Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Αναζητηση Γυμνου 1000...

Αναζητηση Γυμνου 1000...

μεταξύ cb1000r, speed triple 1050 και fazer 1000 είμαι...

εμφανισιακά μου αρέσουν και τα τρία και επίσης οι επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν και τόσο...

αυτό που ζητάω είναι καλή μεταπώληση, αξιοπιστία και καλή κατανάλωση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Αναζητηση Γυμνου 1000...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    καλή μεταπώληση, αξιοπιστία και καλή κατανάλωση...

άμα σε κυριεύει τυφλό πάθος...

Με αυτά που ζητάς,καλύτερα να μην πάρεις γυμνό.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

'Η μάλλον όχι,σου βρήκα :

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nakedstrom01 (small).jpg 
Προβολές:	437 
Μέγεθος:	99,9 KB 
ID:	172541
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

γιατι ρε παιδιά, αποκλείεται να έχει ένα γυμνό αξιοπιστία και μεταπώληση;

οσο για την κατανάλωση εννοείται καλή για την κατηγορία του, δεν είπα να έχει κατανάλωση παπιού...

αμέσως να το γ@@@@ουμε το θρεντάκι

Αντουάν και τα τρία έχουν τη χάρη τους αλλά προσωπικά θα προτιμούσα μακράν το CB-1000R για τη φιλικότητα και την ευκολία χειρισμού που δίνει απλόχερα σε σύγκριση με τ'άλλα χωρίς να υστερεί στον "διάολο" που κρύβεται μέσα του. Τα έχω οδηγήσει και τα τρία -χωρίς να εξαντλήσω τις δυνατότητές τους εννοείται- αν και το CB αρκετά πιο πολύ από τα άλλα δυο, το μηχανάκι είναι αστέρι. Ακόμα και μέσα στην πόλη είναι ένα παιχνιδάκι, πολύ πιο εύκολο και ευέλικτο ακόμα κι απ'το CBF το 600ράκι μου με μοναδικό μειονέκτημα τις θερμοκρασίες που ανεβάζει, όπως όλα τα 1000άρια άλλωστε.

Είναι κι αυτό το μονόμπρατσο...

Βρε ένα, οδήγησέ το και αν "κουμπώσεις" πάνω του από την πρώτη στιγμή όπως εγώ, θα με θυμηθείς

βολτάδικο μέλος
    γυμνό χιλιάρι με μεταπώληση και καλή κατανάλωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

με την αξιοπιστία κάτι γίνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    γυμνό χιλιάρι με μεταπώληση και καλή κατανάλωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

με την αξιοπιστία κάτι γίνεται...
    ρε πουλάκι μου, απο τα τρεία υποψήφια που ανέφερα ποιο είναι το πιο οικονομικό ρωτάω, το ξέρω οτι καίνε πολύ...

οσο για την μεταπώληση πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν ήξερα οτι ειναι τοσο δύσκολα...

οσο για την μεταπώληση πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν ήξερα οτι ειναι τοσο δύσκολα...
    Τώρα πια όλα είναι δύσκολα κι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα ετοίμαζε και καμμιά μπομπονιέρα να μας κεράσεις με την αγορά της νέας σου μοτοσυκλέτας..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σε ποιά κατηγορία είναι εύκολα δλδ? Αν δεν τα σκοτώσεις τίποτα δεν φεύγει....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σε ποιά κατηγορία είναι εύκολα δλδ? Αν δεν τα σκοτώσεις τίποτα δεν φεύγει....
    το ξέρω αλλά άλλο αυτο και άλλο το "γυμνό χιλιάρι με μεταπώληση και καλή κατανάλωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!" που έγραψε ο φίλος, απο αυτό εγω καταλαβαίνω οτι τα γυμνά χιλιάρια είναι ακόμα πιο δύσκολο να φύγουν...

