Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι όμως! Ο τύπος έκανε 15 χλμ από τις Καλύβες Χανίων ως τη Σούδα σε εθνικό δρόμο!
Θαυμάστε!
οπως γραφεις κ συ,σε εθνικο δρομο κ για 15 χλμ....
κ συ γραφεις αξιος????![]()
μαλλον για σφαλιαρες ειναι ο τυπος παρα για αξιος
Αρε Ελλαδάρα............![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
οπως γραφεις κ συ,σε εθνικο δρομο κ για 15 χλμ....
κ συ γραφεις αξιος????![]()
μαλλον για σφαλιαρες ειναι ο τυπος παρα για αξιος
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις την ειρωνεια του?
![]()
μακαρι να εχεις δικιο δημητρηΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
μακαρι να εχεις δικιο δημητρη![]()
Έχει ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι όμως! Ο τύπος έκανε 15 χλμ από τις Καλύβες Χανίων ως τη Σούδα σε εθνικό δρόμο!
Θαυμάστε!
έλα μωρέ που είναι το δύσκολο;;;
ίσα ίσα που τον βοηθούν να ... κρατά ισορροπία....
.
.
.
.
.
.
.
.
καλά δεν βρέθηκε ένας τροχαίος να τον σταματήσει;;;;;;
Κι εγω αυτο νομιζω πως εννοουσε!Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
μακαρι να εχεις δικιο δημητρη![]()
![]()
Μην τον βλεπεις ετσι, που μας το παιζει συνειδητοποιημενος πολιτης! Ο Εχετλαιος εχτισε τριοροφο με chappy!
συνηθως οταν ειρωνευομαστε καποιον εδω στο forum βαζουμε κ καποιο αναλογο emoticon κ σιγουρα οχι θαυμαστικα οπως εκανε ο εχετλαιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
ετσι οπως το ποσταρε με τα τοσα θαυμαστικα πιο πολυ φερνει σε θαυμασμο παρα σε ειρωνεια
![]()
Ειρωνικά το είπε φίλε μου...σίγουρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
συνηθως οταν ειρωνευομαστε καποιον εδω στο forum βαζουμε κ καποιο αναλογο emoticon κ σιγουρα οχι θαυμαστικα οπως εκανε ο εχετλαιοςετσι οπως το ποσταρε με τα τοσα θαυμαστικα πιο πολυ φερνει σε θαυμασμο παρα σε ειρωνεια
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Ο τύπος έκανε 15 χλμ έτσι και έφτασε ζωντανός και όρθιος στο προορισμό του (παίζει αυτό)
Όντως του αξίζουν συγχαρητήρια...
Την επόμενη θα κρεμάσει και απο ένα κουβά αμμοχάλικο σε κάθε άκρη για να έχει πιο ενδιαφέρον.
υγ. μου αρέσει που πιστεύεται ότι κάποιος χρειάζεται emoticons μήπως και δεν καταλάβουμε την ειρωνεία της εικόνας. Και ασχολίαστο να το άφηνε πάλι το νόημα είναι ίδιο ΑΞΙΟΣ!!!!
αν εννοεις αξιος φαπας οκ παω πασο...αλλα συγνωμη που δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι να καταλαβαινουμε με την μια τι εννοει ο αλλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
υγ. μου αρέσει που πιστεύεται ότι κάποιος χρειάζεται emoticons μήπως και δεν καταλάβουμε την ειρωνεία της εικόνας. Και ασχολίαστο να το άφηνε πάλι το νόημα είναι ίδιο ΑΞΙΟΣ!!!!![]()
Σε συγχωρουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
αν εννοεις αξιος φαπας οκ παω πασο...αλλα συγνωμη που δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι να καταλαβαινουμε με την μια τι εννοει ο αλλος...![]()
![]()
<--ειρωνια!!!
α γεια σου...τωρα μαλιστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Σε συγχωρουμε!![]()
<--ειρωνια!!!
![]()
<--- διεστραμμενη ειρωνια!!!
:a51::a04:
<--- λιώμα ειρωνεία
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!