Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Torrentαδικο κουβέντες ???

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Torrentαδικο κουβέντες ???

Παρατήρησα , ότι τουλάχιστον 2 συζητήσεις που αφορούσαν ένα ελληνικό τορρεντάδικο τις έφαγε η μαρμάγκα . Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έγινε αυτό και αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μου εξηγήσει εν συντομία την λογική αυτής της υπερβολικής κατ' εμε αντίδρασης ...

Modenas Kriss 125

Re: Torrentαδικο κουβέντες ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Παρατήρησα , ότι τουλάχιστον 2 συζητήσεις που αφορούσαν ένα ελληνικό τορρεντάδικο τις έφαγε η μαρμάγκα . Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που έγινε αυτό και αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μου εξηγήσει εν συντομία την λογική αυτής της υπερβολικής κατ' εμε αντίδρασης ...

Δεν τις έφαγε η μαρμάγκα λόγω του torrent host που κατέβηκε ... οι συζητήσεις κόπηκαν όταν άρχισαν να αναφέρονται άλλα ενεργά sites και τρόποι κατεβάσματος ...

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα ... ήδη γίνεται χαμός με εισαγγελικές αποφάσεις και πολύ κυνήγι ...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Re: Re: Torrentαδικο κουβέντες ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Δεν τις έφαγε η μαρμάγκα λόγω του torrent host που κατέβηκε ... οι συζητήσεις κόπηκαν όταν άρχισαν να αναφέρονται άλλα ενεργά sites και τρόποι κατεβάσματος ...

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα ... ήδη γίνεται χαμός με εισαγγελικές αποφάσεις και πολύ κυνήγι ...

Κατάλαβα . Στο λίγο που τα πρόλαβα δεν είδα κάτι το άσχημο , αλλά και να έδιναν εναλλακτικά sitew νομίζω ότι θα μπορούσατε να ξυρίσετε μόνο τα συγκεκρίμε ποστς όπως γίνεται αλλού και να μείνει η κουβέντα . Αντιλαμβάνομαι ωστόσο πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο η έλεγχος κάθε ποστ ξεχωριστά οπότε πάω πάσσο ....

Modenas Kriss 125

Παρόμοια θέματα

1. Κουβέντες ΜΕΓΑΛΩΝ ανδρών!
    από hidefnick στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 641
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2024, 17:27
  2. Μεγάλες κουβέντες...
    από THEOD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2009, 10:40
  3. Πειρατο...κουβέντες...
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