geia sas paidia
eimai kainourgios sta forum kai dn exw oute mixani :/
elpizw na me voithisetegiati dn xerw kai polla! 0 peira opote
dn prokeite na to paixw exipnos h otidipote !dexomai simvoules !
molis piga 17 xronon kai auto pou thelw edw kai xronia einai mia mixani.
to provlima omws einai oi goneis mou kai mou lene na pareis autokinhto giati einai
pio asfales.. as min sizitisw to ifos pou pernoun oi goneis mou otan tous lew otan paw 18 tha parw diploma gia mixani ^_-
... alla giati dn skeftontai pote oti ta aderfia mou pou trexoun san xaza dn
forane zwni pote! mexri kai o pateras m dn foraei zwni kai mou milaei gia asfaleia...me koroideuoun kiolas pou me to pou mpainw sto amaxi vazw zwni amesws
exw ligoteres ? perisoteres? ti pithanotites exw na pathw kati me tin palio gkantemia otan eimai se mixani?dld autos pou dn foraei zwni einai kaliteros?giati oloi exoun sto mialo oti ama pareis mixanh.. tha patas ta 200km me kateuthinsi tin mouri mias ntalikas?
suggnwmi an sas enoxloun ta greeklish h etsi opws grafw alla prwti fora asxoloume me forum.
sinexeia akouw.. apo OLOUS!!! min pareis mixani..giati re gamwto...eipa oti tha vgw kai trexw san xazo? eipa oti dn tha foraw pote kranos? h otidipote allo gia tin prostasia sou se mixani..
tha pareis mixani re na fas ta moutra sou re .. poses fores to exw akousei auto... bravo re euxaristw pou eisai kai aisiodoxos!einai kako na sou aresei kati?
ti mporw na kanw ? egw dn thelw amaxi.. lene oti dn tha me afisoun gia diploma mixanis???!