Θα παει κανενας απο εσας?
Λεω να παω στη Κινετα και στα Μεγαρα να παρακολουθησω. Δεν εχω ξαναπαει.
Εχετε να προτεινετε κανα καλο μερος. Ειμαι τελειως ασχετος με τα συγκεκριμενα μερη.
![]()
Θα παει κανενας απο εσας?
Λεω να παω στη Κινετα και στα Μεγαρα να παρακολουθησω. Δεν εχω ξαναπαει.
Εχετε να προτεινετε κανα καλο μερος. Ειμαι τελειως ασχετος με τα συγκεκριμενα μερη.
![]()
Αν ήταν WRC θα το έψηνα μετράω ήδη 4 ράλλυ που έχω δεί.....τώρα Ιστορικό Ράλλυ τι να το κάμω;Πίσσια,Κεφαλάρι,Κινέττα,Λουτράκι κατα την ταπεινή μου άποψη είναι οι καλύτερες διαδρομές που έιχε.Φέτος δε ξερω τι διαδρομές έχουν βάλει.
Παλιές δόξες δυστυχώς.
Χωρίς WRC αυτοκίνητα, χωρίς Μπράλο / Λαμία, χωρίς γαλακτομπούρεκο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ACROPOLIS...
Νταξ το '16 μπορεί να είμαστε τυχεροί να γυρίσει πάλι στα μέρη μας το Μπαγκόσμιο!
Κοιτα ακομα δε το εχω ανακοινωσει σε κανεναν οτι θα παω, αλλα απο το να κατσω στο σπιτι και να παω για καφε στη Ζεα για ακομα μια φορα,λεω να παρω το ψυγειακι μου και να παω να μυρισω λιγο χωμα και σκονη.
Aν το μενού δεν έχει λιλαια, παυλιανη, στρομη κλπ με makinen,gronholm,mcray,loeb και τα τέρατα να οργωνουν....
παρακολουθω απο το 78 το ακροπολις και κατ επεκταση το παγκοσμιο.Απο την καταντια μας χαθηκε ο αγωνας και περιοριζομαστε στο JWRC και στα ιστορικα δεν λεω κατι ειναι και αυτο αλλα αν εζησες τα Β και τους θεους και την εξελιξη τους μετεπειτα τι σχεση μπορει να εχουν οι αγωνες με πρωταγωνιστές τον Κουμπιτσα!!!! και τα polo ρε γμτ;
Οπως και να εχει, λεω να παω μια μονοημερη το Σαββατο και βλεπουμε. Αν ειναι τοσο χαλια φευγω νωρις και στη επιστροφη ειμαι ενα τσουπ απο τα Δερβενοχωρια...![]()
Κατεβαίνω καποτε τον Μπράλο, μετα από μια γεμάτη μέρα στις ειδικές, και πηγαιναμε Λαμία στο service park.
Όπως γυρνούσαμε κάποια στιγμή πετυχαίνω μπροστά μού τον King Carlos sainz, κατεβάζω ταχύτητα και μένω πίσω του.
Άρχισαν να τον πλευριζουν χεραδες με saxoralla για να κοντραριστουν μαζί του για
κόντρα...
Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 27/05/2015 στις 22:15.