Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ενημερωση για καμερες....

ενημερωση για καμερες....

το σου-κου που περασε, βρεθηκε στην παρεα ενα παλλικαρι που δουλευει στην εταιρεια αττικη οδος (αν θυμαμαι καλα), που εχουν αναλαβει το ολο στησιμο του πακετου διοδίων-καμερων- κλπ κλπ...

μου ειπε λοιπον οτι απο 5 σεπτεμβριου, θα τεθούν κανονικα σε λειτουργια καμερες (που θα επρεπε να ειχαν τεθει εδω και πολυ καιρο) που θα φωτογραφιζουν συνεχως και θα βιντεοσκοπουν για ελαχιστα δευτερολεπτα.

αυτα τα ολίγα....απλα ειπα να ενημερωσω μηπως ενδιαφερεται κανεις

Εχτες ήμουν στη δουλειά και μιλούσα με έναν γνωστό που παίρνει
    εργολαβίες σε δημόσια έργα...

Το μόνο που μου είπε είναι πως μέχρι τώρα πουθενά δεν καταγράφουν
    παραμόνο για τον έλεγχο της κυκλοφορίας..

Τωρα απο Σεπτέμβρη...είδομεν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Kαμερες διαχειρισης κυκλοφοριας,η και ρανταρ?
    Κανενα hot spot..?
    The only easy day was yesterday.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    εχω και γω ενα γνωστο στην "διαχειριση εσοδων" .... το τμημα που θα σου στελνει τον λογαριασμο καμποσους μηνες μετα.... και ειναι μερικοι που τους λεω για τις καμερες και επιμενουν πως τις εβα;λε και καλα ο μπομπολας για να βλεπει πως τρεχει η κινηση στο εθνικο δικτυο! :a24:

ψηφιακοι εισπρακτορες ειναι ρεεεεΕΕΕΕ...!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Απ ότι μου είπε το παληκάρι....

συγκεκριμένα τώρα είναι στον ΜΟΡΕΑ...Κόρινθο - Τρίπολη

Ρανταρ προς το παρόν πέζει μόνο απ την αστυνομία...ότι άλλο είναι στημένο,
    προς το παρόν είναι μόνο για κυκλοφορία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εχω και γω ενα γνωστο στην "διαχειριση εσοδων" .... το τμημα που θα σου στελνει τον λογαριασμο καμποσους μηνες μετα.... και ειναι μερικοι που τους λεω για τις καμερες και επιμενουν πως τις εβα;λε και καλα ο μπομπολας για να βλεπει πως τρεχει η κινηση στο εθνικο δικτυο! :a24:

ψηφιακοι εισπρακτορες ειναι ρεεεεΕΕΕΕ...!

Παίζει..δεν επιμένω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Προβλεπω ομαδικο βανδαλισμο..
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Kαμερες διαχειρισης κυκλοφοριας,η και ρανταρ?
    Κανενα hot spot..?
    μιλαμε για απλες καμερες που φωτογραφιζουν και βιντεοσκοπουν
    ρανταρ ΔΕΝ παιζουν.
    υπηρχαν αλλα δεν ειχαν τεθει σε κυκλοφορια.
    το παλικαρι δεν παιζει να μου ελεγες μουφες γιατι ηρθε ο project manager της εταιρειας απο τον καναδα για να επιβλεψει οτι οντως θα λειτουργησουν.

ξεκινησαν στην αττικη οδο, θα συνεχισουν απο σεπτεμβρη σε ολο το εθνικο δικτυο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μιλαμε για απλες καμερες που φωτογραφιζουν και βιντεοσκοπουν
    ρανταρ ΔΕΝ παιζουν.
    υπηρχαν αλλα δεν ειχαν τεθει σε κυκλοφορια.
    το παλικαρι δεν παιζει να μου ελεγες μουφες γιατι ηρθε ο project manager της εταιρειας απο τον καναδα για να επιβλεψει οτι οντως θα λειτουργησουν.

ξεκινησαν στην αττικη οδο, θα συνεχισουν απο σεπτεμβρη σε ολο το εθνικο δικτυο.
    Πριν δυο χρονια πηραν καποιοι γνωστοι φωτοκληση απο αττικη οδο.Τωρα οντως θα δουλευουν φουλ.

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    κείνα τα ρημάδια τα πιστόλια πάντως μέσα στις σήραγγες του αγ.κων/νου , προχθές που γύριζα προς λάρισα , μετράνε (αναβοσβήνει το φωτάκι όταν περνάς) και άστραψε όταν με πέρασε ένας βιαστικός με περίπου 110 χλμ με όριο 80.
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Παλαιό μέλος
    Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι απαραίτητο οι κάμερες να είναι ( ραντάρ ) μπορούν κάλλιστα με 2 κάμερες να υπολογίσουν την ταχύτητα σου αν της έχουν βάλει σε μια απόσταση μεταξι τους η οποία θα είναι γνωστή.

Κάτι που γίνετε στο εξωτερικό νομίζω.

Το λέω για κάποιους που χρησιμοποιούν αντί ραντάρ.

φωτογραφικές κλήσεις πάντως παίζουν στην αττική οδό

φίλος που κατέβηκε αθήνα το Μαιο του ήρθε πριν 20 μέρες κλήση (φωτό) για υπερβολική ταχύτητα μέσα στην αττική οδό....

τα γνωστά πάει το δίπλμα και οι πινακίδες +300κάτι ευρώ πρόστιμο...

το νου σας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Φανταζομαι οτι γνωριζετε ολοι σας οτι βασει ευρωπαικης οδηγιας οπου υπαρχει ΣΤΑΘΕΡΗ καμερα πρεπει να υπαρχει και η αναλογη πινακιδα προειδοποιησης ακριβως στο σημειο...οπως και στην φωτο που σου στελνουν πρεπει να υπαρχουν τα στοιχεια τις καμερας σε ποιο χλμ ειναι κλπ κλπ....αν δεν υπαρχει πινακιδα μπορεις να κανεις ενστασηκλπ κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    οι φωτογραφιες που ερχονται απο την αττικη οδο ειναι απο περιπολια με φωτογραφικες καμερες εντος...
    οι καμερες που υπαρχουν στημενες ειναι μια προς λιωσια πισω απο ταμπελες,και μια αμεσως μετα την ελευσινα.
    εξαλλου οι καμερες που χρησιμοποιουνται για την καταγραφη παραβασεων ειναι gatso camera και κανουν μπαμ αν ξερεις πως ειναι.
    για αυτο παρακαλω να μην διαρεουν ανακριβειες οταν δεν γνωριζετε ακριβως πως παιζει το συστημα.
    εδω στον δομοκο μεχρι καρδιτσα εχει 4-5 καμερες στημενες αλλα δεν λειτουργουν γιατι δεν εχει γινει μελετη για το ρευμα ακομα εδω και 2 χρονια!!!
    και για του λογου το αληθες οσοι περνατε απο το σημειο που ειανι οι καμερες θα δειτε διπλα απο την καμερα μια σωληνα γαλβανιζε 6μετρη που ειναι για να τοποθετηθει εναεριο το καλωδιο τροφοδοσιας μελοντικα..
    τωρα απλα δεν υπαρχει καλωδιο!!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    δομοκο καρδιτσα , ψαρωσα κ γω στην αρχη πολυ ασχημα κ εκοψα αποτομα μιας κ ημουν γκαζωτος για να μην με τραβηξει , αλλα μετα ειδα τα αμαξια που περνουσαν διπλα μου με πολλα χλμ κ δεν τους εγραφε ... ειναι εκτος λειτουργιας

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF