Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Nα φύγετε, να πάτε αλλού! Ιστορία τρέλας - Ηράκλειο Σίτι

Nα φύγετε, να πάτε αλλού! Ιστορία τρέλας - Ηράκλειο Σίτι

Πρόσφατα μετακόμισα σε καινούρια γειτονιά στο Ηράκλειο. Ένας από τους λόγους ήταν ότι πριν έμενα κέντρο και δεν έβρισκα χώρο να βάζω τη μηχανή. Βγήκα λοιπόν προς τα έξω σε μια χαλαρή συνοικία με τα σπίτια να έχουν απόσταση πλευρικά κ όχι να είναι το ένα πάνω στο άλλο..Όμορφα λέω, θα το αφήνω το μηχανάκι μου από κάτω κ θα φέρω και το αμάξι από τα Χανιά για να το χρησιμοποιώ στο Χανιά-Ηράκλειο (δουλέυω στο Ηράκλειο). Τέλεια!

Δεν πέρασαν 2-3 μέρες κ ήρθε ο σπιτονοικοκύρης να με παρακαλέσει να μην βάζω το αμάξι κάτω απτην απέναντι πολυκατοικία (1 μέρα το έβαλα εκεί μόνο), γιατί λέει του παραπονέθηκε ο γείτονας και γιατί (όπως του είπε) είναι άγραφος νόμος της γειτονιάς να μην παρκάρουμε κάτω απτις ξένες πολυκατοικίες...Αν και δεν έκλεινα ουτε την είσοδο, ούτε το πάρκινγκ του(δεν έχει κιόλας) κ αφού σκέφτηκα τι μ@@κίες ακούω πρώι πρωί λέω οκ θα το βγάλω και έκτοτε το παρκάρω στον από πάνω δρόμο σε μια αλάνα. Δε βαριέσαι λέω , σιγά μη κάτσω να χαλαστώ..

Έλα όμως που χαλάστηκα τελικά.Σήμερα, γυρνάω σπίτι με τη μηχανή κ την βάζω κάτω απτη πολυκατοικία μου λίγο αριστερά στο ύψος της διπλανής(χωρίς πάλι να κλείνω τίποτα) γιατί στην δική μου είχε αυτοκίνητα κ για να μην κλείσω και την είσοδο μας. Δεν προλαβαίνω να κατέβω απτη μηχανή κ έχει βγεί στο μπαλκόνι του ο γείτονας με την γυναίκα του και οι 2 μαζί μου τα χώνουν (αφού πρώτα με ρώτησαν που μένω) . "εδώ βάζουν τα αυτοκίνητά τους οι ανθρώποι!!" μου λέει , με τον τόνο στο ωμέγα."Να την αφήνεις κάτω απτο σπίτι σου". . .Να πάς να δείς αν έρχομαι σκέφτηκα αλλά δεν είχα όρεξη για φασαρία οπότε την πάω πιο πέρα έξω από άλλη πολυκατοικία κ αναμένω πότε θα με διώξουν κ από εκεί αλλά και πότε θα εξαντληθεί η υπομονή μου.

Είναι αστείοι οι τύποι. Νοοτροπία χωριού σε πόλη σαν το Ηράκλειο που είναι πηγμένο σα την Αθήνα.. Είναι αδύνατον να παρκάρουμε ΟΛΟΙ κάτω απτα σπίτια μας εκτός κ αν χτίζουμε τα αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο κ βάζουμε κ τις μήχανες για κολώνες. Αλλά που να καταλάβει ο βλάκας που προφανώς νομίζει ότι με τα χρόνια αποκτά δικαιώματα ιδιοκτησίας στον -δημόσιο- δρόμο.
    Στράτο είμαστε και εγώ είμαι το κωλόψαρο της υπόθεσης;

Τέλος πάντων.Σκέφτομαι τι μπορώ να κάνώ γιατί φαντάζομαι σύντομα θα έχω και άλλα τέτοια... Να ξαναμετακομίσω πάντως αποκλείεται!

Get a fu%@#ing life!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Γράφτους στα @@ σου. Πούλα τρέλα....έχει χαλάσει το οχημα, έχει πάθει φουιτ κλπ κλπ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    κατσε να δεις τι ειχε κανει ενας κρητικος φιλος μου σε μπουζουκια....παει με τη μηχανη και του λενε εδω παρκαρουν αυτοκινητα η μηχανη εξω απο το παρκινγκ...τσαμπουκα στο τσαμπουκα φευγει και γυρναει με 30 μηχανοβιους να παρκαρουν ολοι ακριβως εξω απο το μαγαζι στη πορτα :rotflmao: κανεις δεν ειπε τπτ :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    ΣΤη Ρόδο έχουν ξεφύγει εντελώς:βάζουν καφάσια,κορίνες και τρίποδες ώστε να κρατάνε τη θέση μπροστά απ'το σπίτι τους...Με δικαιολογίες του κώλου..
    Μέχρι τώρα κουτσά στραβά βρίσκω.Αν αρχίσω να ζορίζομαι απλά κάποιο πρωί θα ψάχνουν τα εμπόδιά τους.

