

Για βλάβες δεν έχω ακούσει τίποτα από κανέναν, η μηχανή έχει μόνο κάποια χούγια αλα-ιταλικά, π.χ. ελαφρά διαρροή λαδιού από φλάντζα/ες, γρήγορη φθορά ρουλμάν λαιμού κτλ. Η δικιά μου έχει σχεδόν 75000χλμ (3ος ιδιοκτήτης) και δεν έχει κάνει κιχ. Έχει και καλή ποιότητα κατασκευής.

Παλαιό μέλος
    DOMINATOR... μακράν!!!!!

Σαφώς πιο ποιοτικό μηχανάκι απο το xt και με πολύ περισσότερες ταξιδιωτικές δυνατότητες. Θα σε πάει παντού στο χώμα (ειδικά με χωμάτινα λάστιχα δεν παίζεται) εκτός απο enduroμονοπάτια!!!!! Στην δε πόλη είναι σαν ποδήλατο και τα πεζοδρόμια τα τρώει για πλάκα ανεξαρτήτως ύψους...
    Απο αξιοπιστία απλά αν όλα τα μηχανάκια ήταν σαν το Domie τα συνεργεία θα είχαν κλείσει....
    Εγώ όταν έδωσα το δικό μου είχε 165.000 απροβλημάτιστα χλμ εννοείται με σωστή και σχολαστική συντήρηση... και συνεχίζει στον νέο-παλίο ιδιοκτήτη του... (το πήρε πίσω το παληκάρι απο το οποίο το είχα αγοράσει μετά απο 10 σχεδόν χρόνια... αν αυτό δεν λεει κάτι...)...
    Προσωπικά όποτε βλέπω Domie μου βγαίνει ένα μεγάλο χαμόγελο και μια μεγάλη δόση μελαγχολίας που το έδωσα.... αλλά δεν μπορούσα να συντηρώ δυο μηχανές γαμώ το...

Το freewind δεν είναι μεν κακό αλλά απο την άλλη το θεωρώ κάπως ξενέρωτο σαν μηχανάκι... δεν μου κάνει κλικ... και σίγουρα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο ο Domie... Εχει πολύ ξεκούραστη σέλα όμως...

Yamaha XT600
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μιας και ειπαν ολοι την αποψη τους, θα πω κι εγω γιατι λεω ΧΤ...

Κατ'αρχην, οι μοτοσυκλετες ειναι στην ουσια ιδιες, και οι δυνατοτητες σους συνεπως ιδιες...

Γιατι να διαλεξεις το ΧΤ ομως?

-πιο ωραιο ντιζαιν(το ντομι το θεωρω ασχημο μηχανακι σε αντιθεση με το ΧΤ που το βλεπω ομορφο, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα)

-αξιοπιστια που δε συγκρινεται με τιποτα

-ΑΝτιπροσωπος μοτοδυναμικη(δε θες να μαθεις τι σημαινει σαρακακης)

-Πληθωρα μεταχειρισμενων ΧΤ, που παει να πει οτι μπορεις να βρεις καποιο σε αριστη κατασταη, με πολλα εξτρα, σε πολυ καλη τιμη

-Μπορεις να βρεις επισης πολυ ευκολα οτι ανταλλακτικο χρειαστεις λογω των πολλων μεταχειρισμενων(τα οποια στα 99% των περιπτωσεων θα ειναι πραγματα που θα χρειαστει να αντικαταστησεις μετα απο καποια τουμπα ισως...)

-Το ΧΤ εχει και sub-forum στο moto.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    να προσθεσω και εγω μια παραμετρο.
    ΧΤ κινδυνευει απο κλοπη 85% DOMINATOR 15%

MOTODYNAMIKH αξιοπιστια 95 %
    ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ 35%

ΗΟΝDA συνολικη ποιοτητα σαν μοτοσυκλεττα 95%
    YAMAHA 65%

απο κει και περα και εγω προτιμω το FREEWIND και απο τα δυο
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V-Storm 650 vs Cbf 600s
    από tzo80 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2014, 21:58
  2. Transalp 650 Vs Fazer 600 Vs Bmw 650 Gs
    από ΤΑSΟS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 16:04
  3. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series