Παιδια ποια η γνωμη σας για αυτα τα δυο σκουτερ?
Ποιο να διαλεξω?
Το εχει παρει κανενας το suzuki?
Ευχαριστω!!!
![]()
Παιδια ποια η γνωμη σας για αυτα τα δυο σκουτερ?
Ποιο να διαλεξω?
Το εχει παρει κανενας το suzuki?
Ευχαριστω!!!
![]()
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
Το χονδα το σπορ(σε ενα λαχανοκιτρινο χρωμα) το πηρε συναδελφος χτες.Ειχε το προηγουμενο μοντελο,τοδωσε και πηρε το καινουριο.
Το φινιρισμα δεν μου αρεσε καθολου.Πισω εχει δισκοφρενο αλλα ετσι καταργηθηκε το χειροφρενο.
Επισης δεν εχει ντουλαπακι μπροστα και κατω απο το καθισμα εχει χωρο για ενα κρανος αυστηρα.Εχει μονο κεντρικο σταντ κι εχει αναμονη για μπαγκαζιερα πισω(της χονδα προς το παρον με 250 ευρα).
Το μοτερακι του ειναι ρολοι,η σελλα ανετη,τα φρενα nissin.
Εγω θα επαιρνα το προηγουμενο παντως.Για το σουζουκι δεν γνωριζω δεν απαντω.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
SH-150
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα το ειχε ενας συναδελφος (το προηγουμενο μοντελο)
και το εδωσε σε 6 μηνες. Μια φορα τον αφησε απο σπασμενο καταλυτη και μια φορα απο σπασμενο ρουλεμαν πισω τροχου.
Sixteen 150
Το εκανα τεστ ride πριν λιγο καιρο γιατι ενδιαφερομαι και εγω. Αν και το μηχανακι ειχε 9000 "δημοσιογραφικα" χιλιομετρα ηταν αψογο. Τρομερη εντυπωση μου εκαναν τα φρενα. Απλα οτι καλυτερο εχω δει σε αυτη την κατηγορια.
Μεταξυ των δυο, Sixteen χαλαρα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
καλά όλα αυτά.. αλλά μιαs που λογικά ψάχνετε ένα commuter που να έχει χώρο δεν κοιτάτε το καινούριο kawasaki zx 130 που έχει και ο Mάκης? -1000 ευρώ στην αγορά και σίγουρα τα μισά έξοδα συντήρησης.. έχει αρκετό χώρο κάτω από τη σέλα μιας και το ρεζερβουάρ μπήκε μπροστά..![]()
http://www.cityauto.gr/moto/article....to.gr?aid=1402
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/72485.asp
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Σε παραπέμπω στο παρακάνω λίνκ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=82432
Αγόρασα καινούργιο το SH μου τον Απρίλη του 2007, και μέχρι σήμερα έχω φτάσει αισίως τα τα 23.000χλμ. Σ’ αυτό το διάστημα δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μια και έχει υπερκαλύψει τις καθημερινές μου μετακινήσεις και με το παραπάνω (πχ. διακοπες σε νησί, δικάβαλος με φούλ μπαγκάζια).
Το νέο μοντέλο έχει κάποιες αλλαγές, ίσως περισσότερο αισθητικές, θετική η προσθήκη πίσω δισκόφρενου το οποίο δεν ήταν απόλυτα απαραίτητο, το ταμπούρο μπορέι να είναι ξεπερασμένο τεχνολογικά αλλά άν το ρυθμίζεις όταν πρέπει δουλεύει εξαιρετικά.
SH150i έχουν και τρείς ακόμα φίλοι που κάνουν ίδια χρήση με μένα, έχοντας καλύψει άλλοι με περισσότερα άλλοι λιγότερα χιλιόμετρα απο ’μένα και δεν έχουν αντιμετωπίσει το παραμικρό.
Το sixteen όπως ήδη γνωρίζεις είναι ίδιας φιλοσοφίας με το sh, αλλά απο ’κέι και πέρα δεν έχω ιδία άποψη. Σίγουρα θα είναι καλό.
Για ’μένα μεγάλο μείων του sh είναι η τιμή του που φτάνει χωράφια σκούτερ του ανταγωνισμού ίδια φιλοσοφίας αλλά με αρκετά κυβικά παραπάνω. Αυτό σε χαλάει λίγο όταν κάτσεις δίπλα τους σε φανάρι, που σε περνάνε όπως θέλουν με όποιον τρόπο θέλουν δικάβαλοι με μπαγκάζια...![]()
![]()
Για ’μένα αν δε θές να δοκιμάσεις το suzuki προχώρα για sh
![]()
![]()
![]()
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Μαλλον δευτερα θα κανω ενα τεστ ride ενα sixteen κ βλεπουμε... μαλλον για εκει με βλεπω για να εχω δυο suzukakia!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παντως ειδα το sixteen σε μαυρο ματ κ ηταν φοβερο!!!
Eυχαριστω κ παλυ!!!
Καλησπερα! Τελικα πηρα το sixteen σε μαυρο ματ!
Παιδια οπως ειπε κ o φιλος alex 14 εχει απιστευτα φρενα, σταματαει για πλακα κ πρεπει να προσπαθησεις για να μπλοκαρουν!
Απο μοτερ δεν ξερω γιατι οπως καταβαινετε το στρωνω! Παντως δουλευει γλυκα κ αθορυβα!
Η βλακεια ειναι οτι δεν εχει πλαινο σταντ, οποτε πρεπει να βαλω!
Επισης η ποιοτητα κατασκευης μου φενεται πολυ καλη βεβαια ο χρονος θα το δειξει αν εχω δικιο
Αυτα προς το παρον...
![]()
Καλοριζικο και καλες βολτες
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!!![]()