πες τους οτι εισαι μπατσος ........εφοριακος ......διωξη ναρκωτικων.......στρατιωτικος (π.χ λοχαγος στα αλεξιπτωτα η ΝΑΤΟικος)........πολεοδομια (πιανει τελευταια)

η βγαλε φημη οτι εισαι εμπορος ναρκωτικων ........εμπορος οπλων ......κυνηγος κεφαλων ......πληρωμενος δολοφονος .......φιλος των αφων Παλαιοκωστα .......φυλακοβιος (με αναστολη ,αφου πρωτα σκοτωσες τον μαλακα τον γειτονα και του εκαψες το αμαξι ....εν βρασμω ψυχης αλλα ειχες και τον Κουγια δικηγορο )

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εντάξει.. μια λύση είναι να την βάλεις και μπροστά στην δική σου πολυκατοικία (ανεξάρτητα αν θα "κλείσεις" ή οχι την είσοδο). Επίσης δεν διευκρίνησες... στο πεζοδρόμιο την έβαζες ή στον δρόμο;

Στον δρόμο, δεν μπορούν να σου πουν τίποτα μιας και είναι για όλους. Αν τώρα το βάζεις στο πεζοδρόμιο και ειδικότερα μπροστά στην είσοδο τους.. ε ... ίσως εκεί να έχουν και δίκιο.

Για διευκρίνησε μας λίγο περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπροστά απο την δική σου οικία δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Πιάσε παρτίδες με την γριά τσι απέναντι πολυκατοικίας για να αποκτήσεις δικαιώματα χρησικτησίας του parking de facto
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

@ Gandalf

Αν μπορούσα θα το έβαζα, αλλά: μπροστά απτή δική μου σπάνια χωράει γιατί ο δρόμος (μπροστά από τη πολυκατοικία μου) , σχεδόν σε όλο του το μήκος είναι πιασμένος (καβατζωμένος) απτους 2 ιδιοκτήτες της ,με δύο τσιμεντομένους τενεκέδες..!! Μένει μόνο η είσοδος που δε μπορώ να την κλείσω εγώ με την μηχάνη, μια μικρή πόρτα είναι. Πεζοδρόμιο δεν υπάρχει στον δρόμο. Στην άσφαλτο το αφήνω..
    Επίσης όλα τα σπίτια έχουν μικρό κήπο κ για είσοδο μικρές καγκελόπορτες που πρέπει να μένουν ανοιχτές, άρα είναι όλος ο δρόμος αυτοκίνητο-πόρτα-αυτοκίνητο-πόρτα...

Δηλάδη φαντάσου ένα δρόμο 150 μέτρα με 10 μικρές πολυκατοικίες δεξια-αριστερά όπου ,απ'οτι έχω καταλάβει, οι παλιοί έχουν "πιασμένες" θέσεις μπροστά απτο σπίτι τους ,άγραφος νόμος σου λέει, 2 πολύκατοικίες έχουν γκαράζ κ όσοι έρχονται κ νοικιάζουν τα σπίτια τους , τον μπούλο.

---

Καλή ιδέα αυτό να το παίξω συμμορίτης, να με φοβηθεί το μάτι τους! Κ αντί για τον Κουγια θα πώ
    ότι με έβγαλε ο Μαρκογιαννάκης που μετράει πιο πολύ εδώ..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν είναι άσφαλτος δρόμος οτι και να λένε δεν είσαι παράνομος και το αφήνεις όπου δεν έχει πινακίδα για απαγόρευση στάθμευσης. Και άστους να χτυπιούνται.

Με την λογική του παλιότερου , αυτός που είχε οικόπεδα εκεί μπορεί να έρθει με ενα γερανό εκεί να τον παρκάρει και να μην παρκάρει κανείς.

