Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Κρανος και τα γυαλια μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX

Κρανος και τα γυαλια μας.

Γεια σας , τριγυρνωντας αρκετα χρονια στα φοπουμ εμαθα πολλα.Ενα απτα πολλα ειναι οτιπρεπει να παρω ενα καλο κρανος.Το νολαν 100 flip up που εχω ειναι μεγαλο μου ενω εγω παλια το θεωρουσα απλα ανετο κ ο πωλητης του δεν ηταν επαγγελματιας.Προβαρα αρκετα κρανη ετσι στενουλια. Μερικα μου εκαναν κ αλλα τοσα με στενευαν.Οποτε αφου βρηκα 2-3 που μου εκαναν ηρθε η μεγαλη στιγμη να το βαλω με γυαλια ηλιου κ μετα κατι μυωπιας που εχω κ δεν εδενε με τιποτα το γλυκο.
    Θελω κρανος full face.Exei boleytei kanenas τετοιο κρανος με γυαλια κ αν ναι ποιο??

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τα κρανη συνηθως το αναφερουν στα χαρακτηριστικα αν ειναι συμβατα ....

απο κει και περα αν ΔΕΝ βολευεσαι με τιποτα ισως θα πρεπει να διαλεξεις γυαλια με πολυ λεπτο σκελετο (οπως τα Sihlouette)

μονο για αντηλιακη προστασια υπαρχουν τα κρανη που εχουν 2η εσωτερικη ζελατινα ή αντικαθιστας την κυρια ζελατινα με μια ελαφρως φιμε
    Accipere quam facere praestat injuriam

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Re: Κρανος και τα γυαλια μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Γεια σας , τριγυρνωντας αρκετα χρονια στα φοπουμ εμαθα πολλα.Ενα απτα πολλα ειναι οτιπρεπει να παρω ενα καλο κρανος.Το νολαν 100 flip up που εχω ειναι μεγαλο μου ενω εγω παλια το θεωρουσα απλα ανετο κ ο πωλητης του δεν ηταν επαγγελματιας.Προβαρα αρκετα κρανη ετσι στενουλια. Μερικα μου εκαναν κ αλλα τοσα με στενευαν.Οποτε αφου βρηκα 2-3 που μου εκαναν ηρθε η μεγαλη στιγμη να το βαλω με γυαλια ηλιου κ μετα κατι μυωπιας που εχω κ δεν εδενε με τιποτα το γλυκο.
    Θελω κρανος full face.Exei boleytei kanenas τετοιο κρανος με γυαλια κ αν ναι ποιο??
    Schuberth φιλε μου!!!!Ολη η σειρά τους και κυρίως τα νεότερα S1 και S1 pro έχουν υποδοχή που περνά ο σκελετός των γυαλιών:smilea:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Φίλε εγώ έχω το SHARK S800 και γυαλια μυωπίας. Το κράνος δεν έχει ιδιαιτερες προδιαγραφες
    για γυαλια ούτε και τα γυαλια είναι απο λεπτο εύκαμπτο σκελετο αλλα περνανε μια χαρα μέσα απο
    τα μαξιλάρακια του κρανους. Οσον αφορά τον Ηλιο, έχω πάρει πρόσθετα κρύσταλλα φιμε
    που τοποθετουνται πάνω απο τα γυαλια μυωπίας, και κάνω την δουλεια μου
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Αυτό που γραφει ο Μπλε αγγελος πιο πάνω ίσως να ειναι καλύτερη λύση γιατι τις πρώτες μέρες μου πήρε λίγο να συνηθισω την πιεση του σκελετου στο κεφάλι μου απο τα μαξιλαρακια του κρανους.
    Αν και τώρα πια δεν τα νοιωθω καθόλου .
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Να πω την αληθεια μου, ποτε δεν με εχει προβληματίσει σε καμμία μαρκα (shoei, arai, fm, agv κλπ). Μήπως φοράς χοντρό κοκκάλινο σκελετο γυαλιών?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Να πω την αληθεια μου, ποτε δεν με εχει προβληματίσει σε καμμία μαρκα (shoei, arai, fm, agv κλπ). Μήπως φοράς χοντρό κοκκάλινο σκελετο γυαλιών?