επίσης επαναλαμβάνω οτι σε σχέση με αυτά τα τρεία που ανέφερα ζητάω μεταπώληση, κατανάλωση και αξιοπιστία...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    το ξέρω αλλά άλλο αυτο και άλλο το "γυμνό χιλιάρι με μεταπώληση και καλή κατανάλωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!" που έγραψε ο φίλος, απο αυτό εγω καταλαβαίνω οτι τα γυμνά χιλιάρια είναι ακόμα πιο δύσκολο να φύγουν...
    ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά όπως και όλα τα μηχανάκια τα γυμνά τα παίρνεις επειδή τα γουστάρεις πολύ. Προσωπικά αν είχα επιλέξει σύμφωνα με τι θα άρεσε στον επομενο, θα είχα καταλήξει σε κανένα vstrom ή TDM. Αλλιώς άκου τη κ@βλα σου και χαμένος δεν θα βγείς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    επίσης επαναλαμβάνω οτι σε σχέση με αυτά τα τρεία που ανέφερα ζητάω μεταπώληση, κατανάλωση και αξιοπιστία...

δεδομένη της ισοδύναμης αξιοπιστίας και για τα 3 (ελάχιστα έχουν ακουστεί και για τα 3), την λιγο καλύτερη μεταπώληση της Honda λόγω ονόματος και τέλος της ισοδύναμης κατανάλωσης των γυμνών 1000αριων 10++++ lt για κάθε 100Km (αν και τα περισότερα άλογα του fazer παραπέμπουν σε μεγαλύτερη κατανάλωση) γιατι αρνείσαι να αποδεχθείς τις συμβουλές των φίλων εδω μέσα οτι ειναι κομματάκι άστοχο να διαλέγεις γυμνό μηχανάκι με βάση αυτούς τους παράγοντες?

Δηλαδή ρε φίλος έλεος ...... η κατανάλωση σε μάρανε για την επιλογή σου σε 1000 γυμνά μοτοσυκλετιστικά κυβικά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    δεδομένη της ισοδύναμης αξιοπιστίας και για τα 3 (ελάχιστα έχουν ακουστεί και για τα 3), την λιγο καλύτερη μεταπώληση της Honda λόγω ονόματος και τέλος της ισοδύναμης κατανάλωσης των γυμνών 1000αριων 10++++ lt για κάθε 100Km (αν και τα περισότερα άλογα του fazer παραπέμπουν σε μεγαλύτερη κατανάλωση) γιατι αρνείσαι να αποδεχθείς τις συμβουλές των φίλων εδω μέσα οτι ειναι κομματάκι άστοχο να διαλέγεις γυμνό μηχανάκι με βάση αυτούς τους παράγοντες?

Δηλαδή ρε φίλος έλεος ...... η κατανάλωση σε μάρανε για την επιλογή σου σε 1000 γυμνά μοτοσυκλετιστικά κυβικά?

αντε πάλι τα ίδια, ρε φιλαράκι το ξέρω οτι έχουν μεγάλη κατανάλωση τα 1000αρια, εξάλου 1000αρι έχω, αλλα αλλο είναι το ένα να έχει 10,5 λίτρα ανα 100 χλμ και άλλο να έχει το άλλο 9,3 ανα 100 χλμ, έχει διαφορα...

οσο για τις συμβουλές των φίλων φυσικά και τις ακούω, αλλα μερικοί όπως κι εσύ προσπαθουν να μου εξηγήσουν οτι τα μηχανάκια στην εποχή μας έχουν δύσκολη μεταπώληση και οτι επειδή είναι 1000αρια καίνε τα κερατά τους, επειδή αυτα τα ξέρω και δεν βλεπω να πέρνω τις απαντήσεις που θέλω, αφήστε το δεν πειράζει...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση για stabilizater k3 1000
    από infidel στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2010, 12:09
  2. Mts 1000
    από GST στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 09:36
  3. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm
    από asmar στο forum Off topic