Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: CBX 1000 Twin Turbo!!!

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

CBX 1000 Twin Turbo!!!

Παιδια ειναι απιστευτο και ομως αληθινο... τσεκαρετε το παρακατω γκρουπ και αν δεν ειναι εφικτο να μπειτε πειτε μου να ανεβασω φωτο... προσεχτε δουλεια και λεπτομερεια που εχει κανει το παλικαρι... Ειναι συγκεκριμενα ο μηχανικος μου και το εχω παρατηρησει σε ολες τις φασεις...
    Αν δεν σας κανει κοπο ριχτε μια ματια...

http://www.facebook.com/group.php?gid=79101251336
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Πωπωπω μεράκιααααααα !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cbx.jpg 
Προβολές:	971 
Μέγεθος:	51,3 KB 
ID:	157891

Φιλε Μακη το μηχανακι ειναι πολυ μπροστα.... Μπορειτε να δειτε τι εχει το μηχανακη πανω στα λιγα λογια που γραφει ο Αντρεας... Φωτογραφιες ειναι μεσα στο γκρουπ αλλα πρεπει να ψαξεις λιγο πιο κατω για οσους μπορει να μην το γνωριζουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Φιλε Μακη το μηχανακι ειναι πολυ μπροστα....
    Αυτό μπορεί να το καταλάβει με τη μία ο καθένας, ειδικά αυτοί που ασχολούνται με μετατροπές/αναπαλαιώσεις κλπ όμως, αντιλαμβάνονται λίγο περισσότερο πόση δουλειά και χρήμα έχει πέσει εκεί πάνω!
    Εγώ ο ταλαίπωρος παλεύω να μαζέψω ένα C50 6βολτο που μου χαρίσανε κι έχω αλοιθωρίσει απ'τα έξοδα (αναλογικά μιλώντας πάντα) και τα τρίξε-τρίξε, φαντάσου τι παθαίνω όταν βλέπω ένα CBX να έχει γίνει τόσο αγνώριστο και να έχει φύγει τόσο μπροστά από αρκετά μοντέλα που παράγονται ακόμα και τώρα που μιλάμε.

Μια εικόνα απ'το ξεκίνημα του project λέει πολλά πάντως !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cbx.jpg 
Προβολές:	941 
Μέγεθος:	69,4 KB 
ID:	157893

Σου λεω το παλικαρι κουβαλαει πολυ τρελα πανω του....!!1 που να δεις ενα four που ειχε πως το εχει κανει... Αν μπεις στο www.motoaction.gr θα δεις και αλλες μετατροπες για να καταλαβεις ποση τρελα κουβαλαει ο ανθρωπας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Σου λεω το παλικαρι κουβαλαει πολυ τρελα πανω του....!!1 που να δεις ενα four που ειχε πως το εχει κανει... Αν μπεις στο www.motoaction.gr θα δεις και αλλες μετατροπες για να καταλαβεις ποση τρελα κουβαλαει ο ανθρωπας...
    Αυτό που μπορώ με σιγουριά να πω είναι ότι το μεράκι του το αφιερώνει σε κάτι που ήδη αξίζει πολύ αλλά με τις δικές του πινελιές το κάνει ακόμα πιο πολύτιμο γι'αυτό και μπράβο του, καλά να είναι το παλικάρι να δίνει φρέσκια ζωή στα όμορφα μέταλλα που κάποιοι τα άφησαν ν'αργοπεθαίνουν..!

Μου βγαίνει ο ρομαντισμός άμα μου μιλήσεις για τέτοια μοτόρια

Μηπως να του καναμε μια μεταφορα στις Γενικες να ειχαμε και κανενα θεμα για συζητηση?? Γιατι εδω δεν νομιζουν οτι το βλεπουν και πολλα ατομα... Και για να μην παρεξηγηθω ας σβηστει η ονομασια του συνεργειου για να μην νομιζετε οτι υπαρχει σκοπος διαφημησης.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ...φαντάσου τι παθαίνω όταν βλέπω ένα CBX να έχει γίνει τόσο αγνώριστο
    Νευρικό κλονισμό?

Ένα πραγματικά άθλιο αποτέλεσμα.....

Σαν κορόλα του 78 με φανάρια από 911.....

