http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=68114&cid=4
Τί γίνεται ρε μάγκες;;;;
Τί γίνεται ρε μάγκες;;;;
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Μουσουλμάνος και παπάς. Μικρό το κακό.
Life begins at 45°.
Πόσες φορές σου πέρασε από το μυαλό να το κάνεις? Την αλήθεια όμως να πεις.
κ ποσες φορες το εκανες??Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Dorsoduro 750 & Norton 16H
αυτοι ειναι μηχανοβιοι....εμεις οι σωστοι "μοτοσυκλετιστες" βριζουμε (ψεκαζoντας) μεσα απο την ζελατινα....και το μεσημερι μετα τη δουλεια παμε στον καναπε της ψυχαναλυσης......Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Προς θεού παιδιά...δεν θέλω να δώσω δίκαιο στον τύπο που το έκανε.Απλά θέλω να πω πως δεν θέλει και πολύ για να θολώσεις.
Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να γλυτώσετε στο παρά 5,και να μην μπορείτε να αποδείξετε ότι είχατε δίκαιο ?Γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν ακούσω και την άλλη ''μεριά'',δεν μπορώ να πω τίποτα.
vales... το τελευταίο που είπες...
Και εγώ θέλω να ακούσω και την άλλη μεριά , καθώς πολύ αμφιβάλω οτι θα του είπε "αγόρι μου γιατί δεν πήγες απο δεξιά" χωρίς κάποιο κοσμητικό επίθετο που μπορεί και να εξόργισε τον μοτοσυκλετιστή.
Δεν νομίζω να είναι τρελός και στα καλά καθούμενα να αφηνίασε και να έσπαγε και να γρονθοκοπούσε... σίγουρα κάτι έγινε.
Απο την άλλη όμως , ότι και να είπε και να έκανε... απο την στιγμή που ο άλλος είναι όρθιος , δεν μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία ρε γμτ μου. Πες οτι πέθαινε η γυναίκα του άλλου απο καρδιά... με τον χειρότερο τρόπο να τον είχε βρίσει και αίντε και να τον έκλεινε με πρόθεση (φυσικά όχι για να τον σκοτώσει), δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοια έκρηξη σε συνέχειες μάλιστα απο όσο περιγράφεται. Στην καλύτερη τώρα θα καταλήξει να πληρώνει... στην χειρότερη θα πάει φυλακή. Αξίζει;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Δεν πάμε καλά ...
Ό,τι και να έγινε έπρεπε να τον σπάσει στον ξύλο;;;
Και εγώ σας λέω ότι τον έκλεισε και παραλίγο να το ρίξει ή ακόμα και τον έριξε,
λοιπόν;;; Ποια είναι η λύση;;;
Το ξύλο;;;
ΠΟΤΕ δεν τσακώνεσαι στο δρόμο .-
:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Μουσουλμάνος και παπάς. Μικρό το κακό.
Οτι και να του ειπε ο μουσουλμανος...αν ειναι αυτος που βλεπω στη φωτογραφια...ο φιλασθενος γεροντακος....ε τοτε μονο κανας κομπλεξικος του κερατα ηταν ο μηχανοβιος για να εκδηλωση τετοια οργη.
Σιγα ρε μεγαλε...που εσπαζες μπαρμπριζ και καθρεφτες να συρεις εξω απ οτο αμαξι τον Σβαρτσενεγκερ.
Αμα ηταν κανα γαιδουρι στο αμαξι θα εκανε τα ιδια ?
Μακαρι αυριο μεθαυριο να τον ξαπλωσει στα 2 μετρα κανενας αλλος παλαβος που θα κουβαλαει και κανα σιδερικο μαζι του.
καλά του έκανε
άμα έχουμε και πρόσβαση ας ρωτήσουμε τι γαντάκια φορούσε και δεν έσπασε κανένα οστό της παλάμης.
άντε γιατί έχω βαρεθεί να τα σπάω και είναι 3 εβδομάδες με ένα μήνα οφφ κάθε φορά και μπορεί να χρειαστει και χειρουργείο για ανάταξη.
εμενα παντως μου φαινεται οτι ο τυπος ειναι πειραγμενος μεχρι τα μπουνια.
ξυλοκοπησε στον παππου κι εβγαλε ολη την "μαγκια" του φορα παρτιδα.
τωρα αν επεφτε σε κανεναν εξισου πειραγμενο που θα τα επαιρνε στο κρανιο
και θα τον εβαζε μπροστα κι οπου τον πετυχαινε θα περναγε απο πανω του,
αυτο ειναι αλλο θεμα..
Συγγνώμη ρε παιδιά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Τί γίνεται ρε μάγκες;;;;
παρασύρθηκα....
με έκλεισε και πήγα να πέσω...
σκέφτηκα τις 199 δόσεις που μένουν για το τζι ες εξ αρ μου και τότε...
...τότε θόλωσα....
Σκέφτηκα τα παιδάκια στο Αφγανιστάν....τις πλημμύρες στις Φιλιππίνες....
το μυαλό μου ξέφυγε...και του παιξα 2-3....
Ζήτω συγγνώμη από την οικογένεια του...από την κοινωνία....
και παγκόσμια ειρήνη...
![]()
ναι ρε γ@μωτο...ποτε δεν τις πετυχαινω live τετοιες φασεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
εμενα παντως μου φαινεται οτι ο τυπος ειναι πειραγμενος μεχρι τα μπουνια.
ξυλοκοπησε στον παππου κι εβγαλε ολη την "μαγκια" του φορα παρτιδα.
τωρα αν επεφτε σε κανεναν εξισου πειραγμενο που θα τα επαιρνε στο κρανιο
και θα τον εβαζε μπροστα κι οπου τον πετυχαινε θα περναγε απο πανω του,
αυτο ειναι αλλο θεμα..
παει το θεαμα στο ποδοσφαιρο..να παει και στο ξυλο...εεε...πολυ παει πια...