και με κοκκαλινο Βυρωνα δεν νοιωθεις τιποτα...ισως λιγο μεγαλυτερη πιεση πισω απο τα αυτια...
    επισης με κοκκαλινο σκελετο ειναι πολυ πιο ευκολο να περασουν τα γυαλια απο τα μαξιλαρακια...

ε,μετα εκανα την εγχειρηση και ξενιασα...10/10...:rotflmao: :rotflmao:

Φίλος με μυωπία βολεύτηκε με Arai Chaser, παρατήρησα ότι έχει αρκετό χώρο για να τα βάζει και να τα βγάζει πανεύκολα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήγαμε μαζί για αναζήτηση κράνους κι οι επιλογές του περιορίζονταν στο Αrai Chaser και στο Shoei XR-1000, στο δεύτερο όμως δεν μπορούσε να τα βάλει το ίδιο εύκολα και τα μαξιλαράκια πίεζαν τον σκελετό των γυαλιών του. Ίσως βρεις κι άλλης σειράς κράνος της Arai που να σε βολεύει.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Κι εγώ φοράω και μυωπίας και ηλίου και περνάνε μια χαρά.Βέβαια τα φοράω πριν κουμπώσω το κράνος και τα βγάζω αφού το ξεκουμπώσω.Ποτέ όμως δεν είχα πρόβλημα πίεσης.Ίσως είναι συνήθεια

Αρχικα ευχαριστω πολυ γιατι εχω προβλιματιστει πολυ με αυτο το θεμα, καθως δε θελω να φοραω συχνα φακους επαφης.Παντως πολλα κρανη που εβαλα, τα γυαλια σηνωνοντουσαν σουζα κ δεν καθονταν στη μυτη.Ενω οταν εβαζα το κρανος κ μετα τα γυαλια τα πιεζα τοσο πολυ που στραβωναν κ λιγο

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παρε αλλα γυαλια δεν θα διαλεξεις κρανος βαση των γυαλιων σου αλλα γυαλια βαση του κρανους σου ξεκινα ετσι και θα το βρεις
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Αρχικα ευχαριστω πολυ γιατι εχω προβλιματιστει πολυ με αυτο το θεμα, καθως δε θελω να φοραω συχνα φακους επαφης.Παντως πολλα κρανη που εβαλα, τα γυαλια σηνωνοντουσαν σουζα κ δεν καθονταν στη μυτη.Ενω οταν εβαζα το κρανος κ μετα τα γυαλια τα πιεζα τοσο πολυ που στραβωναν κ λιγο
    πρωτα 8α βαζεις το κρανακι και μετα τα γυαλια...

για να μη σηκωνονται σουζα προσπα8ησε να τα φορεσεις ετσι ωστε να ειναι στο σωστο υψος ΧΩΡΙς απαραιτητα να ''κουμπωνουν'' πισω στα αφτια σου (ας ειναι ελαφρως πιο ψηλα)... επισης οι βραχιωνες ας ειναι σχεδον ισιοι δηλ. να μην εχουν μεγαλη καμπυλοτητα στο τελος τους, γιατι αυτο 8α κανει τα γυαλια να σηκωνονται πιο ψηλα οταν φορας το κρανος ..

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    πρωτα 8α βαζεις το κρανακι και μετα τα γυαλια...
    Den leo tipota aplos gelao ligo

Απλα δοκιμαζω καινουργεια κρανη με τα γυαλια κ ειναι στενα.Δεν ξερω ποσο θα ανοιξουνε μετα κ δε μπορω να ρισκαρω τα λεφτα κ μονυμο πονοκεφαλο κ γυαλια που δεν μπαινουν.Ταγυαλια ταπηρα 350ε προ 8μηνο κ θα αλλαχτουν σε 2 χρονια.Αλλη μια λυση ειναι να φοραω τα παλια γυαλια κ οταν φτανω στη δουλεια να βαζω τα καινουργεια που ειναι μπανικα.Θα παω να δω κανενα agv me 200e.
    Meta gia shubert alla τα 400ε που εχει μου καθοντε βαρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα,και απο εποχης "φουσκωτου" kiwi,μεχρι το agv icon που εχω τωρα.
    Μαλλον φορας παρα πολυ χοντρο σκελετο
    :smilea:
    The only easy day was yesterday.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