Δε βρισκω αλλα λογια για τον τιτλο.
http://www.youtube.com/watch?v=EEysDjOwheY
Δε βρισκω αλλα λογια για τον τιτλο.
http://www.youtube.com/watch?v=EEysDjOwheY
ντεσεβω με σχημα bmw???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μέσα με τις πάντες έξω με τις ζάντες.
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
sta ανεκδοτα βαλτε το
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρασκευή στην Αντιρρίου-Αγρινίου: Τρακτέρ με έναν εμπρός τροχό. Έναν, one, uno.
(Δίχως φωτό)
:a011:
ΥΓ. Έχεις δικαίωμα (ως και υποχρέωση) να στείλεις το βίντεο και την πινακίδα στην τροχαία... Ίσως και στον εισαγγελέα, γιατί η έκθεση σε κίνδυνο νομίζω είναι ποινικό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Παρασκευή στην Αντιρρίου-Αγρινίου: Τρακτέρ με έναν εμπρός τροχό. Έναν, one, uno.
(Δίχως φωτό)
:a011:
ΥΓ. Έχεις δικαίωμα (ως και υποχρέωση) να στείλεις το βίντεο και την πινακίδα στην τροχαία... Ίσως και στον εισαγγελέα, γιατί η έκθεση σε κίνδυνο νομίζω είναι ποινικό.
+1000,στείλτο στον εισαγγελέα,αυτός μπορεί να αφαιρέσει ζωές έτσι όπως οδηγάει,μπορεί την δικιά μου,μπορεί την δικιά σου μπορεί οποιουδήποτε
Fortis Fortuna Adiuvat
Παιδια το βιντεο δεν ειναι δικο μου.
Διαβαστε λιγο τα σχολια απο κατω στο youtube.
Εξαλου λεει πουθενα ο ΚΟΚ οτι πρεπει το αυτοκινητο να φερει 4 ελαστικα ?
για 4 τροχους θα μιλαει![]()
Θυμάμαι πάντως σε ένα rally acropolis πριν αρκετά χρόνια που ο Loeb (ναι ο γνωστός) κατέβαινε την Αττική Οδό όχι απλώς χωρίς λάστιχο, αλλά χωρίς καν την πίσω δεξία (αν δεν κάνω λάθος) ανάρτηση.
Και φυσικά δεν πήγαινε αργά,
Και ... "φυσικά" η τροχαία δεν τον σταμάτησε ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Θυμάμαι πάντως σε ένα rally acropolis πριν αρκετά χρόνια που ο Loeb (ναι ο γνωστός) κατέβαινε την Αττική Οδό όχι απλώς χωρίς λάστιχο, αλλά χωρίς καν την πίσω δεξία (αν δεν κάνω λάθος) ανάρτηση.
![]()
![]()
αμα τον σταματαγε θα τον εγραφε για πολλα(πινακιδα,ηχορυπανση..) κ τους ειχε μεινει μια σελιδα στο μπλοκ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
![]()
![]()
από εκεί πήρε παράδειγμα κι αυτός
ασε που δε θα ειχε τα χαρτια του μαζι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
αμα τον σταματαγε θα τον εγραφε για πολλα(πινακιδα,ηχορυπανση..) κ τους ειχε μεινει μια σελιδα στο μπλοκ...![]()
![]()
![]()
![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
![]()
![]()
![]()
![]()
τα citroen πανε καλα με 3 ροδες...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YhuEoX_y0qY
το MP3 του 60????
(τριτροχο και οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου)
![]()
![]()
![]()
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.