XEIMWNIATIKO JACKET THS ALPINESTARS H DAINESE??? KAI ELLADA POY THA BRW RE PAIDIA ALPINESTARS??
XEIMWNIATIKO JACKET THS ALPINESTARS H DAINESE??? KAI ELLADA POY THA BRW RE PAIDIA ALPINESTARS??
Τα Alpinestars τα εισάγει η Μοτοδυναμική (Αντιπροσωπία Yamaha).
p.s Ας το φέρει κάποιος Προστατευτικό Εξοπλισμό.
KAI POY EXEI KATASTHMATA EGW ENA XERW STH KALLITHEA!!! ALLOY?? TIMES JEREIS?
Kατι μου λεει οτι αμα ρωτησεις τιμες στην ΜΟτοδυναμικη θα εχεις 6-7 απανωτα εγκεφαλικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sea_dweller
KAI POY EXEI KATASTHMATA EGW ENA XERW STH KALLITHEA!!! ALLOY?? TIMES JEREIS?
Για αυτο πηγαινε και φορα οποιο σου αρεσει,βρες νουμερο και παραγγειλε το απο εξωτερικο...
![]()
![]()
Astars μην παρεις δεν θα σου αντεξει καιρο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Astars μην παρεις δεν θα σου αντεξει καιρο...
Γιατί;![]()
Τουλάχιστον από τα δερμάτινά τους, όσοι φίλοι μου έχουν είναι υπερβολικά καλά...
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
ειπε δερμα?
δεν ειδα κατι,
δεν ξερω Μητσο, εγω ότι εχω παρει σε Astars, ενω ειναι πολυ καλο και ουαου και ετσι, δεν μου βγαζει διαρκεια,
τα γαντια σε 8 μηνες γινανε φιτιλια (οχι δερμα) οι racing μποτες και αυτε με προβληματα στους 3 μηνες. και δεν ειναι το τροπος χρησης τοσο βαρβαρος...
Ούτε κι εγώ κατάλαβα αν θέλει δέρμα ή ύφασμα. Πάντως σχετικά με τις μπότες συμφωνώ. Είχα τις SMX Plus και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα μου κοπήκανε τα εσωτερικά κορδονάκια, τρίζανε απίστευτα, τσαλάκωνε το δέρμα, εντελώς άβολες(ακόμα και για racing δεδομένα) κλπ. Γι'αυτό δέν τις κοιτάω κάν πιά. Puma και Sidi!!Σχετικά με τα γάντια(δερμάτινα τουλάχιστον βάσει δικής μου εμπειρίας(OCTANE S-MOTO και τα GP PRO τα προηγούμενα)ήτανε σούπερ. Από ύφασμα δέ γνωρίζω τί παίζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ειπε δερμα?
δεν ειδα κατι,
δεν ξερω Μητσο, εγω ότι εχω παρει σε Astars, ενω ειναι πολυ καλο και ουαου και ετσι, δεν μου βγαζει διαρκεια,
τα γαντια σε 8 μηνες γινανε φιτιλια (οχι δερμα) οι racing μποτες και αυτε με προβληματα στους 3 μηνες. και δεν ειναι το τροπος χρησης τοσο βαρβαρος...
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
Egw den lew gia derma!!! Dhl posa eurwpoyla tha moy poyn??? Egkefalika ???!!!!!!!!!!!1
αυτες τις μαγκουφιες μποτες εχω και 'γω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Ούτε κι εγώ κατάλαβα αν θέλει δέρμα ή ύφασμα. Πάντως σχετικά με τις μπότες συμφωνώ. Είχα τις SMX Plus και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα μου κοπήκανε τα εσωτερικά κορδονάκια, τρίζανε απίστευτα, τσαλάκωνε το δέρμα, εντελώς άβολες(ακόμα και για racing δεδομένα) κλπ. Γι'αυτό δέν τις κοιτάω κάν πιά. Puma και Sidi!!Σχετικά με τα γάντια(δερμάτινα τουλάχιστον βάσει δικής μου εμπειρίας(OCTANE S-MOTO και τα GP PRO τα προηγούμενα)ήτανε σούπερ. Από ύφασμα δέ γνωρίζω τί παίζει.
το ενα κορδονι κοπηκε στον ενα μηνα σχεδον το αλλο αντεξε..6 τεσπα τουλαχιστον κανανε καλη δουλεια στις κολοτουμπες οποτε χαλαλι, απο εδω και περα μονο sidi μακραν οι καλυτερες, τωρα απο γαντια εχω τα spx και οι δεικτες εχουν γινει σοβρακο, μαζι με τα μεσαια δακτυλα, πολυ καλο πολυ ντιζαινατο, με πολες προστασιες αλλα απο αντοχι τιποτα...spidi και ξερο ψωμι.
Egw re paidia milhsa gia jacket oxi gia mpotes!!!!!!!!!! Xerei kaneis gia jacket????
Εχει για όλες τις τσέπες λογικά. η διαδικασία έχει ως εξής.. πηγαίνεις σε έναν αντιπρόσωπο της μοτοδυναμικής, κοιτάς, δοκιμάζεις, και μετά μπαίνεις σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και το παραγγέλνεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από sea_dweller
Egw re paidia milhsa gia jacket oxi gia mpotes!!!!!!!!!! Xerei kaneis gia jacket????![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
foto den yparxei????
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αληθεια γιατι μονο αυτες τις δυο μαρκες;![]()
Silence in the studio!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Αληθεια γιατι μονο αυτες τις δυο μαρκες;![]()
γιατί ΕΤΣΙ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: