poso paei telikh??? exei paei 276 km/h alla pigaine kai allo...poso????
Αρχικά δημιουργήθηκε από slept636
εχω δει 282.
πριν την ολοσωμη και το φιλτρο.
![]()
282-17= 265 πραγματικά χιλιόμετρα (και ίσως να λέω και πολύ)
Οπότε μην εντυπωσιάζεστε με τα κοντερίσια που βλέπετε
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
καλα σιγουρα παιζει κλεψια αλλα αυτο το 17 πως βγηκε??Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
282-17= 265 πραγματικά χιλιόμετρα (και ίσως να λέω και πολύ)
Οπότε μην εντυπωσιάζεστε με τα κοντερίσια που βλέπετε![]()
θελω να πω οτι ξερω και εγω οτι τα κοντερ κλεβουν 10,15,20χλμ αναλογα το μοντελο και αναλογα και το ιδιο το μηχανακι αλλα το 17 ειναι πολυ απολυτο. (εκτος και αν εχεις μετρησει το συγκεκριμενο μηχανακι με gps).
to diko mou einai mama k paei opote tou to zitiseis 296 konterisia opou poianei k kofti
kapste ta lastiha....
pote ton eauto sas....
devil's animal,KN filtro evales?Ti eksatmish? poso sou stoixhsan kai ti allages eides?
![]()
![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Κ&Ν φιλτρο ARROW ολοσωμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
devil's animal,KN filtro evales?Ti eksatmish? poso sou stoixhsan kai ti allages eides?
![]()
![]()
τελικη δεν το εχω παει ακομα...
αλλα νομιζω οτι αρπαζει καλυτερα απο χαμηλα..![]()
Λοιπόν..δες τι έχω πάθει.Το 636 μου είναι stock,05 μοντέλο.
Μέχρι 4η πάει νορμάλ,5η-6η κρεμάει..Πήγα 262 με 5η και μόλις έβαλα 6η με έριξε στα 258..
Τι μπορεί να φταίει;Θα το πάω σε ένα μάστορα απο δευτέρα αλλά αν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι..![]()
![]()
μου φαινεται πολυ χλωμο να παει με 5η 262.Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Λοιπόν..δες τι έχω πάθει.Το 636 μου είναι stock,05 μοντέλο.
Μέχρι 4η πάει νορμάλ,5η-6η κρεμάει..Πήγα 262 με 5η και μόλις έβαλα 6η με έριξε στα 258..
Τι μπορεί να φταίει;Θα το πάω σε ένα μάστορα απο δευτέρα αλλά αν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι..![]()
![]()
![]()
Ακόμα δεν είχε βαρέσει κόφτη η 5η και ναι έδειχνε 262![]()
Εκτίμηση απλή είναι. Σίγουρα παίζει ενα νούμερο ανάμεσα στο -15 και -20. Απλά το -17 μου βγάζει πιο στρογγυλό νούμερο σαν αποτέλεσμα (265). Άσε που μου φαίνεται πιο πραγματικό από το -15 και -20!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα σιγουρα παιζει κλεψια αλλα αυτο το 17 πως βγηκε??![]()
θελω να πω οτι ξερω και εγω οτι τα κοντερ κλεβουν 10,15,20χλμ αναλογα το μοντελο και αναλογα και το ιδιο το μηχανακι αλλα το 17 ειναι πολυ απολυτο. (εκτος και αν εχεις μετρησει το συγκεκριμενο μηχανακι με gps).
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ PC ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Π.Χ ΣΧΕΣΕΙΣ 1....6 ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ 636 C2 2006 Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ 296km ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 289,7 ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ GPS ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΜΑΣ:smilea:
για πες το αυτο το προγραμμα,αν και θα εμπιστευτω περισσοτερο το gps.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermicon
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ PC ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Π.Χ ΣΧΕΣΕΙΣ 1....6 ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ 636 C2 2006 Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ 296km ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 289,7 ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ GPS ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΜΑΣ:smilea:
![]()
το προγραμμα ποθ εχω ειναι σε excel και δεν μπορω να στο ποσταρω εχεις κανενα αλλο τροπο να στο στειλω??περιμενω απαντηση σου.να περνας καλα:smilea: :smilea:
σου εστειλα με π.μ. το mail μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από ermicon
το προγραμμα ποθ εχω ειναι σε excel και δεν μπορω να στο ποσταρω εχεις κανενα αλλο τροπο να στο στειλω??περιμενω απαντηση σου.να περνας καλα:smilea: :smilea:
![]()
![]()