Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Βαψιμο cbr600fs 02

Βαψιμο cbr600fs 02

Καλησπερα σε ολους!!!! Ειναι το πρωτο post μου και ζηταω την βοηθεια σας!Εχω ενα cbr600fs του 02'.Εκατσα σημερα για να αποταμιευσω φραγκα και αλλαξα λαδια-φιλτρο μονος μου.Βγαζοντας τα φαιρινγκ ειδα οτι το cbr εχει πληγωθει απο την πολυκαιρη επιδειξη του στον ηλιο και βροχη.Το πλαισιο(μαυρο ματ)εχει ξεθωριασει,τα καλαμια εχουν τσιμπιματα σκουριας,οι εξατμισεις το ιδιο,και αλλες κακουχιες.Σκεφτομαι να το στειλω Αθηνα για βαψιμο πλαισιου,ψαλιδιου,ντεποζιτου(πλαστικα μαλλον οχι καθως σκεφτομαι για streetfighter.Εχετε καπιον βαφεα να προτεινετε¨?Αναλαμβανουν να γδυσουν την μηχανη?κΚοστος?Ειμαι απο Αγιο Νικολαο ΚΡΗΤΗΣ και δεν εμπιστευομαι καποιον για αυτην την δουλεια εδω.Ευχαριστω για την υπομονη σας!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    tha sou proteina na to 3anaskefteis....to kostos gia ayta pou theleis...gia thn akriveia ta ergatika einai ypergka.Prepei na dialythei h moto,na paei gia hlektrostatikh plaisio,psalidi kai na 3anadethei.....to vlepw gia kana xiliariko.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Βαψιμο cbr600fs 02

Εαν γινει σωστη δουλεια,δεν με πειραζει το 1000ρικο.Βλεπεις το cbr ειναι του 02 πρωτο χερι και του εχω κανει μολις 16000 χλμ.Για να πουληθει δεν θελω να παει ξεφτιλα οποτε λεω να το μαζεψω!!!!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλωσόρισες φίλε μου.
    Εδώ Ηράκλειο. Ίσως καταφέρεις να βρεις κάποιον εδώ να σου κάνει καλή δουλειά.
    Ίσως θα μπορούσες να το λύσεις μόνος..

Ξέρω πως είναι να έχεις το μηχανάκι κοντά στη θάλασσα..

Βαψιμο cbr600fs 02

Για πες.Υπαρχει κανεις ΗΡΑΚΛΕΙΟ που αναλαμβανει λυσιμο-βαψιμο-δεσιμο?

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Εχεις pm.
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παρόμοια θέματα

1. πυκνωτης σε CBR600F 02
    από trelamenoss στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2008, 14:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