Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Μικροβαψίματα

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Μικροβαψίματα

Καλημέρα

Λόγω αλμυρού περιβάλλοντος και προφανώς φτηνοκατασκευής οι καθρέφτες στο Modenas μου φαίνονται σαν να είναι 10ετίας . Με έπιασε προκοπή και λέω να τους βάψω (το μεταλλικό μέρος) . Το εύκολο θα ήταν να παρω ενα χρώμα για σιδερικά και να τους αλλαξω τα φώτα . Φαντάζομαι το σωστό είναι να τριφτούν πρώτα με κάποιο γυαλόχαρτο , δεν ξέρω αν πρέπει και κάποιο χέρι μίνιο και τέλος αν πρεπει να μπει χρώμα με πινέλο η σπρευ . Προτιμώ σπρει μια και αργά η γρήγορα όλο και κάποιο άλλο μεταλλικό μερος θα χρειαστεί φρεσκάρισμα , μην ξανατρέχω.

Φωτό 1.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01386 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	366 
Μέγεθος:	35,0 KB 
ID:	212548
    Modenas Kriss 125

Φωτό 2.

Όνομα:	dsc01388 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	365 
Μέγεθος:	55,5 KB 
ID:	212551
    Modenas Kriss 125

Τέλος επειδή έχω την κακή συνήθεια να βάζω 6αδες με νέρο στην ποδιά κάτω απο τα πόδια μου έχω ξύσει το χρώμα στο πλαστικό . Υπάρχει κάποιο προιόν στην αγορά για τοπική βαφή ? Για αισθητικούς καθαρά λόγους . Αλώστε αργά η γρήγορα θα το ξαναξύσω ....

Ευχαριστώ

Όνομα:	dsc01389 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	366 
Μέγεθος:	30,1 KB 
ID:	212555
    Modenas Kriss 125

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis

Re: Μικροβαψίματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Καλημέρα

Λόγω αλμυρού περιβάλλοντος και προφανώς φτηνοκατασκευής οι καθρέφτες στο Modenas μου φαίνονται σαν να είναι 10ετίας . Με έπιασε προκοπή και λέω να τους βάψω (το μεταλλικό μέρος) . Το εύκολο θα ήταν να παρω ενα χρώμα για σιδερικά και να τους αλλαξω τα φώτα . Φαντάζομαι το σωστό είναι να τριφτούν πρώτα με κάποιο γυαλόχαρτο , δεν ξέρω αν πρέπει και κάποιο χέρι μίνιο και τέλος αν πρεπει να μπει χρώμα με πινέλο η σπρευ . Προτιμώ σπρει μια και αργά η γρήγορα όλο και κάποιο άλλο μεταλλικό μερος θα χρειαστεί φρεσκάρισμα , μην ξανατρέχω.

Φωτό 1.
    Τους βγάζεις, αφειρεις τα πλαστικα, οσα δεν βγαινουν τα μονωνεις με χαρτοταινία, τους τρίβεις με 2 νούμερα γυαλόχαρτο (ένα 80ρι στην αρχή και μετα ένα 300 - 400ρι), παιρνεις ένα λεπτότριχο μικρό πινέλο και τους βάφεις με καλή γυαλιστερή μαύρη μπογιά (ή σατινε)
    Και σπρέυ μπορείς να χρησιμοποιήσεις, πιο καλά όμως με ένα καλό πινελάκι, είναι αρκετά μικρή επιφάνεια για να μιλάμε για καλύτερο φινίρισμα
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF