Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά πολλές φορές πιστεύω ότι είναι δυνατόν να καταλάβεις τί τύπος είναι κάποιος από το μηχανάκι που έχει. Οπότε λέω τι έχω παρατηρήσει, χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω κανένα γιατί πρόκειται για πλάκα. Άλλωστε τα κριτήρια του καθενός μας είναι προσωπικά και δεν πέφτει λόγος σε κανένα:
Transalp-ήρεμοι και χαλαροί τύποι. Όταν περνάμε δίπλα τους κορνάρουμε για την περίπτωση που τους έχει πάρει ο ύπνος. Δεν γνωρίζουν πόσα άλογα βγάζει το μηχανάκι (ούτε η HONDA) αλλά μίλα τους για Givi και Kappa και σε κάναν κολλητό τους.(ξέρω γιατί είχα 2 μοντέλα).
Varadero-νιώθουν άρχοντες και έχουν δίκιο (είχα και τέτοιο). Για να το βλέπεις και συ όμως δεν πρέπει να φοράν κράνος,πρέπει? Ταξιδιάρηδες, μπορεί να τους δεις και μέχρι τη Χαλκίδα.
CBF 600-κουλάντζες, θέλω ένα μηχανάκι να κάνω τη δουλειά μου κλπ. Τέτοιο έχω τώρα. Το 1000 είναι σαν το Μάτσου Πίτσου, πολλοί το έχουν ακούσει αλλά κανείς δεν το έχει δει live.
TDM-ειδική περίπτωση. Πάνε λες και τους κυνηγά ο Χάρος. Για κάθε 1.000 TDM που πουλιούνται οι εργαζόμενοι στη Remus και την Acrapa παίρνουν αύξηση.
Τ-ΜAX 500-είναι σαν κι αυτούς που τρώνε ψάρι και σου λένε "ωραίο είναι,μοιάζει στη γεύση με κρέας". Ρε φίλε, γιατί δεν παίρνεις μηχανή? Συνήθως καραφτιαγμένα (ωραία είναι)
KTM-ανίατη περίπτωση. Όποιος οδηγεί και είναι πάνω από 30, να πάει να κοιταχτεί.Συμπαθείς πάντως.
BMW-καλά εξοπλισμένοι και αυτοί και το μηχανάκι. Γενικά σωστοί στην οδήγηση και αρκετά γρήγοροι. Όταν τελειώσουν οι δόσεις το 2035 θα πάρουν το GS 1450.
Busa- Η φήμη ότι υπάρχει ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο ο κάτοχος Busa δεν υποχρεούται να φέρει πινακίδα κρίνεται αβάσιμη. Συνήθως νιώθεις μια παρουσία να σε περνάει χωρίς να προλάβεις να το συνειδητοποιήσεις, σαν τον πιτσιρικά στην ¨Εκτη Αίσθηση. Αναβάτες στη τσίτα είτε πάνω είτε κάτω από τη μηχανή.
V-strom-γενικά σωστοί στο δρόμο. Συνειδητοποιημένοι για το μηχανάκι και τη χρήση του. Όλοι βέβαια έχουν πει ότι το Strom τους πάει και χώμα αλλά δεν τους έχει τύχει μέχρι στιγμής.
Παπιά και μικρά σκούτερ-κάθε καρυδιάς καρύδι. Επιβεβαίωση της θεωρίας για τις Μαύρες Τρύπες. Τους βλέπεις στην αρχή της πηγμένης Αλεξάνδρας και όταν ξανανοίξεις τα μάτια σου έχουν φτάσει Πατησίων. Όταν δω παπί ν'ανάβει φλας θα κλείσω τα μάτια μου ευτυχισμένος.
Μεγάλα σκούτερ-κυριλέ τύποι, υφασμάτινο παντελόνι και χαρτοφύλακας. Το Audi το έχουν σπίτι γιατί φτάνουν γρηγορότερα έτσι στο γραφείο. Όταν βρέχει θυμούνται το Audi.
Και είπαμε, πλάκα κάνουμε!