Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ηχοι απο duke2

ηχοι απο duke2

γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος στο forum κ δεν ειμαι κ πολυ καλος σε συζιτησεις κτλ...
    εχω ενα ΚΤΜ duke2 μοντελο του 03.μια ερωτιση θελω να κανω.
    Ολοι ξερουμε πως κατω απο της 3500στροφες ο κινητηρας βγαζει πολλους κραδασμους αλλα οταν πηγαινω με 2ρα η 3τη σταθερη πορεια με 3500 στροφες περιπου ακουω ενα θορυβο (λες κ ειναι απο το σασμαν). δεν ακουγεται συνεχεια αλλα οταν ζοριστει το μοτερ. τι μπορει να ειναι?
    ευχαριστω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    λοιπον θα κανεις μια διαδικασια που θα σου πω και δεν θα στο ξανακανει ποτε....

παιρνεις τηλ στο 14646.

το βαζεις αγγελια για 500€.

σε 1-2 εβδομαδες ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να το δωσεις...

τελειωσες.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α,καλως ηρθες!

Παλαιό μέλος
    Αυτη ειναι δοκιμασμενη λυση. Αλλα μη το βαλεις 500ευρω μωρε ειναι πολλα...!!!!

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    αν ο 8ορυβος προερχεται σιγουρα απο το σασμαν και ειδικα οταν εχει ζεσταθει τοτε ειναι ο κλασσικος 8ορυβος που κανει η καμπανα του lc4....ακουσε αν ειναι εφικτο και κανενα αλλο ιδιο μηχανακι και αν σου φαινεται αφυσικος η υπερβολικος ο 8ορυβος το πιο πι8ανο ειναι να χρειαζεσαι ρουλεμαν καμπανας,το κοστος του οποιου δεν γνωριζω ακριβως αλλα ως κατι αναλωσιμο δεν πρεπει να ειναι δυσβασταχτο. στο δικο μου με 18000 που το εδωσα ειχε αρχισει ελαχιστα να ακουγεται .ελπιζω να σε βοη8ησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
    αν ο 8ορυβος προερχεται σιγουρα απο το σασμαν και ειδικα οταν εχει ζεσταθει τοτε ειναι ο κλασσικος 8ορυβος που κανει η καμπανα του lc4....ακουσε αν ειναι εφικτο και κανενα αλλο ιδιο μηχανακι και αν σου φαινεται αφυσικος η υπερβολικος ο 8ορυβος το πιο πι8ανο ειναι να χρειαζεσαι ρουλεμαν καμπανας,το κοστος του οποιου δεν γνωριζω ακριβως αλλα ως κατι αναλωσιμο δεν πρεπει να ειναι δυσβασταχτο. στο δικο μου με 18000 που το εδωσα ειχε αρχισει ελαχιστα να ακουγεται .ελπιζω να σε βοη8ησα

euxaristw poly file 8a to psaksw perisotero...

Έξυπνος ο παραπάνω κύριος.. Πούλα το λέει...
    Παλικάρι εγώ σου προτείνω να πας σε κάποιο συνεργείο που εμπιστεύεσαι, αν όχι σε κάποιο εξουσιοδοτημένο και να το ανοίξεις. Αλλάζεις ότι χρειαστεί να αλλάξεις με γνήσια ανταλλακτικά και όχι after market και θα έχεις ένα μηχανάκι για άλλα τόσα χρόνια.. Η ζημιά θα σου βγεί 1500-2000, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξεις τα πάντα μέσα. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να δώσεις 2.000ευρό και να έχεις καινούριο μηχανάκι, παρά να το δώσεις 500ευρο και μετά να δώσεις άλλα 7.000ευρό+ για καινούριο..

Υ.Σ. ΑΝ τελικά έχει κάτι το μηχανάκι σου κ δεν είναι αυτός ο ήχος από την καμπάνα μόνο και σε ξεγελάει.

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos

Re: ηχοι απο duke2

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianivduke2
    γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος στο forum κ δεν ειμαι κ πολυ καλος σε συζιτησεις κτλ...
    εχω ενα ΚΤΜ duke2 μοντελο του 03.μια ερωτιση θελω να κανω.
    Ολοι ξερουμε πως κατω απο της 3500στροφες ο κινητηρας βγαζει πολλους κραδασμους αλλα οταν πηγαινω με 2ρα η 3τη σταθερη πορεια με 3500 στροφες περιπου ακουω ενα θορυβο (λες κ ειναι απο το σασμαν). δεν ακουγεται συνεχεια αλλα οταν ζοριστει το μοτερ. τι μπορει να ειναι?
    ευχαριστω...
    TELIKA TI EGINE???????? ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ !!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Δεν μας είπε το παλικάρι τελικά τι είχε. Πάντως κουρεμένε ότι και αν είναι να πάρεις κάντο ένα τεστ ride και πήγαινε το σε κάποιον "δικό σου" μάστορα να το ακούσει. Η καμπάνα ακούγεται σε όλα τα LC4 και δεν είναι πρόβλημα, τπτ άλλο μην ακούγεται δείτε. Επίσης καλό είναι, αν δέχεται και αυτός που το πουλάει, να κανονίσεις να το κάνεις μια αλλαγή λάδια-φίλτρα με δικά σου έξοδα, να δεις τι παίζει εκεί μέσα. Τόσα λεφτά θα δώσεις για να το αγοράσεις μην κολλήσεις στα 50-60 ευρό που θα δώσεις θα τα λάδια-φίλτρα.

Υ.Σ. 2 φίλτρα λαδιού παίρνει 20-30ευρό και 2 κουτάκια λάδι 30ευρό... (0.6 L πλαίσιο και 1.5 L Κάρτερ).

Παρόμοια θέματα

1. Ήχοι απο το μοτέρ...
    από ter στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 07:42
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9