Κρίμα, σε ένα τέτοιο μηχανάκι άξιζε καλύτερη τύχη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Και νομιζα πως ημουν ο μονος που γελασε μολις το ειδα...
    Οντως...το ντεποζιτο ειναι απο RD350;;;;
    Κριμα ο κοπος του θα ελεγα εγω...
    ...cause the place seems still alive...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ναι μεν αλλα δε.Πολυ ωραια δουλεια αλλα το αποτελεσμα δεν εχει χαρακτηρα.Τεχνικα η δουλεια ειναι πολυ προσεγμενη.Το μηχανακι ομως εγινε ενα ακαθοριστο συνοθυλευμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Νευρικό κλονισμό?
    Ένα πραγματικά άθλιο αποτέλεσμα.....
    Σαν κορόλα του 78 με φανάρια από 911.....
    Κρίμα, σε ένα τέτοιο μηχανάκι άξιζε καλύτερη τύχη....
    Aπ'τη σκοπιά που το βλέπεις Σωτήρη συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ προτιμώ την ανακατασκευή που κάνει το μηχανάκι σαν να βγήκε μόλις απ'το εργοστάσιο αλλά εγώ μιλούσα από την άλλη σκοπιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Πολυ ωραια δουλεια....
    Τεχνικα η δουλεια ειναι πολυ προσεγμενη.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Aπ'τη σκοπιά που το βλέπεις Σωτήρη συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ προτιμώ την ανακατασκευή που κάνει το μηχανάκι σαν να βγήκε μόλις απ'το εργοστάσιο αλλά εγώ μιλούσα από την άλλη σκοπιά

Δεν φτανει αυτο ρε Μακη.Εχουμε πηξει στα "διαστημοπλοια".Βεβαια ειναι και θεμα γουστου οποτε αν ο ιδιοκτητης ειναι ευχαριστημενος δεν μας πεφτει λογος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Δεν φτανει αυτο ρε Μακη.Εχουμε πηξει στα "διαστημοπλοια".Βεβαια ειναι και θεμα γουστου οποτε αν ο ιδιοκτητης ειναι ευχαριστημενος δεν μας πεφτει λογος.
    Σύμφωνοι, προσωπικά πιστεύω ότι όποιος ξεκινάει ένα τέτοιο project γνωρίζει απ'την αρχή ότι κάποιοι θα ερωτευτούν το αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα για κάποιους άλλους θα είναι ένα καραγκιόζ-μπερντέ, αυτό είναι αναπόφευκτο όποια κι αν είναι η εικόνα που θα βγάλει το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Εγώ αν δω ότι η δουλειά είναι ποιοτική και αξιόλογη θα τον πω τον καλό μου λόγο ακόμα κι αν δεν μ'αρέσει αυτό που βλέπω, ίσως γιατί αισθάνομαι ότι αξίζουν τα εύσημα στον ιδιοκτήτη για τον κόπο και το μεράκι του.

Και ξαναλέω ότι προτιμώ την ανακατασκευή που ξαναφέρνει το πράγμα στην εργοστασιακή του μορφή !

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Και ξαναλέω ότι προτιμώ την ανακατασκευή που ξαναφέρνει το πράγμα στην εργοστασιακή του μορφή !

+1074 !!!

Θα μπορούσε να τουρμπίσει ενα Fazer, CBR, R1, GSXR, οτι ναναι, το CBX καλό θα ηταν να ειχε παραμείνει original.

Ασε που ασχετα απο το οπτικό αποτέλεσμα, δεν πιστευω οτι μπορεί να δουλεψει αυτό το πράγμα στο δρόμο.
    Εχει πηρούνια ψαλίδια κλπ κλπ αλλά τον original σκελετό που δυσκολευόταν πολύ με την αρχική ιπποδύναμη.
    Φαντάζομαι θα του εχει κάνει ενισχύσεις κλπ αλλά και πάλι δεν...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    +1074 !!!
    Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από σένα κύριε "ακούς εκεί να μου κάνει αγνώριστο το στρογγυλοφάναρο" !

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GSXR 1000 K7 TURBO KIT STAGE 1
    από Souza_me_240kmh στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2013, 15:55
  2. EGLI-Kawasaki 1000 (Turbo+NOS)
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 11:22
  3. gsx-r 1000 k5 turbo
    από nemethon στο forum Suzuki GSXR's