Όσο για νταηλίκια , ο πρώτος που θα σου πεί κάτι αρκεί να του πείς οτι αν συμβεί κάτι θα τον έχεις στο μάτι και θα τελειώσει εκεί. Ο δρόμος είναι δημόσιος μιας και όλοι πληρώνουν για αυτόν και οχι για εκείνον που νταβατζηλικι τον θεωρεί δικό του.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εμενα ο ¨εξυπνος¨ γειτονας που μενει στη διπλανη μονοκατοικια κρατουσε θεση με ξυλα και παλετες μπροστα απ΄την εισοδο του αλλα επειδη βαριοταν να τα τραβαει παρκαρε ακριβως στη πισω θεση...Κι ολοι οι υπολοιποι να ψαχνουμε για παρκινκ ενω μια θεση την ειχαν...οι σανιδες και τα τελαρα...
    Μεχρι που ενα βραδυ τα εξαφανισα...τωρα εβαλε κωνους,λες και γινονται δημοσια εργα...τουλαχιστον παρκαρει εκει...
    Εννοειται πως οταν δε βρισκω θεση τρωνε ποδι απ΄το δρομο και παρκαρω νομιμοτατα!!!
    κι εννοειται πως οσες φορες με βλεπει να φευγω απ΄τη ¨θεση του¨ δε λεει κουβεντα...
    ...cause the place seems still alive...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    πες τους οτι εισαι μπατσος ........εφοριακος ......διωξη ναρκωτικων.......στρατιωτικος (π.χ λοχαγος στα αλεξιπτωτα η ΝΑΤΟικος)........πολεοδομια (πιανει τελευταια)

η βγαλε φημη οτι εισαι εμπορος ναρκωτικων ........εμπορος οπλων ......κυνηγος κεφαλων ......πληρωμενος δολοφονος .......φιλος των αφων Παλαιοκωστα .......φυλακοβιος (με αναστολη ,αφου πρωτα σκοτωσες τον μαλακα τον γειτονα και του εκαψες το αμαξι ....εν βρασμω ψυχης αλλα ειχες και τον Κουγια δικηγορο )

Στην Κρητη ειναι,οχι στο Κολωνακι.

Φιλε μου ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα.Στη θεση σου θα παρκαρα κανονικα και νομιμα και αν ελεγαν κατι θα εφερνα το 100.Βαλε και μια δηλωσουλα του τυπου "αν παθει κατι η μηχανη εσυ θα εισαι υπαιτιος" και καλα ξεμπερδεματα.
    Εισαστε πριεργη ρατσα οι κρητικοι.Η πολυ καλοι η πολυ αναποδοι.

Και εγώ στο Ηράκλειο μένω και αυτά τα περιστατικά είναι συχνά ,με καρέκλες στο δρόμο για να κρατάνε το πάρκινγκ με πινακίδες από καταστήματα και ότι μπορείς να φανταστείς.
    όλα όμως λύνονται με το καλό ή το κακό και σύμφωνα πάντα με το Ελληνικό δίκαιο και όχι με το δίκαιο της γειτονιάς.
    Να πεις στον σπιτονοικοκύρη να ασχολείται με το σπίτι που νοίκιασες και όχι με το δρόμο,αλίως αυτά να στα είχε πει πριν πας εκεί να μείνεις και στους άλλους ότι αν θέλουν ας καλέσουν τη Δημοτική αστυνομία να τους δώσει δίκιο.
    Πρόσεχε μόνο κάτι μαμάκες που μπορεί να σου κάνουν ζημιά στη μηχανή η το αυτοκίνητο.

για γελια κ για κλαματα.........

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Σε όλες τις γειτονίες κασόνια, ξύλα, κώνοι....Απλά πρόσεξε να μην τους πας πολύ κόντρα διότι ξαφνικά μπορεί να δεις τα λάστιχα σου σκασμένα ή γρατσουνιές
    Βάση νόμου είσαι καλυμμένος για το πάρκιν

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αδελφέ και εγώ απο Ηράκλειο είμαι... Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι το εξής : ( Κατα την ταπεινή μου άποψη...) Καλείς την ασφάλεια και τους λές πληρώνω τέλη κυκλοφορίας και με ποιο δικαίωμα με απειλούνε επειδή πάρκαρα την μηχανή μου μπροστά απο την οικοδομή τους σε δημόσιο δρόμο έχω φόβο για την ακεραιότητα του οχήματος μου και θα ήθελα να γίνει επίσημη καταγραφή... Φίλος αποζημιώθηκε 5.000 για ζημιά των 300 ευρώ που δεν είναι καν σίγουρος αν την έκαναν οι γείτονες μόνο και μόνο γιατί είχε ακράδαντα στοιχεία και επίσημη αναφορά απο την ασφάλεια για το δρόμο που άφηνε την μοτοσικλέτα του...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF